10 najlepších produktov roku 2015

Top produkty 2015

Rok 2015 je úspešne za nami a mne neostáva nič iné, než ho kozmeticky zhodnotiť. V oblasti kozmetiky som minulý rok našla množstvo skvelých produktov, ktoré stoja za zmienku na kozmetickom blogu. Samozrejme, že tých dobrých produktov by sa dalo nájsť omnoho viac, ale istá selekcia musí byť. 


Top kozmetika plet

Minulý rok som venovala značné úsilie skúmaniu sortimentu prírodnej značky Alverde. Zatiaľ som plne neprešla na prírodnú a bio kozmetiku, ale láka ma to čoraz viac. Alverde je navyše ľahko dostupnou a cenovo výhodnou značkou, len zohnať dekoratívnu kozmetiku býva niekedy fakt ťažké. 

Alverde Clear Gesichtsfluid je fluid s bahnom, ktorý sa stal v starostlivosti o pleť mojím miláčikom. Používam ho večer a akné ma už netrápi, vďaka tomuto produktu sa stalo minulosťou. Na pleti neštípe, ani neviete, že ho tam máte, no službu robí obrovskú, dovolím si tvrdiť, že je to priam majster v boji s akné.

Nasleduje moja milovaná a čoraz viac obľúbená značka Rimmel, jej laky Salon Lycra Pro milujem pre ich zaujímavé a netypické odtiene, fakt dlhú výdrž na nechtoch a expresné schnutie. Mojím najnovším prírastkom do Rimmel rodinky sa stal odtieň Urban Purple. Kryje už v jednej vrstve a ten odtieň je skutočne nádherný.

Tretí v poradí na obrázku je nový balzam na pery EOS, minulý rok som dostala mentolový, tento rok ma čakala pod stromčekom sladká vôňa Pomegranate Raspberry teda maliny a granátové jablko. Tieto balzamy pery nevysušujú, nie je potrebná častá a opakovaná aplikácia a nevyzerá s nimi ako vedúci vápenky. 

K značke Alverde sa musím ešte vrátiť, ich Minerálny púder v odtieni 010 Porcelain mi totiž prirástol k srdcu, nie som s ním síce matná po celý deň, avšak jeho výkon je v porovnaní s inými mnou skúšaný púdrami zatiaľ najlepší, pleť je matná takých 4 - 5 hodín. Navyše ide o veľmi ľahký púder, ktorý na pleti vôbec necítite, nemení vám farbu vášho make-upu a pomerne slušne aj kryje.  

Prvú päťku uzatvára Catrice Camouflage cream, ide o tuhý korektor, ktorý má veľmi vysoké krytie, zakryje kruhy pod očami aj akné a ak vám jeho krycia schopnosť nestačí, naneste ho štetcom, potom je výsledok zaručený.

Elf Batiste kozmetika top

Suchých šampónov som už vyskúšala neskutočné množstvo, dokonca som istý čas na tento účel používala aj detský zásyp na zadok, tiež fungoval, len pre moje hnedé vlasy ten biely prášok nebol nič moc. Značka Batiste má však riešenie na všetko a v jej radoch nájdete aj suché šampóny pre brunetky či čiernovlásky. Ja mám variant pre svetlé hnedé vlasy a úprimne je to láska na prvý vstrek. Vlasy sú nadýchané, majú objem, nie sú mastné, skrátka je to zázrak. 

Dlho som hľadala niečo, čím by môj make-up prežil celý deň, nie vždy mám čas po práci svoje líčenie upravovať či nebodaj kompletne prepracovať. V takýchto dňoch je mojím záchrancom a verným spoločníkom Elf Make-up Mist and Set. Tento skvelý fixátor make-upu stačí naniesť na pleť po rannom líčení a máte po starostiach aj do polnoci. Žiadna báza ani termálna voda mi takúto službu nespravila. 

Vďaka spolupráci som sa dostala k veľmi vzácnemu oleju Inca Oil, ktorý moje vlasy milujú, sú vďaka nemu jemnejšie, nie sú mastné, rýchlejšie mi uschnú, lepšie sa rozčesávajú, skrátka tento olej je momentálne mojou láskou.  

Po dobre skúsenosti s mini balením krému Hydrabio Legere som si pod stromček zaželala jeho plnú verziu a neľutujem, krém používam ako podklad pod make-up a neviem si predstaviť pre svoju pleť nie lepšie. Krém sa expresne rýchlo vstrebe do pleti, nezanecháva mastný film a dokonale ladí s make-upom. 

Mojich top 10 produktov uzavriem sprchovými gélmi resp. krémami poľskej značky Ziaja. Mala som olivový variant a momentálne moju kúpeľňu okupuje kašmírový sprchový krém. Na týchto sprcháčoch milujem ich čisté vône, penivosť a efekt na pokožke, mám pocit, že v porovnaní s inými sprcháčmi nie je moja pokožka po použití týchto vôbec vysušená. 

Rok nám zbehol ako voda, odkedy pracujem pripadá mi, že čas beží ešte rýchlejšie, než obvykle, s tým sa však žiaľ nedá nič spraviť, treba sa len naučiť čas správne a efektívne využívať. Už teraz sa teším na všetky tie novinky, ktoré na nás v beauty oblasti čakajú v tomto roku.

Aký je váš najobľúbenejší beauty produkt roka 2015? Zhodli sme sa v niečom?


Komentáre

  1. Suchý šampon Batiste jsem měla tu čest vyzkoušet až letos a i u mně boduje:-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Aj ja som sa k nemu dostala len minulý rok po prvýkrát a hneď si ma získal.

      Odstrániť
  2. spoločný batiste, eos a catrice camouflage, ale u mňa už vedie tekutý :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Všetky tieto tri som vlastne po prvýkrát skúsila v minulom roku a paradoxne mi sedia.

      Odstrániť
  3. Na ten korektor od Catrice se chystám, ale spíš na tu tekutou verzi :)
    HAUTE BASICS

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Viem, že existuje, na kruhy pod očami je určite skvelá, ohľadom krytia akné som ja trochu skeptická voči tekutým korektorom, ale možno sa mýlim.

      Odstrániť
  4. Batiste je take muj oblibenec. :-)

    http://style-and-smile15.blogspot.co.uk

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Já jsem docela ostuda, krom eosu jsem ještě nic nezkoušela. Ale pilně si píšu! :))

    Zrzavá katastrofa

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak pekne píš a daj vedieť. Zase každá máme svoje obľúbené produkty a keďže je na trhu toho more, nedá sa skúsiť všetko aj keby sme chceli.

      Odstrániť
  6. O Elf som počula samé chváli síce veľmi make-up nepoužívam, ale určite sa mi bude hodiť :)
    http://tobecreativehasnolimits.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Na slávnostné príležitosti pre dlhotrvajúce líčenie ho určite oceníš.

      Odstrániť
  7. Já hlasuji za Batiste, letos jsem ho vyzkoušela poprvé a byla to hned láska na první pohled.

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Tento korektor od Catrice a suché šampony od Batiste jsou vážně TOP, s těmi naprosto souhlasím! Obojí už mám v několikátém balení a předpokládám, že to budou doživotně mé stálé produkty. :D A EOS balzámy také nejsou špatné, ale přinejmenším Carmex je za mě o něco lepší. :)
    Diary of a Girly Things

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Mne sa práve Carmex zdá byť na zimu trochu vysušujúci, ale uvidíme v lete, ešte mu dávam šancu.

      Odstrániť
  9. Batiste šampony mám taky moc ráda, tento na hnědé vlasy jsem ještě nezkusila, ale časem ho chci vyzkoušet:)

    http://kate-trends.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Je výborný, pre hnedé vlasy som veľa suchých šampónov v obchodoch nenašla.

      Odstrániť
  10. Batiste šampony se u mě také zabydlely.

    OdpovedaťOdstrániť
  11. suchý šampón Batiste je skvelý! tiež mám tento pre brunetky ..a tiež aj camouflage od Catrice :) to je stálica v mojej kozmetickej taške :)
    MakeUpByVeo

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak to ma teší, že nám sed rovnaká kozmetika, viaceré blogerky aj neblogerky označujú práve Camouflage a Batiste za fakt dobré kozmetické vychytávky.

      Odstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za každý milý komentár.