Mucoplant nosová masť

Aj vy poznáte ten pocit, keď vás v zime od neustáleho fúkania nosa začína nos svrbieť a vysušovať sa? Veľmi podobne sme na tom aj keď máme nádchu. Na tento účel som si zvykla natierať nos nejakým krémom, ktorý som mala bežne po ruke. Až raz chytila nádcha aj mňa a spolužiačka mi ukázala, že si v lekárni kúpila nejakú masť na nos. Tak som zašla do lekárne aj ja a nejakú som si vypýtala. Dali mi túto od  Dr- Theissa Mucoplant - Nosová masť. 


Používala som ju počas nádchy a už po prvom natretí som pocítila úľavu. Masť spočiatku trochu akoby chladí, ale ten pocit rýchlo zmizne. Používam ju aj teraz v zimnom období, keď ma už začína nos štípať, tak si dám trochu masti na noc a ráno je po probléme.

Na obale sa môžete dočítať toto: "Zvlhčuje, chráni a ošetruje suchú a podráždenú pokožku okolo nosa, najmä pri nádche."

Masť je malá, ale ťažko sa míňa, pretože jej stačí naniesť skutočne málo. Má takú príjemnú mentolovú vôňu, aspoň mne to mentol pripomína, na obale je napísané že obsahuje mätu a panthenol. 

Na to, že je to produkt, ktorý kúpite v lekárni má aj veľmi pekný obal. Výnimočne viem aj cenu, stála ma presne 2 €. Táto masť sa naozaj vydarila je fakt účinná a to je myslím na produktoch a kozmetike celkovo to najdôležitejšie, aby skutočne fungovali. 

Nevýhody som neobjavila naozaj žiadne, takže z môjho pohľadu ide o skutočne dokonalý produkt. Netvrdím, že si ho budem kupovať stále, v lete sa predsa len až tak nevyužije ako v zime, ale ak máte nádchu tak je to fakt skvelý pomocník.

Hodnotenie: 10 bodov. 

Komentáre