Moja večerná starostlivosť o telo

Vecerna rutina telo

O pleťových produktoch, pleťovej rutine a o všetkom, čo sa týka pleti sa na blogu rada rozpisujem. Ak však príde na starostlivosť o telo, to už je iná reč. Mnohokrát sa u mňa v tomto smere nič špeciálne nedeje a tak nie je o čom písať. S príchodom jesene som však svoju starostlivosť o telo rozšírila a prehodnotila a je na čase ukázať aj vám, čo všetko obnáša. 

Starostlivosť o telo začína logicky v sprche alebo vo vani. U mňa je to 99% roka sprcha, na byte v Bratislave ani nič iné nemáme a doma som pomenej. Dlho som používala klasické sprchové prípravky ako gély či mlieka, no povedala som si, že to chce zmenu. A tak som skúsila sprchový olej. 

Balea sprchovy olej

Balea bola prvá značka, ktorá mi v tejto súvislosti napadla. Olej je na telo fantastický, dodá pokožke toľko hydratácie, že konečne nie je nutné ďalšie natieranie. Na tom som mimochodom v poslednej dobe veľmi lenivá. Jediné, čo od oleja nemožno čakať je, že bude peniť, lebo to nebude. A čo sa týka vône, tak tento Balea olej ju má takú dosť nevýraznú, ocenila by som niečo krajšie, no inak môže byť. 

Balea krem na plet

Asi tak raz týždenne si doprajem aj jemný peeling dekoltu. I keď to, čo naň používam pokožku dekoltu skôr hydratuje. Umývací krém Balea som vám už na blogu spomínala a keďže je podľa mňa perfektný, tak som sa k nemu opäť vrátila. Pokožku nevysušuje, príjemne vonia a nie je drahý.


Po sprche nasleduje starostlivosť a v tomto smere, ak mám náladu, kraľujú opäť oleje. Saloos je vychýrená česká značka pleťových a telových olejov a tak som sa rozhodla do nej zainvestovať. Vybrala som si kokosový olej s vôňou kafé latte a viete čo, vonia to neskutočne. Krásna, sladká vôňa, ktorú si určite hlavne v zime zamilujete. Hydratuje dobre, s nejakým telovým mliekom sa to porovnávať ani nedá. Mala som už však aj čistý kokosový olej s tradičnou vôňou inej značky a ten podľa mňa hydratoval ešte o niečo lepšie.


Ak nemám náladu na oleje prichádza na scnénu moja milovaná Indulona. Univerzálne telové krémy v mega tube síce nie sú balením, ktoré obľubujem, no pre ich účinky a vôňu im je odpustené. Mne osobne vonia najviac rad Original. Je to taká super sladká, podmanivá vôňa vhodná práve na zimu. Aj konzistenciou sú tieto krémy tuhšie, no pracuje sa s nimi dobre a hydratáciu cítite 24 hodín, fakt nekecám. Olivová Indulona je tiež hutná, no menej ako Original a vôňa je skôr svieža ako sladká.

Tento rok môžem nazvať ako cestovateľký, prešla a videla som toho fakt dosť a stále som neskončila. Značka Indulona myslela aj na cestovateľov a telový krém Original zoženiete aj v menšej verzii. Pre viac detailov si prečítajte môj nedávny Indulona článok.

Pri Indulone ešte ostaneme, nakoľko som si niektoré produkty natrvalo zaradila do svojej telovej rutiny. Na ich ochranný rad skrátka nedám dopustiť. Tak krém na ruky, ako aj krém na nohy sú perfektné. Krém na nohy je síce mierne mastnejší, no žiadne popraskané či suché päty vám s ním nehrozia. Nepoužívam ho kvôli vlastnej lenivosti každý deň, no mala by som sa polepšiť. 

Tak a sme na konci, ako tak pozerám, nie je toho vôbec málo. Ako vidíte, oleje si našli miesto v mojom srdci aj v mojej kúpeľni. A dosť podobne sú na tom aj krémy Indulona, ten nový dizajn a nové vône sa mi fakt páčia. Indulone opäť ďakujem, že mi moje obľúbené produkty poskytla.

Na facebooku a instagrame som si pre vás po sto rokoch pripravila giveaway, tak sa nezabudnite prihlásiť. Sútaž potrvá do 20. novembra, kedy na svojej FB stránke vyhlásim výsledky. Držím palce.

Majte sa krásne a do komentárov mi napíšte, aké telové produtky radi používate. Máte radi olejové produkty alebo dávate prednosť klasickým krémom? A čo produkty Indulona používate ich? Ktoré sú vaše obľúbené? 



Komentáre

  1. Výrobky od Balei mám tiež veľmi rada :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Značku Balea mám moc rada najviac sa mi páčia ich sprchovacie gély v ktoré čim ďalej vylepšujú

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Mne ich gély pokožku skôr vysušujú, ale tento olejový bol pravým opakom.

      Odstrániť
  3. Baleu mám ako značku veľi rada, najradšej od nej mám sprchové gély a masky na vlasy. Inak najradšej používam Marka, Yves Rocher, L'Oréal, atď. :)
    Caroline

    OdpovedaťOdstrániť
  4. dosť si ma nalákala na ten sprchovací olej od Balei, niečo pre moju suchú pokožku :) vďaka za tip

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Vyskúšaj bol veľmi dobrý, jediné mínus je chýbajúca vôňa, to ale nie každý preferuje. Avšak čo sa týka účinkov nemám mu čo vytknúť.

      Odstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za každý milý komentár.