Telové maslo z radu Skin Food

Skin Food telove maslo Weleda

Doposiaľ top telovým maslom, aké som doma mala, bola jednoznačne Indulona Original. Tá vôňa a konzistencia to bol skrátka zážitok na nezaplatenie. Hotové SPA. Avšak našla som niečo, čo má podobne skvelý efekt. Produkt vyvinula značka Weleda ako rozšírenie ich legendárneho radu Skin Food. Teda rad je to až teraz, najprv existoval len super skvelý krém Skin food. Milovala som ho a milujem ho dodnes, ale obávam sa, že body butter je moja nová láska. 

Telové maslá by mali z hľadiska konzistencie predstavovať niečo viac ako telové mlieka. Zvyčajne sú to hutnejšie krémy, ktoré by mali pokožku hydratovať ešte viac. A presne také je telové maslo Skin Food. Jeho vôňa je úplne tototžná ako môj obľúbený krém Skin Food. Aj tá konzistencia je takmer to isté. Maslo je fakt maslo, naberá sa ako maslo, je husté a po nanesení na pokožku sa do nej takmer okamžite vsiakne. Zanecháva mierne mastný povlak, veď ide o poriadnu dávku hydratácie a tá sa vstrebáva trochu pomalšie. Nič to však nemení na kvalite produktu. Ten pocit vyživenej pokožky vám totiž ostane celých 24 hodín. Skrátka až kým sa opäť neumyjete.

Skin Food telove maslo Weleda

Ako iste viete, Weleda je prírodná kozmetika a tento produkt je označený certifikátom Nature. Má mierne citrusovú vôňu, presne tú, akú poznáme z krému Skin Food. Táto je úplne identická a ja sa na ňu po každej sprche neskutočne teším. Produkt má 150 ml, ale míňať ho budete dlho. Mne sa za dva mesiace podarilo minúť len 1/4 balenia. Uzatváranie funguje dobre a aj obal na mňa opticky zapôsobil. Maslo by malo byť vhodné na veľmi suchú pokožku a ja myslím, že to sedí. Moja pokožka je v zime suchá, nohy sú možno až extra suché a maslo ich dokáže vyživiť. A vyživí ich na celý deň takže žiadna ďalšia aplikácia už nie je nutná. 

Zloženie môžete vidieť na fotke, je dosť podobné klasickému krému Skin Food. Nachádzajú sa v ňom navyše aj skvelé hydratačné zložky akými sú bambucké či kakaové maslo. Raz som doma vyrobila z týchto ingrediencií masážnu kocku a to vám teda bola vec. Ja na tieto dve zložky v krémoch nedám dopustiť. Celé zloženie nájdete ako inak aj na stránke weleda.sk.

Samotný rad Skin Food bol vyvinutý ako maximálne univerzálny. Maslo to fakt spĺňa, nahradí vám krém na ruky aj balzam na pery. Okrem toho som si všimla, že pokožku aj tú podráždenú holením dokáže upokojiť. Takže už žiadne nepríjemné svrbenie či pálenie. 

Hodnotenie: 5/5 bodov, perfektné maslo. 

Ako vidíte toto je už druhý produkt z radu Skin Food, ktorý sa na blogu objavil. Doma mám ešte balzam na pery a samozrejme klasický krém. Produkty mi zaslali z Weledy za čo im veľmi pekne ďakujem. Viete, keď dostanete niečo, čo fakt milujete, nie je nič lepšie. Myslím, že tento rad môžete pokojne niekomu darovať pod stromček. 

Komentáre

  1. Byl by to opravdu pěkný dárek. Tělové másla mám ráda.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Teraz majú aj pekné sety Weleda. Tuším majú aj nejaký od Skin Food.

      Odstrániť
  2. Tiež som testovala toto telové maslo, bolo výborne, sadlo mi vôňou i konzistenciou. Celkovo značka Weleda je poriadne prepracovaná až do špiku kostí. Budeš testovať aj iné výrobky od Weledy? Teším sa na ďalšie recenzie. :-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Jasné, Weleda tu ešte na blogu zaznie neraz, máš sa na čo tešiť. Majú to prepracované dosť ako píšeš.

      Odstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za každý milý komentár.