Traja modrí letní miláčikovia


Modrá je farbou mora, vody a teda farbou leta a okolo tejto farby sa bude dnes všetko točiť. Posvietila som si totiž na troch kozmetických krásavcov, ktorí by vám v lete určite nemali chýbať a paradoxne majú všetci traja modrý obal.



Nielen v lete, ale som istá, že celoročne využijete vody v spreji. Známe termálne či dermálne vody už nie sú pre kozmetické maniačky žiadnou novinkou, úprimne som doposiaľ nepochopila, aký je rozdiel medzi týmito dvomi pojmami, ale nevadí, to čo vám dnes ukážem našťastie tak náročný názov nemá - ide skrátka o vodu v spreji. Výrobcom nemôže byť nikto iný ako naša milovaná Balea. Za fakt nízku cenu získate 150 ml vody v spreji a plusom je v porovnaní s bielymi obalmi dermatokozmetiky nádherný modrý.

Ani táto voda nie je už žiadnou tohtoročnou novinkou, minimálne minulý rok počas leta už bola v predaji, no ja som si ju zadovážila až tento rok. A prečo je taká úžasná? Lebo ju môžete použiť vždy a všade, pri opaľovaní, pri športe, na cestách, len tak na osvieženie, dá sa naniesť aj na make-up, môžete ju použiť na upokojenie pokožky, skrátka by sa asi ťažko hľadala príležitosť, pri ktorej sa táto voda použiť nedá. Vrelo odporúčam, tak utekajte do DMky, kde aj tak všetky trávime viac času než je treba a kúpte si ju, je to asi sezónny produkt, takže hrozí, že ju už dlho v predaji mať nebudú. 

Hodnotenie: plných 5 bodov


Pri tom opaľovaní ešte musím ostať, pretože som objavila úžasný Sun Dance fluid po opaľovaní s kokosovou vôňou a trblietkami. Obal si ma získal okamžite a krásna vôňa dopomohli tomu, že som si tento produkt kúpila a veru neľutujem. Počas leta, keď už som opálená snažím sa pokožku hydratovať hlavne týmito poopaľovacími prípravkami, pretože som minulé leto zistila, že takto si opálený vzhľad udržím najdlhšie. 

Mlieko sa veľmi rýchlo vstrebáva a pokožku nezanecháva mastnú ani ulepenú. Je mierne hnedej farby, no nemusíte sa báť, oblečenie nezafarbuje a neobsahuje žiadne samoopaľovacie zložky. Asi sa pýtate či sa po ňom trbliecem ako diskoguľa? Veru, ani v tomto ohľade sa netreba ničoho báť, pokožka naberie trochu lesku, no nič vážne to nie je. 

Hodnotenie: 5 bodov


No a na záver tu máme vodeodolnú riasenku Essence Get big lashes. Nemusíte sa báť, má síce modrý obal, no riasenka je klasicky čierna. Určite nie som zástancom líčenia sa do vody, tam chodím skrátka kompletne odlíčená a riasenku som si kúpila skôr preto, aby mi čo možno najviac opadávala. nosím totiž šošovky a niekedy sa mi stáva, že sa mi do očí dostane make-up, raz som kvôli tomu šla až na pohotovosť a od tej doby si skrátka dávam na líčenie očí pozor, nechcela som ani zbytočne investovať, o maximálne dva mesiace ju musím vymeniť. Ale späť k riasenke - je skvelá, úžasná, vynikajúca. Riasam dodá fakt obrovský objem, má veľkú hustú kefku, takže som čakala, že by mohla byť dobrá a fakt je nielen dobrá, je skvelá. Vodeodolné riasenky zvyknú riasy slabo farbiť, no s touto sú riasy skutočne čierne a objemné. 

Skúšala som naniesť ju aj v dvoch vrstvách, tu samozrejme trochu riasy zlepuje, ale to mi robí v dvoch vrstvách každá riasenka. A odličovanie? S olejovým odličovačom žiaden problém, ja mám momentálne dvojfázový odličovač od Eucerinu a problémy som nezaznamenala, riasenka ide dobre dolu, iné odličovače som neskúšala. Jediné, čo vám fakt neviem povedať je, či sa v bazéne rozmaže, to som neskúšala a asi ani skúšať nebudem, líčiť sa do vody pre mňa nemá opodstatnenie.

Hodnotenie: 5 bodov

Modrá sa mi v kozmetike teda osvedčila, tieto tri modré kúsky sú toho dôkazom. Samozrejme, že je vždy dôležitý a rozhodujúci obsah produktu ako jeho obal, no úprimne koľko kozmetiky či iných produktov sme si už kúpili len vďaka obalom? Príkladom je aj môj brat, ktorý ako malý v obchode stále chcel, aby sme mu kúpili bujón do polievky, nikdy sme to nechápali, no ako väčší nám prezradil, že sa mu skrátka páčili tie obaly. Takže stále platí starý známy marketingový ťah, že aj obal predáva. 

Skúšali ste niektorí z mojich dnešných modrákov? Líčite sa do bazéna?Používate vodeodolné riasenky?

Komentáre

  1. Říkalas kokosová vůně? Tak to ten fluid musím mít! :D

    Zrzavá katastrofa

    OdpovedaťOdstrániť
  2. tak zaujal ma hneď prvý produkt, ako osvieženie v týchto horúčavách musí byť super! :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Všechny tři produkty mám doma a všechny tři jsou jedním slovem super a hlavně jsou za pár korun:-)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. tú vodu v spreji mám a vyhovuje mi, že tú vodu rozstrekne tak jemno a žiadne veľké kvapky mi neostanú na pleti :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Mám doma tu vodu ve spreji a také jsem s ní spokojená. Jinak do bazénu se nelíčím a ani nepoužívám voděodolnou řasenku. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Musím jenom souhlasit, to kokosové mélko z DM je božííí ♥

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Minulý rok som si žiadnu takúto poopaľovaciu limitku nevšimla, ale tento rok to značka napravila. Inak niekedy je ho dosť ťažké zohnať, ja som musela prejsť 3 DMky v Blave.

      Odstrániť
  7. voda sa mi osvedčila hlavne v tom teple a na osvieženie ja som si ju dala ešte aj do chladničky a potom nebola ani taka chladná ale príjemne pokropila :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Do chladničky som ju neskúšala dať, ale počula som už o tom.

      Odstrániť
  8. Termální vodu v létě nedám z ruky.. :-)

    http://wormake.blogspot.cz/

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za každý milý komentár.