Šampón pre brunetky z DMky

Sampon pre hnede vlasy

Sieť DM drogérií prichádza neustále s novými produktmi a značkami. Nedávno uviedla na trhu novú značku vlasovej kozmetiky DM liebt. V ponuke nájdete všetko od produktov na umývanie vlasov až po styling. Navyše sa značka pýši aj veľmi zaujímavými a netradičnými obalmi. Ja som sa rozhodla skúsiť ich šampón pre brunetky Pretty Brown. Ako iste viete, na trhu je takýchto šampónov pomerne málo a tak bola moja zvedavosť dvojnásobná.

Šampón Langhaar madchen Pretty Brown je vhodný pre brunetky prirodzené i tie farbené. Ja sa ako iste viete radím do tej druhej kategórie. Nedávno som si čerstvo nafarbila vlasy a tak to chcelo starostlivosť špeciálne na to určenú. V produkte nájdete marulový olej a vanilku a musím priznať, že táto kombinácia vonia nádherne a sladko. Balenie je väčšie ako sme bežne zvyknuté, obsahuje až 300 ml šampónu hnedej farby. V zložení som si žiadne silikóny nevšimla, no výrobca to na obale jednoznačne neuvádza takže je to trochu diskutabilné.


Vlasy si týmto hnedým krásavcom umývam každé 3 dni. Veru čítate správne, interval bežného umývania mojich vlasov našťastie extrémne neskrátil. Na druhej strane ho ani nepredĺžil. Prvé dojmy z tohto šampónu však neboli vôbec dobré. Mala som vlasy bez objemu, mastné po 2 dňoch a nejaké príliš uhladené. Z týchto dôvodov som šampón na pár týždňov odložila. Potom mi to ale nejako nedalo a skúsila som ho znova. Neviem čo sa stalo, ale spamätal sa a dnes sú z nás už kamaráti. Pení dobre a pri nanášaní rozhodne viete, koľko ste ho použili. Je totiž výrazne hnedý vďaka čomu vám farbu fakt udrží. Moja hnedá je takmer taká istá ako keď som si vlasy čerstvo nafarbila. Efekt na farbené hnedé vlasy teda šampón rozhodne má. 

Aj keď boli moje začiatky s týmto šampónom nepriaznivé, nakoniec sa ukázal ako skutočný kamarát. Pri umývaní mám však pocit ťažších vlasov čiže asi tam nejaký silikón bude. Dokonca sa aj lepšie rozčesávajú čo môže byť opäť práca silikónov. Nebude ich tam však asi veľa pretože vlasy po šampóne mastné nie sú. Rozhodne odporúčam vyskšúať. Cena je do 5 EUR čo nie je málo no na druhej strane za to dostanete 300 ml produktu. 

Hodnotenie: 4/5 bodov.

Myslím, že na udržanie hnedej farby vlasov je tento šampón priam ideálny. Navyše vám nehrozia žiadne zauzlené vlasy. Na druhej strane vlasy mierne zaťažuje, dá sa to prežiť ale je tomu tak. Otázka či ho kúpiť alebo nie je teda na vás. Ja toto balenie minimem a možno by som si ho kúpila znova. Koniec koncov šampónov pre brunetky až tak veľa nie je. 

Majte sa krásne a do komentárov mi napíšte, aké šampóny pre brunteky poznáte a používate. Skúšali ste tento od DMky?


Komentáre

  1. Já mám od Milvy šampon s kaštanem, který je určený pro hnědé vlasy a jsem spokojená. Tento od Balei jsem ještě neviděla, ale taky by mohl být fajn. Jen škoda toho mírného zatěžování vlasů.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Milvu poznám, mám od nich šampón s kofeínom a tento tvoj určite skúsim.

      Odstrániť
  2. tiež som mala ten problém so zamastením vlasov po tomto šampóne..preto používam už iba kondicionér :)
    MakeupbyVeo

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. U mňa sa to po čase upravilo, no vlasy sú po ňom ťažšie čiže mastenie sa dá očakávať.

      Odstrániť
  3. Jéé zrovna jsem byla v dmku pro nějaký šampón, ale tenhle jsem tam neviděla.. :( a je pravda, že jsem si nakonec neodnesla žádný.. :(

    The world of makeup

    OdpovedaťOdstrániť
  4. To vyzerá zaujímavo. Práve rozmýšľam že asi pôjdem na hnedo tak skúsim tento šampón :) ďakujem za tip

    DISCOVERINGGLAM

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za každý milý komentár.