Zmatňujúce obrúsky Essence


Aj keď toto leto rozhodne nepatrilo medzi tie najteplejšie, príležitosť vyskúšať zmatňujúce obrúsky sa predsa len naskytla. Mojimi obľúbenými boli obrúsky Elf, avšak to by som nebola ja, keby som stále netúžila skúsiť niečo nové a tak sa aj stalo a do súboja s Elfom som povolala obrúsky Essence.

Rad All about matt kedysi vyrábal úžasný sypký fixačný pleťový púder, odkedy však prešla značka len na lisovanú verziu púdru, nie je to ono. Pár recenzií som na tieto obrúsky už čítala a veľmi dobré neboli, no povedala som si, že to predsa len skúsim, ponuka drogérií v tomto smere aj tak nie je veľmi obšírna. V balení máte 50 obrúskov, čo je pomerne dosť. Obrúsky sú klasické suché a sú bielej farby. Obal produktu sa mi páči, no to vyťahovanie obrúskov sa mi nie vždy darí, občas vytiahnem aj dva naraz, takže treba ťahať opatrne.

Obrúsky som si vzala do práce a z času na čas použila, avšak efekt ma vôbec neohúril, nejako sa totiž totálne minul účinku. Priložila som jeden na líce, síce papierik zmenil farbu na olejovú, ale pleť mi prišla rovnako lesklá ako pred použitím papierika. Jeden vám na celú pleť rozhodne stačiť nebude, ja som musela skúsiť také dva-tri, no ten efekt aj tak nestál za veľa, lesklá som bola len o niečo menej, rozdiel takmer ani nebolo cítiť. Navyše tieto obrúsky vedia pokaziť líčenie, po priložení som mala nejaký akoby rozbitý make-up, stratil sa presne v tých miestach, kam som obrúsok priložila. 

Hodnotenie: 0 bodov

Úlohu zmatňujúcich obrúskov teda tento produkt rozhodne nespĺňa, za mňa je to prepadák a v tomto smere som teda naozaj mala veriť všetkým tým negatívnym recenziám, no ale po tom, ako celá blogosféra ospevuje Rimmel Stay Matte púder a mne totálne nesadol to beriem tak, že každému skrátka vyhovuje niečo iné. V tomto smere sa však pripájam k väčšine - tieto obrúsky si fakt nekupujte, odporúčam Elf, ktoré som spomínala v úvode článku.

Majte sa krásne a do komentárov mi napíšte, či ste skúšali tieto zmatňujúce obrúsky a či na vás mali nejaký účinok, príp. aké iné značky zmatňujúcich obrúskov používate. 


Komentáre

  1. Tieto obrúsky som ešte neskúšala ale ani som to nejako nemala v plááne ;) super recenzia!

    Na mojom blogu prebieha GIVEAWAY budem rada ak sa zapojííš ♥

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. A dobre robíš, po mojich skúsenostiach ich veru neodporúčam nikomu.

      Odstrániť
  2. Zmatňující ubrousky jsem ještě nezkoušela žádné, ale už jsem nějakou dobu uvažovala, že si nějaké pořídím. Teď alespoň vím, po kterých určitě nesahat :)
    Lovely imperfections | Giveaway

    OdpovedaťOdstrániť
  3. no neviem, asi sa radšej prepúdrujem ako by som to mala riskovať s obrúskami, keďže ti aj poškodili makeup :( škoda teraz toľkých zvyšných...
    MakeUpByVeo

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Aj púder je alternatíva, no niekedy viacero vrstiev púdru tiež robí neplechu.

      Odstrániť
  4. A ja že objavím nejaký dobrý produkt na čelo aby sa mi nelesklo a to prrr nestoja potom ani za povšimnutie

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Nie, tieto fakt nie, treba hľadať ďalej. Leto už končí, takže do ďalšieho máme času dosť.

      Odstrániť
  5. Já nikdy žádné zmatňující ubrousky nezkoušela, ale věřím, že to může být dobrý pomocník na cesty :)

    Nela Agáta z blogu Růžová rtěnka

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. V lete sa veľmi hodia a niektoré sú fakt dobré napr. tie od Elfu.

      Odstrániť
  6. No, to si ma veľmi nepotešila. Ja na zmatňujúcich obrúskoch závislačím nie len preto, že mám naozaj mastnú pleť, ale aj preto, že tie moje z Taiwanu sú mega skvelé - aspoň mne teda vyhovujú. Je fakt, že ti "odsajú" aj trošku make-upu, ale určite nemám pocit, že by mi ho nejak pokazili. Písala som o nich v tomto článku: http://bbsfashioninspiration.blogspot.sk/2015/08/augustove-radosti.html
    Druhá vec je, že mi ten tucet balení pomaly ale isto dochádza a ja sa pomaly ale isto obzerám po ľahko dostupnej náhrade.=D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak skús Elf zmatňujúce papieriky, s tými som bola maximálne spokojná, tieto fakt nestoja za veľa.

      Odstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za každý milý komentár.