Kozmetický pozdrav z východu


Nedávno som v dôsledku choroby strávila istý čas doma, na východnom Slovensku. Chorobe sa však netreba poddávať a tak som sa rozhodla využiť tento čas čo možno najefektívnejšie. Našla som doma pár zaujímavých kozmetických vychytávok, ktoré vám dnes predstavím.


Moje prvé kroky vždy po ceste smerujú automaticky do kúpeľne, len čo spláchnem všetky bacily nasleduje odlíčenie. A tu som sa zarazila, že máme akési fakt dobré odličovacie tampóny - Bel. Ako iste viete, túto značku som po zlej skúsenosti s klasickými tampónmi pripomínajúcimi skôr vatu ako odličovaciu pomôcku zavrhla. Naši doma však evidentne nie a tak sa doma odličujeme tampónmi Bel Nature. Sú oragnické a vyrobené zo 100% bavlny.

Musím priznať, že tieto tampóny sú vynikajúce, dobre savé, neoddeľujú sa od seba, sú veľmi mäkké a jemné, takže na odličovanie s nimi sa dolsova tešíte. Týmito tampónmi si značka svoje renomé u mňa vylepšila a určite sa po nich poobzerám.

Hodnotenie: 5 bodov z 5



Sprchovanie azda nie je dnes už ničím výnimočným, navyše sprcha v našej krásnej kúpeľni je niečo celkom iné, než to, s čím sa potýkam denne v Bratislave, doma je skrátka doma. Navyše som doma objavila úžasne voňajúci sprcháč od Johnson's Be Fresh and Escape s vôňou manga a marakuje. Gél vonia sviežo a veľmi ale naozaj veľmi dobre pení, úprimne som asi ešte nemala tú česť skúsiť nejaký sprcháč tejto značky. Je to možno klasický gél, no mne príde, že pokožku nevysušuje, takže podľa mňe je nadpriemerne skvelý.

Hodnotenie: 4 body z 5

 

Asi pred rokom alebo skrátka dávnejšie som si kúpila v DMke gél na holenie Balea Verspiette Romanze - Hravá romanca s vôňou čerešne a bazových kvetov, tuším to bola nejaká jarná limitka. Tieto gély na holenie mám ako iste viete veľmi rada, iné ani nepoužívam a tak je tomu aj doma. Gél veľmi príjemne vonia a ten obal, ja som sa asi opäť zamilovala. 

Hodnotenie: 5 bodov z 5

Je skvelé byť doma, kde mám vlastnú izbu, dom a hlavne svoju rodinu. Aj keď som kvôli práci väčšinu času mimo domu v Bratislave, občas to ako vidíte okolnosti zariadia tak, že som doma aj napriek mojím vlastným plánom. Mám rada život doma aj svoj život v Bratislave a myslím, že pre každého, kto takto žije je dôležité nájsť rovnováhu. Všetko má koniec koncov svoje pre aj proti, nemyslíte?

Skúšali ste niektorí z dnes spomenutých produktov?Poznáte tieto organické tampóny značky Bel?


Komentáre

  1. Odpovede
    1. No súhlasím, čakala som, že to bude nič moc, ale prekvapili ma.

      Odstrániť
  2. ja mám rada práve hentie sprchové gély :) používala som ich kedysi počas celých rokov na strednej škole a zbožňovala som ich :)) najmä vôňu broskyne a bieleho čaju, tuším taká to bola kombinácia :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Viem, že kedysi keď som bola menšia sme možno nejaký taký sprcháč mali, ale dlhšie som si už nič také nekúpila, tento ma ale fakt potešil.

      Odstrániť
  3. Tie peny od Balei milujem taktiež :) No najviac ma zaujali tie odličovacie tampóny určite sa po nich budem obzerať :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Pozri, neviem, kde sa dajú kúpiť, ale tiež sa po nich poobzerám v obchodoch. Dúfam, že nešlo len o nejakú limitku, ale asi nie.

      Odstrániť
  4. Tieto kozmetické tampóny od Bel vidím prvýkrát, určite sa po nich pozriem.
    Klaudy's shopping enjoyment

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Tampónky od Bel som ešte nevidela, ale milujem holiace peny od Balei. Tie limitky sú úžasné :)

    Moja giveaway

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Tie tampóny od Bel mám tiež a sú skvelé ! :)
    www.aduliksun.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Klasické tampony Bel jsou podle mně naprosto otřesné, tak je fajn, že se polepšili aspoň s těmihle:-) A gel na holení Balea jsem měla a byl super, celkově mně gely na holení téhle značky baví:-)

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za každý milý komentár.