Pohodový "Projekt Manželstvo"


Záväzky by sa mali plniť a keďže som si na jeseň predsavzala čítať knihy čo možno najviac, prišiel na rad Projekt Manželstvo od Gemmy Townleyovej. Kniha ma zaujala na prvý pohľad a po prečítaní obsahu som si ju skrátka musela požičať. 
Nebudem vám klamať, je to romantický príbeh, zamotaný a hlavne s fakt nie veľmi predvídateľným koncom. Hlavnou postavou je Jessica, ktorá v manželstvo a lásku ako inak neverí, avšak životné udalosti ju dovedú k projektu manželstvo. 

Kniha sa čítala veľmi dobre, ja zaujímavá od prvej stránky po poslednú, ja by som možno koniec dopracovala ešte viac do detailov, ale aj napriek tomu vám túto knihu fakt odporúčam. Nie je hrubá, má necelých 300 strán a prečítala som ju veľmi rýchlo.



V tejto knihe môžete jasne vidieť, že každá žena má talent zbaliť chlapa, aj keď si to občas mnohé nemyslia a zdá sa im, že je to nemožné, že sa tak nenarodili a teda to nedokážu, nie je to pravda, je to v každej z nás, len je občas potrebné túto našu vlastnosť prebudiť a ak neviete presne, ako na to, v tejto knihe zopár zaujímavých postrehov nájdete. Nebojte sa, nie je to príručka ako zbaliť milionára, o to v knihe vôbec nejde a povedzme si úprimne, peniaze aj tak kazia charakter, ale dočítate sa tu fakt zaujímavé veci.

Diela tejto autorky som doposiaľ nepoznala, ale po prečítaní tohto diela mám chuť poobzerať sa po ďalších tituloch. 

Čítali ste nejakú knihu tejto autorky?Poznáte Projekt manželstvo?


Komentáre

  1. Tak tuhle knížku bych si docela ráda přečetla :-) Bylo by fajn mít návod na balení kluků/chlapů :-D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Nuž univerzálny návod neexistuje, ale čo to sa v tejto knihe dá naučiť.

      Odstrániť
  2. Knížku neznám a ani autorku, ale docela mě zaujala :) Já teď čtu knihu Panny a netvor, zatím jsem v začátcích, ale bude to zřejmě docela drsné :D

    Ili Libertad

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za každý milý komentár.