Značka mojimi očami - Rimmel


Želám pekný štvrtok. Viete, ako sme si na začiatku roka dávali všeliaké novoročné predsavzatia, aj ja som si nejaké definovala a v súvislosti s blogom mi napadlo zaviesť tu ďalšiu sériu článkov. Nedeľné beauty okienko už existuje a rozhodla som sa k nemu pridať sériu Značka mojimi očami, kde vás vždy prevediem sortimentom danej značky a vezmem to klasiky po svojom. Berte to ako nákupný manuál, ktorým sa môžete, ale samozrejme nemusíte riadiť. 

Dnes som sa rozhodla zanalyzovať portfólio britskej značky Rimmel London. Na trhu sa táto značka pohybuje už pomerne dlhý čas, moju pozornosť si však získala len nedávno. A čím? 

V prvom rade odporúčam vyskúšať ich riasenky Scandaleyes, cenovo sú prijateľné, zvyčajne sa ich ceny pohybujú na úrovni od 5 EUR takže dostupnú sú aj pre nižší rozpočet. Tieto riasenky sú skvelé svojou schopnosťou dodať riasam objem, majú veľkú hustú kefku, vďaka ktorej vyčaria krásne riasy. Skúsila som už 3 rôzne druhy týchto riaseniek a s každou z nich som bola spokojná.


Pozornosť si zaslúžia aj skvelé laky Rimmel Salon Lycra Pro, ktorých odtienie sú navrhnuté modelkou Kate Moss. Mne sa tie odtienie veľmi páčia, laky schnú bleskovou rýchlosťou, majú široký štetček na lakovanie, krásne fľaštičky, akurát kryjú slabšie, potrebujete si naniesť dve vrstvy, aspoň taká je moja skúsenosť s perleťovými odtieňmi, matné som neskúšala. Cena je vyššia 3 - 4 eurá, ale oplatí sa.

Báza pod make-up tú by som vám veľmi neradila, neviem, prišlo mi, že nerobí totálne nič, áno, pleť je po nej jemná, ale na to si mám kúpiť bázu? To mi stačí obyčajný krém, od bázy som čakala hlavne zlepšenie výdrže make-up a nestalo sa tak.


Make-upy som veľmi neskúšala, raz som mala Match Perfection na sebe od kamarátky, ale odtieň mi nesedel. Stay Matte je odtieňom krásny, svetlučký, doružova, vhodný aj pre bleduľky, ale vytvára masku na pleti a nevydrží úplne celý deň. Avšak pekne kryje, takže aj aknózna pleť sa môže tešiť. Zmatnenie trvá krátko, je potrebný aj púder. A nie je drahý, tuším do 6 eur, ale neberte ma za slovo.


Viac som toho neskúšala, ale značka sa mám pocit za posledný čas dosť zlepšila, nielen dizajnovo, ale hlavne svojím sortimentom. Oplatí sa tu pristaviť, cenovo je pomerne dostupná, jasné, nie je to nič typu Essence, ceny sú vyššie, ale myslím, že prijateľné. A ešte jedna záverečná dobrá správa, Rimmel sa dá kúpiť aj na internete napr. parfums.sk. 

Čo vy a Rimmel? Máte tu svoje obľúbené produkty?



Komentáre

  1. Delší dobu jsem tu nebyal a chválím zajímavý design :) Jinak od Rimmelu mám gelové oční linky, ale úplně mi nesedly, možná s nimi neumím pracovat a zelenou jumbo tužku, kterou jsem taky ještě nepoužila :D Ale podle mě je to fajn značka :)

    Welcome!♥Reviews everywhere

    OdpovedaťOdstrániť
  2. ja proti Rimmelu nič nemám aj keĎ veľa produktov som od nich neskúšala... Laky sú skvelé aj jeden BB krém som mala ten bol tiež super :) Lovely Beauty Book

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Dobry napad. Ja by som si este rada precitala par viet o histori znacky, alebo nejake zaujimavosti o znacke.
    KAVIAREŇ U MAČKY

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Od Rimmelu mám ráda rtěnky Kate ♥ a bázi pod makeup Stay matte :) tu fix and pro mám v zásobě, jsem zvědavá jestli mi něco udělá, když tobě ani ťuk :D

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Rimmel je možná moje nejoblíbenější značka z drogérie :)

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za každý milý komentár.