Blogerky odporúčajú a ja s nimi


Ak sledujete blogy aspoň okrajovo, určite ste už postrehli, že niektoré produkty nájdete takmer u každej blogerky. V týchto vodách plávam už druhý rok a niektoré som už aj sama vyskúšala. Nemusíte teraz vyhľadávať cez google všetky blogy, uľahčím vám to a prevediem vás tým najlepším, čo beauty blogerská scéna objavila v regáloch drogérií a bolo by nelogické tieto produkty nemať vo svojej zbierke. 
Balea oil repair olej

Aby to malo nejakú chronológiu vezmem to abecedne a na um mi príde Belea a jej rad Oil Repair. Krásny čierny obal, luxusná kokosovo-vanliková vôňa sú zlatom, ktoré blogerky už dávno objavili. Ja som skúšala kondicionér a olej na vlasy, kondicionér je úžasný, cítiť oleje v zložení, vlasy krásne uhladí. Olej krásne vonia a v porovnaní s inými olejmi sa jeho vôňa vo vlasoch fakt drží. Nie je to najlepší olej na svete, ale má svoje čaro.

Catrice Camouflage korektor

Písmeno C ukrýva Catrice Camouflage Korektor. Kto ho ešte neskúšal, má čo ľutovať, zakryje všetko, ak sa vám zdá, že kryje slabo, použite štetec, potom bude krytie 100%. Dá sa použiť na maskovanie všetkého od kruhov pod očami, cez akné, skrátka je naozaj viacúčelový. Odtieň som si našla aj ja bleduľka, takže ani v tomto smere nie je problém, navyše nie je drahý a je to skutočný zázrak.

Dermacol make-up cover

Český Dermacol a jeho Make-up Cover je legenda fakt celovestovo a prečo? No nemyslím si, že nájdete niečo, čo zakryje každý problém, ide o make-up, takže ak máte pleť vo fakt zlom stav a potrebujete všetko zakryť, toto je ono, len pozor na efekt masky. Napriek tomu ho mám stále vo svojej zásobe aj ja, odtieňov sa vyrába toľko, že to spočítať nemá význam, proste choďte, skúšajte, určite sa trafíte.


Nasleduje americký EOS a jeho legendárne balzamy, ktoré už najnovšie kúpite aj v našich milovaných DM drogériách. EOS v porovnaní s klasickými balzamami pery fakt hydratuje, nemusíte sa báť zbytočného vysušovania, má netradičný tvar a aplikuje sa na pery veľmi pohodlne. Aktuálne mu rastie konkurencia v podobe REVO balzamov, s tými však ja zatiaľ skúsenosti nemám.


Dnes to ukončím pleťovou kozmetikou a teda Sudocremom. Tento krém je viacúčelový a mne veľmi pomáha bojovať s akné, hlavne s fľakmi po akné, ktoré krásne zahojí. Tiež je výborný aj na vyrážky, ktoré ste si vytlačili, ale stále nespľasli, zabráni jazve, vyrážka z tváre fakt zmizne. Najnovšie už aj na obale výrobca uvádza, že je určený okrem iného aj na akné.

Asi sa pýtate a to je všetko? Celá beauty blogerská sféra objavila len chabých 5 kúskov? To sa teda mýlite, ale pre dnešok som vybrala tieto a už teda chápete, že tieto posty budú pokračovať, ukážem vám ďalšie skvosty a pomôžem pri správnom výbere kozmetiky. Dnes šlo o produkty, ktoré nezaťažia ani vašu peňaženku, žiaden nestojí viac ako 10 EUR, možno dokonca ani viac ako 5 EUR. 

A teraz otázka na vás, čo z týchto produktov ste už vyskúšali a aké sú vaše postrehy? Teším sa na komentáre.


Komentáre

  1. Olej Balea ma fakt láka už dlhý čas, ale nikdy sa nedokopem si ho kúpiť. Vďaka za tip na korektor, keď miniem ten svoj tycinkovy (niekedy v ďalšom storočí), pozriem sa po tomto. Eos mam konečne už aj ja a bol to fakt sviatok keď sa ku mne dostal, mam pomegranate raspberry a je fakt super :) už teraz chcem vyskúšať všetky možné aj nemožné druhy :D a Sudocrem si už asi fakt kúpim... Koľko stojí?

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Vieš čo sú rôzne balenia stačí myslím aj to najmenšie a to tuším stojí cez 3 eurá.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Mam skusenost so Sudocremom a Eosom. Ako pises, ak by som necitala blogy ani o nich neviem. Ja som s nimi spokojna a za seba ich odporucam. K takymto blogovym legendam by som este pridala ruzovy Balea krem na nohy. Ten tiez vsade vychvaluju, ale mne teda nevyhovuje. Korektor a make-up mam v plane vyskusat.
    ☁☼☁

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Jasné, že skvelých produktov z blogov je viac, plánujem o nich v budúcnosti napísať ďalší post. O tom kréme viem, ale sama som ho neskúšala, keďže vraj nevonia tak ma ktovieako neláka.

      Odstrániť
  4. KAžDY PRODUKT OKREM DERMACOLOU MAM A URčITE SPOKOJNOSť:))

    OdpovedaťOdstrániť
  5. K mým oblíbencům patří korektor od Catrice, Dermacol Cover a EOS, věci, které si budu kupovat stále dokola:-) A olejíček od Balei bych chtěla vyzkoušet už dlouho, ale v dm na něj vždycky zapomenu:-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak hádam skúsiš aj tú Baleu, je v predaji už dlho a keďže je to fakt populárny rad ho hádam budú vyrábať dlho, aj keď to isté som si myslela aj o kokosovej rade na farbené vlasy a aha už jej niet. Olejček je fakt lacný do 4 eur. A inak ma fakt teší, že ostatné produkty poznáš a používaš ich.

      Odstrániť
  6. Všetky produkty mám a velka spokojnost..:-) Kozmetika je závislosť !!

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Kozmetika je závislosť a u mňa nie je jediná, som závislá na čokoláde, šatách a kadečom inom.

      Odstrániť
  7. Mám doma všetko okrem toho Dermacolu ale aj na ten raz príde . Čo sa týka oleja na vlasy tak ten je TOP mám niekoľké balenie aj keď teraz ho moc nepoužívam ale v zime po ňom siaham pri každom umývaní vlasov. Catrice korektor je tiež super mám dva odtiene a musím uznať že jeden z tých vydarenejších produktov . S eosom no ja neviem , mám štyri ale že by som si musela akútne kupovať nové to nie . Prakticky iba jeden som si kúpila sama zvyšné boli darček takže ako darček samozrejme poteší je to milé . Mám aj penu od eos ale tiež neviem skôr ako na holenie ju používam až po holení ako klasický krém ale recenzia bude čoskoro . A Sudocrem je vážne zázrak mám to úplne malé balenie a myslím si že si s ním vystačím na celý život - síce ho mám len asi dva mesiace ale je skvelý hlavne ako píšeš na akné je úplne top . :)
    www.bar-bor-ka.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. No teda teší ma, že si s produktmi spokojná. Ja som paradoxne svoj prvý EOS dostala, ale určite si kúpim ďalší, pretože som nadmieru spokojná. Páči sa mi hlavne, že aplikácia je hygienická, žiadne strkanie prstov do kelímku, nemám to rada hlavne preto, že ak mám dlhé nechty tak vtedy si balzam aplikovať nemôžem.

      Odstrániť
  8. ja som si ten Dermacol kúpila a omylom tmavý odtieň a neviem čo s ním teraz :-( som ho použila asi 3x, čo som si ho zmiešala s niečím iným, ale to ma nebaví takto riešiť..
    http://drewsbeauty.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Nepríjemné, ale stalo sa to už aj mne, že som si kúpila zlý odtieň, skús ho používať len ako korektor alebo si kúp ešte jeden svetlý a miešaj dokopy, ak ti tento make-up vyhovuje.

      Odstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za každý milý komentár.