Krásna cez víkend alebo ako bolo na Interbeauty

Biosilk maska kefa vlasy

Každý polrok sa koná v Bratislave výstava krásy Interbeauty. Tento rok to pripadlo na 2 - 4. 10. 2014 teda minulý víkend. Reklamy sa objavovali už dlho predtým a ja som ich s radosťou sledovala, akoby aj nie, keď je kozmetika hlavný objekt môjho záujmu, páni neurazte sa :) Ani tento rok som to nemohla vynechať a ako blogerka som si tú výstavu užila omnoho viac, tým, že sledujem blogy poznám aj značky, ktoré som doposiaľ na týchto výstavách prehliadala a tiež mám lepšiu orientáciu v tom, do čoho sa investovať fakt oplatí.

V sobotu sme teda nasadli na autobus a odviezli sa k Inchebe spolu s kamarátkou. Súčasne prebiehala aj nejaká výstava psov alebo niečo v tom zmysle, presný názov nepoznám, keďže mňa zaujíma skôr tá kozmetika. 

Vošli sme spočiatku do časti Ezoterika a Bio, kde boli samé zvláštne typy obchodov, túto oblasť ešte nemám tak preskúmanú, hlavne tú biokozmetiku, stále som voči nej tak trochu skeptická, ale hľadala som, či neobjavím nejakú známu značku, ale žiaľ nič.

Potom sme sa presunuli k časti Beauty a tam to začalo - cítili sme sa ako v raji. Začali sme tými najdrahšími značkami ako Mary Kay, Max Factor a Gosh, no musím priznať, že tieto značky ma svojím programom na výstavách strašne sklamali, to sú fakt odkázané na to, aby vás líčili ešte aj na výstave za peniaze alebo nejakú formu registrácie? Pardon, určite na tom nie sú tak zle, ich produkty sú drahšie a preto nechápem zmysel, ale no sláva stúpa do hlavy a tak to aj beriem.

Našla som tam aj Make-up Studio, ale z tejto značky som doposiaľ neskúšala nič, takže sme sa veľmi nepristavovali. Pri Macadamii som sa zastavila, mali nejaké zľavy, no ja sa aktuálne nechcem veľmi kozmetikou zásobovať, hoci masku som zvažovala, no odolala som, ale leták som si vziať skrátka musela, literatúra a vzdelávanie sú predsa dôležité a ja nesmiem zaostávať.

Potom sme našli obchodík, kde sa to už začínalo ľuďmi zapĺňať a uvidela som tam kozmetiku Kallos, tak to sme tam proste ísť museli. Vyberala som dlho, nevedela som sa rozhodnúť, nakoniec sme si obe vzali masku na vlasy, ja na farbené vlasy Color s ľanovým olejom a kamarátka si vzala masku s olivovým olejom. Inak niektoré druhy už ani neboli, ale tak niet divu, veď jedna maska stála pod 2 eurá, takže uznajte, že to bolo fakt výhodné. 

Pri akejsi strednej škole z Bardejova sme si kúpili kefu na vlasy z prírodných štetín, tuším, že vraveli, že sú to štetiny z diviaka. Kefa stála 4,40 EUR a ten pocit, keď si s ňou češete vlasy je proste super, nemám slov, neťahá vlasy, dá sa použiť aj do mokrých, aj do suchých, je to úplne iný pocit ako doteraz. O kefách na vlasy plánujem napísať v blízkej dobe aj recenziu, takže sa môžete tešiť.

Hairway kefa na vlasy


Biosilk - toto keď som zazrela skoro som odpadla, netvrdím, že sa nedá kúpiť vo Fann parfumérii, no na výstave boli rôzne akcie, kúpili sme si však len vzorky, aby sme vyskúšali, čo je to zač. Aplikovala som si ho zatiaľ raz, takže tu nebudem dlho polemizovať, ale výsledok je fakt geniálny, oveľa lepšie ako vlasové oleje. 

Biosilk hair therapy vlasy uhladenie konceky
K maximálnej spokojnosti už chýbalo len nejaké to líčenie a to nám predviedli študentky strednej školy na Račianskej ulici v Bratislave, ospravedlňujem sa, no presný názov školy si nepamätám, študentky boli fakt šikovné, rozhodla som sa pre dymové líčenie v podaní sivo-zelenej a výsledný efekt bol skutočne skvelý, pre ilustráciu prikladám aj fotku, to podstatné je vidieť, viete, že na osobné fotky uverejňované na blogu veľmi nie som.


Výstava sa skutočne podarila a už teraz sa teším na ďalšiu. Ak sa zaujímate o umelé nechty tak som mala pocit, že tie boli na výstave skutočne na každom kroku, najmenšie zastúpenie mali účesy a rôzne vlasové kreácie, aj líčiacich stánkov bolo pomenej v porovnaní s uplynulým rokom, no ja som bola spokojná, čo sa týka kozmetiky, bolo to fakt skvelé, no priznám sa, že by som ocenila hlavne značky, ktoré na Slovensku bežne nie sú dostupné napr. Sephora, Benefit a ďalšie, ktoré napr. len u susedov nájdete bez ťažkostí. 

A čo vy?Boli ste už niekedy na takejto výstave? Kúpili ste si odtiaľ niečo?



Komentáre

  1. Krásne veci si si kúpila, ten Biosilk vyzerá zaujímavo :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Na blogoch je strašne populárny tak som bola zvedavá čo to je zač.

      Odstrániť
  2. Kallos je super a doufám, že bude nějaká recenze i na Biosilk :)

    Welcome!♥Reviews everywhere

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Samozrejme že bude, len čo ho otestujem a zistím, ako si vie poradiť s mojimi vlasmi.

      Odstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za každý milý komentár.