To najlepiše z leta 2015


Leto je v plnom prúde a tento rok nám fakt dalo zabrať, teplomery prekonali všetky svoje historické rekordy, make-up sa z nás len tak lial a niekedy som ani nevedela, po čom kozmetickom vlastne siahnuť. Zopár letných obľúbencov sa mi už podarilo v mojej zbierke vytipovať a rada sa o ne s vami dnes podelím. 

Svoje vlasy rozmaznávam v poslednom čase fakt skvelým kondicionérom od Schaumy, dlhý čas som nedala dopustiť na olejové kondicionéry a teraz som pre zmenu zvolila keratín. Značka nesklamala a začínam mať dojem, že ich kondicionéry sú asi najlepšie, aké sa dajú zohnať. Skúšala som olejový pre vlasy so sklonom k štiepeniu a tento Keratin Strong je určený pre jemné alebo slabé vlasy. Oba kondicionéry majú rovnakú konzistenciu, takú ako sa patrí, ani hustú ani riedku, stačí ich malé množstvo a vlasy krásne uhladia. 

K stojanu Alverde chodím čoraz častejšie, tie ich krásne obaly a prijateľné ceny navyše šetrné zloženie, no nekúpte to. Zmatňujúci denný krém Beauty and Fruity sa vstrebe tak rýchlo, že to ani nestíham registrovať, neupcháva póry a s mojím make-upom sú letná nerozlučná dvojica. 

O nutnosti pitného režimu v lete čítame zo všetkých strán, no netreba zabúdať ani na osvieženie našej pleti. Tá totiž tiež potrebuje dopĺňať tekutiny a v tomto smere ma istí Balea Aqua Wasser Spray. Úžasný produkt, ktorý sa hravo vyrovná drahším dermálnym či termálnym vodám,


A čo dekoratívka? Aj na tú prišiel v lete rad, vďaka opáleniu som sa viac odviazala a viac experimentujem s manikúrou hlavne čo sa týka nechtov, svoju červenú klasiku striedam čoraz častejšie práve s týmto modro-fialovým lakom od Sephory. Ten odtieň je úžasný, už si len obuť žabky či sandále s otvorenou špičkou a môže sa vyraziť kamkoľvek. Práve leto je naozaj ten najlepší čas na skúšku nových odtieňov. V zime svoje nohy toľko neukazujeme, takže treba využiť vhodnú príležitosť.

Mojou bodkou v líčení sa stal púder Manhattan, škoda, že u nás nie je dostupný, pretože pleť zmatní na veľmi dlhý čas, mne vystačí počas celej pracovnej doby, ku koncu sa už trochu lesknem, ale nie je to nič hrozné. Púder je jemne namletý, je sypký a dostatočne svetlý, nemení farbu make-upu. Táto investícia sa fakt vyplatila a ak máte v okolí túto značku, tak púder určite vyskúšajte. Ja budem musieť sadnúť na vlak do Viedne, ale nevadí.

Čo ste si počas leta obľúbili vy? Máme niečo spoločné?

Komentáre

  1. Bez termální vody jsem se taky neobešla :) Kondicionér a krém vypadají super, díky za tip :)

    Ili Libertad

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Díky za zmínku o tom alverde krému, asi po něm kouknu! :))

    Giveaway na Katastrofě!

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Zaujal mně krém od Alverde, až budu v dm, tak se po něm podívám:-)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. alverde mam rada rozmyšlam že tam pojdem pozrieť nejaky gel alebo peeling na čistenie tvare:)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Po tom kondicionéru se musím podívat. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. mňa taktiež zaujal ten krém od Alverde, možno niekedy vyskúšam; mám túto značku celkom rada, moj top produkt od Alverde je transparentný sypký púder

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ten púder od Alverde bol skvelý, kým bol farebný, tento biely sa mi nejako nedarí ničím naniesť, ostávajú mi biele mapy, skúšala som hubku, štetce a nejako nič nefunguje.

      Odstrániť
  7. Jéé..Manhattan kosmetika ještě stále existuje? Pamatuju si, že před pár lety kosmetické stojany zrušili ve všech drogerkách a bylo mi to hrozně líto, protože se mi ta jejich dekorativka hrozně líbila:)
    ...Instantní krása...

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Áno kedysi bola dostupná aj u nás, tiež som bola veľmi zaskočená keď som túto kozmetiku našla v susednom Rakúsku.

      Odstrániť
  8. Jůůů ten krém od Alverde vypadá moc hezky, no to se na něj budu muset podívat!:) A sprej od Baley mám také, bez toho by tohle léto přežít nešlo:)
    Simushka in Bubblegum

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za každý milý komentár.