Vzácny vlasový olej Inkov- Inca Oil


O argánovom, olivovom, kokosovom či inom oleji sme už toho počuli dosť, ale počuli ste už oleji Inca? Priznám sa, že ja nie, až doteraz. Do rúk sa mi dostal olej Inkov - Inca Oil Pandora oil od značky TMT Milano. Za krajinu Inkov možno označiť Peru, ktoré je od nás poriadne ďaleko a o to viac si vážim, že takýto olej sa ocitol aj u mňa doma. Inca Oil je vlasový olej, ktorý vyniká svojimi revitalizačnými a anti-aging účinkami, poďme sa teda pozrieť, čo spravil s mojimi vlasmi.

Inca olej je pomerne suchý, má svetlomodrú farbu a príjemnú, takú jemnú vôňu. Mám pocit, že moje vlasy nijako nezaťažuje, po nanesení mi na rukách neostáva mastný olejový povlak, takže asi aj zloženie oleja bude vcelku slušné, ale to je len laický odhad, nie som chemik.


Všeobecne je známe, že oleje možno použiť tak do suchých, ako i do mokrých vlasov. nie je potrebné žiadne oplachovanie, tým by sme práve naopak, výživné látky olejov z vlasov vymyli. Ako správna blogerka som teda skúsila oba spôsoby. Pri aplikácii do mokrých vlasov som pocítila uhladenie vlasov a okamžité zlepšenie ich rozčesávania, čo je podľa mňa skvelé a takto olej používam najčastejšie. Skúšala som ho naniesť aj do suchých vlasov a musím priznať, že olej vlasy vôbec nemastí, sú vďaka nemu hladšie a menej rozlietané.


Občas si oleje zvyknem nanášať aj ako takú vlasovú kúru, nanesiem olej prevažne do dĺžok, zabalím vlasy do igelitu, nechám pôsobiť a následne zmyjem. Tomuto záťažovému testu som podrobila aj tento olej a výsledok? Úžasne ľahké vlasy. 

Najviac vás asi zaujíma stav končekov, zdajú sa mi menej suché ako doposiaľ. Avšak priznám sa, že si ich momentálne aj menej fénujem a nedávno som bola u kaderníčky, aby som svoje vlasy trocha oživila, takže končeky sú zatiaľ ok, strihať som sa bola cca pred mesiacom a hneď potom som začala používať tento olej, takže istý efekt by tu bol.

Hodnotenie: 5 bodov

Olej ma doslova uchvátil, jediné mínus vidím vo fľaštičke, ktorá mi z neviem akého dôvodu trochu slabšie tesní a tak mám fľaštičku mierne mastnú. Netuším, možno mám len chybný kus, na kvalite oleja to však našťastie neubralo. Olej je fakt skvelý, pokoril aj môjho doterajšieho obľúbenca od Avonu. Za príležitosť olej vyskúšať ďakujem e-shopu bezvalasy.sk, kde si tento olej môžete kúpiť.

Komentáre

  1. Odpovede
    1. Tiež som o nej doposiaľ nepočula, ale tento olej je fakž úžasný.

      Odstrániť
  2. Vůbec jsem o tomto oleji nikdy neslyšela :) Díky za článek, olej vypadá super :)

    Ili Libertad

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Vypadá, že stojí za vyzkoušení. :) Ještě jsem o tom neslyšela. Super recenze. :)
    KattyLife

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Lahsie rozcesavanie...jej to by sa mi zislo, a mala si s tym trochu aj problem, alebo len tak bezne sa ti uzlia? Lebo mne sa strasne motaju a dala by som aj neviem co za to aby som nasla nieco z coho pojdu v pohode rozcesat.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. No moje vlasy by som charakterizovala ako žuvačkové vlasy, po umytí sú tak zauzlené že hrôza. Avšak ak použijem zmývateľný kondicionér a potom ešte olej, tak už nie je problém s rozčesávaním. Dobré je vraj vlasy aj pred umytím rozčesať alebo do nich pred umytím nastriekať tekutý kondicionér, Gliss Kur má takých v ponuke kopec. Tak skús a daj vedieť, či pomohlo.

      Odstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za každý milý komentár.