Barnangen zlatíčka

ruky

Nemecká značka kozmetiky Barnangen k nám prišla už nejako pred dvoma rokmi. Ja som ju však zo začiatku nejako nevnímala. Prvá ochutnávka prišla v podobne telového masla z modrého radu All over rescue. Nasledoval krém na ruky Lycka a nedávno som objavila ich ďalší skvelý krém Oil intense. So všetkými troma produktmi som spokojná. Čo spokojná ba priam nadšená. Prečo? Tak čítajte ďalej.

Veľmi ma vie osloviť kozmetika, ktorá vyzerá "čisto". Nemá zbytočne zvláštne, extra exotické vône, obaly sú jemné a aj konzistencia produktov je výživná. No a presne tak na mňa produkty Barnangen pôsobia. Obaly sú jemné avšak krásne. Vône sú jemnejšie avšak sú tam a to je pre mňa pri telovej kozmetike stále dôležité. Nejde však o nič čo by mohlo pokožku extrémne iritovať. Povedala by som, že tá parfumácia je príjemná. A čo sa týka konzistencie tak produkty sú hutnejšie avšak rýchlo vsakujú a skutočne pokožku vyživujú. A to všetky či už krémy na ruky alebo krémy na telo. Veľkú úlohu tu určite hrá aj zloženie kde sa vždy objavuje výživné bambucké maslo. Aspoň v prípade mnou spomenutých produktov. 

Bambucké maslo samotné je na mňa príliš. Mala som ho avšak je fakt extra hutné a dosť mastné. Ak ho však nájdem v zložení produktov na vysokých priečkach tak je to vždy záruka kvality. A presne to táto značka robí. Určite sa chystám aj na ich produkty do sprchy či telové mlieka. 

ruky

Najnovším objavom u mňa doma je krém na ruky Oil Intense. Pôvodne som si chcela znova kúpiť krém z radu Nourishment Lycka. Avšak moja zvedavosť bola silnejšia ako zažratý stereotyp a tak som skúsila tento. Tento krém vonia trošku ovocnejšie avšak nie sú to citrusy ani nič umelé. Možno tam cítim trochu aj ruže a aj niečo sladké. Vôňa ako pre mňa čo vám poviem. A nanášať si ho na ruky milujem. 

Obsahuje slnečnicový olej, ružový extrakt a má aj 5% ochranného cold creamu. A presne tak sa správa - ruky obalí, vyživuje a chráni pred chladom. Myslím, že je vhodný aj na leto avšak teraz v prechodnom období ho viete využiť ešte lepšie. Nie je mastný, rýchlo sa vstrebáva a fakt krásne vonia. Tá vôňa je silnejšia ako pri kréme Lycka avšak mne sa páči. 


Čo vy a Barnangen? Registrujete, skúšali ste nejaký produkt?


Komentáre

  1. Ahoj, od Barnangen jsem na tvoje doporučení zkoušela tělové mléko a musím říct, že jsem byla fakt spokojená a určitě mám v plánu zkoušet i jejich další produkty. Díky za další tip a měj se hezky.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Wow tak to mám veľkú radosť, že moje odporúčania pomohli :)

      Odstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za každý milý komentár.