Kam sa podeli prípravky proti poteniu od Garnier?

Možno ste si už aj vy všimli tú malú zmenu, ktorá sa udiala v DM drogérii. Minule som si išla kúpiť svoj obľúbený antiperspirant od Garnier do DM-ka. Pozerám na ten regál, čítam značky, nenachádzam, tak fajn idem si pozrieť niečo iné, určite som to len prehliadla, vrátim sa sem neskôr. Poobzerala som takmer celú drogériu a vraciam sa k regálu s antiperspirantmi. Opäť nič, tak si už hovorím, no fajn, tak asi majú presne ten môj momentálne vypredaný, avšak nenašla som žiaden druh tohto produktu od Garnier, dokonca ani v sprejovej forme, ktorú ja mimochodom nevyhľadávam. Táto príhoda sa udiala asi tak pred mesiacom.

Tento týždeň som sa bola opäť poobzerať v DM-ku, tentokrát v inej pobočke a tak mi napadlo, že sa pozriem, či ten výpadok Garnier prípravkov proti poteniu ešte stále trvá. Na moje prekvapenie som opäť nič nenašla, pritom krémy a iné produkty z tejto značky v drogérii nechýbajú. Pýtam sa teda čo sa stalo? 

Pri svojej nabližšej návšteve DM sa už asi priamo spýtam predavačky, či nevie čo sa stalo. Ak sa totiž môj obľúbený antiperspirant prestane vyrábať, musím si spraviť zásoby. V Tescu som zatiaľ výpadok tohto druhu tovaru nezaznamenala, v DM-ku však už nemajú ani jeden kus a celý regál je aj tak upravený, akoby sa tam tieto produkty od Garnier už nemali ocitnúť, nie sú tam ani menovky, ani žiadne prázdne miesta.

Skúšala som pátrať aj na internete, ale nič k tejto téme som nenašla, asi bude najlepšie informovať sa priamo v DM-ku. 

Všimli ste si to tiež?Neviete náhodou čo sa stalo?

Komentáre