Hľadáte olejový produkt do sprchy? Zastavte sa pri značke Cien

Cien telovy olej do sprchy


Nebudem sa tajiť, na tento úžasný krémový olej do sprchy som prišla vďaka jednej mojej obľúbenej blogerke Claire. Tá o ňom písala samé chvály a podľa môjho názoru sa jej postom dá dôverovať. Jediné, čo som nejako nedomyslela je fakt, že Claire sa páčia iné vône ako mne, ale o tom už neskôr. Každopádne tento produkt do sprchy je na zimné obdobie veľmi dobrý. 

Značku Cien nájdete v sieti predajní Lidl a vcelku právom sa dostáva aj na popredné priečky najlepších kozmetických produktov, na internete o tom nájdete nejeden článok. Spočiatku som tomu nechcela veriť, no na vlastnej koži som sa presvedčila o tom, že je to naozaj pravda.

Tento produkt je sezónnou záležitosťou, kúpila som si ho už takmer pred dvoma mesiacmi a netuším, či sa ešte dá zohnať, kúpa to však bola skvelá. Veľmi šikovné 300 ml balenie vám istý čas vydrží. Navyše sa mi páči aj dizajn produktu, čisté, jemné línie a vhodná farebná kombinácia presvedčia určite nejedného kupujúceho.

Produkt ocenia hlavne majiteľky suchej a citlivej pokožky, ktorú máme v zime asi takmer všetky. Obsahuje olejové zložky, čo pochopíte hneď z názvu, žiaľ na obale sa toho viac o olejoch obsiahnutých v produkte nespomína, čo je podľa mňa škoda. Aspoň ja v poslednom čase dosť vyhľadávam olejové produkty a je jedno, či ide o produkty určené na pleť, telo či vlasy. O tom, že oleje sú skvelá vec som sa už neraz presvedčila. 

Krém vonia veľmi jemne, ako som už spomínala je určený skôr pre citlivú pokožku a tieto produkty zvyčajne neoplývajú nejakou extra peknou vôňou, to je asi jediná vec, ktorá mi na produkte prekáža. Inak je to priam dokonalý sprchový krém, vytvára bohatú penu, stačí ho malé množstvo a už pri nanášaní cítite, že to nie je klasický vysušujúci sprcháč, ale poriadne hydratačný produkt. Po sprche sa ani nemusíte nejako extra natierať olejmi či krémami, produkt spraví svoje, pokožka nie je vôbec vysušená. 

Hodnotenie produktu: 4 body, bod dole za vôňu.

Myslím, že až na tú vôňu, ktorá nie je zlá, no moja šálka kávy to rozhodne nie je, ide o úžasný produkt za nízku cenu. Zároveň som tým vyriešila aj svoju potrebu kúpy sprchového oleja, tento produkt ho hravo nahradil a zatiaľ o kúpe oleja neuvažujem. 

Majte sa krásne a do komentárov mi napíšte, aký máte vzťah k produktom značky Cien. Skúšali ste tento krémový sprchový olej? Zvyknete používať olejové produkty?

Komentáre

  1. Z tejto rady som mala telove mlieko a teraz pouzivam krem na ruky. Rozhodne je to fajn kozmetika s dobrym zlozenim a dobrou cenou.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Páni, netušila som, že tento rad obsahuje až toľko produktov, kvôli vôni ma už ďalšie nelákajú, no čo sa týka efektu ten je super.

      Odstrániť
    2. Telove mlieko a krem na ruky vonaju len velmi slabucko. Mozno sa teda vone lisia.

      Odstrániť
    3. Aj tento sprchový produkt vonia slabo, ale tak nejako nemocnične, mne osobne sa takéto vône príliš nepáčia, ale niekto ich má naopak rád.

      Odstrániť
  2. priznám sa, že tiež tomu nejak neviem uveriť a mám také predsudky voči tejto značke...ale určite raz skúsim, aby som sa presvedčila o opaku :)
    MakeUpByVeo

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Myslím, že veľa robí aj dizajn predajne, predsa len Lidl pôsobí menej prehľadne, uličky sú úzke a predajňa aspoň na mňa pôsobí tak nejak zastaralo, podobne na tom bola donedávna drogéria Teta, no odkedy zmenili dizajn predajní chodím tam rada a aj tie produkty inak vnímam.

      Odstrániť
  3. presne po jej recenzii som si ho zakupila aj ja ešte mali posledný tak som ho hned aj brala ale ešte som ho neskúšala takže sa mam na čo tešiť a na moju suchu kožu bude hadam tiež dobry :))

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Sranda aká náhoda, ale Claire jednoznačne neklamala, produkt je skvelý.

      Odstrániť
  4. Od Cien si chcel kúpiť ich denný krém s Q10, ktorý je vraj TOP produkt, tak sa kuknem aj na olej :)

    Lavandula Diary

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Spcháče od Cienu jsoi fajn a hlavn3 moc hezky voní. Myslím že je na čase mrknout i po tomhle :)

    MagicBeautyLife

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Mne tie vône až tak nelahodia, ale dajú sa prežiť a hlavne tak pokožku nevysušujú ako všetky ostatné sprchové produkty.

      Odstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za každý milý komentár.