3 blogerky, ktorých tvorbu milujem


Google je možno skvelý pomocník, ale pri hľadaní kvalitných blogov podľa mňa zlyháva. Jasné, funguje na báze počtu zobrazení, to však ešte automaticky neznamená, že ide o kvalitný blog. Pre mňa je kvalitný taký blog, ktorý je zaujímavo písaný, jeho články si viem prečítať znova a znova a nemusí sa nutne jednať len o moju kategóriu, teda o beauty blogy. Paradoxne dnes to však o troch beauty blogoch bude, prišlo mi, že tieto tri vám skrátka musím predstaviť.




Začnem blogerkou Lu, ktorá je mimochodom z tej istej časti sveta ako ja, z Michaloviec. Vedie veľmi dobrý a úspešný blog Life in Pictures by Lu. Tento blog sledujem kratší čas, spočiatku som čítala články len sporadicky, ale ten štýl písania ma proste chytil za srdce. Lu je obyčajná slečna, ktorá má perfektný vkus čo sa týka módy a štýlu. Sama veľmi fashion blogy nesledujem, no Lu má skrátka štýl, to sa jej nedá uprieť. Okrem fashion článkov píše samozrejme aj o mojej milovanej kozmetike. Má veľmi dobré fotky a úžasný dizajn a úprimne čítam každý jej článok. 



Pokračujem blogom Daniely z blogu Flung out of space. Toto nie je typický beauty blog, prevažujú v ňom také úvahové a inšpiratívne články a články o minimalistikom štýle života. Z beauty oblasti sa blogerka zameriava skôr na prírodnú kozmetiku, čo je téma dnes veľmi aktuálna. Čím je pre mňa tento blog tak výnimočný? Blogerka vie odhadnúť správnu dĺžku článku, má dar pár vetami vystihnúť celú podstatu veci, čomu sa ja stále ešte len učím. Má odvahu odkrývať aj kontroverznejšie témy a je dosť otvorená. Pokiaľ teda netúžite čítať len o kozmetike, ale aj o iných témach, Danielu vrelo odporúčam. 



Na záver tu mám pre vás niečo od susedov a to blogerku Hanku. Jej blog The Beauty book by Hana možno označiť za typický beauty blog, avšak tak fotky ako aj články vyberá Hanka veľmi precízne. Kozmetika, o ktorej píše je ľahko dostupná a väčšinou teda čitateľ vie o čo ide. Páči sa mi, že sa nevyhýba ani prírodným produktom a tak ako väčšinu z nás, aj ju občas potrápi akné a dá vám k nemu zopár skvelých tipov. Blogerka je to pomerne nová, aspoň pre mňa, no jej blog články ma upútali na prvý pohľad.

Z hľadania nových blogov už začínam byť mierne zúfalá, no keď sa mi z času na čas podarí natrafiť na nejaký fakt kvalitný, rada sa s vami oň podelím. Dnešné tri blogy sledujem možno pol roka, no na nové články sa vždy neskutočne teším. 

Majte sa krásne a do komentárov mi napíšte, aké blogerky čítate najradšej vy. Poznáte dnes spomenuté blogy? Ako získavate nové blogy na čítane?


Komentáre

  1. Poslednú síce nepoznám, ale prvé dve sú super! :) Dobrý článok ;)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Danielka z Fluong of the space je skutočne úžasná. Môžem iba odporučiť. Tie ostatné dve nepoznám určite na nej mrknem. Ak si môžem vybrať radšej mám kecacie, dumacie, a knižné blogy. Sledujem ich neskutočne veľa. Veľmi mám rada Anetku zo Zdravaakrásna, Zuzku z Kráska a zviera, Mony z Piesne fantázie, Veroniku abookbae, Emu theflemieux, Rowenu z Feeling hoppy, atď.. tým že som matkou skočím aj na mamičkovské blogy. Vôbec mi nevadia ani dlhšie články no musia mať hlavu i pätu. Je pravda ale že beauty veľmi nesledujem keďže momentálne nepotrebujem. No sto ľudí sto chutí mrknem aj na tie dve kočky čo odporúčaná :-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Paráda, toľko nových blogov, úprimne nepoznám ani jeden z tých, ktoré spomínaš v komentári a to je super, lebo sa na ne idem hneď pozrieť a možno mi nejaký padne do oka. Ja ako beauty blogerka milujem hlavne beauty oblasť, ale vidíš, aj také úvahové blogy mám rada. Daniela je veľmi dobrá, dáva blogo sfére nový rozmer.

      Odstrániť
  3. Lucka je skvelá :) aj ako blogerka, aj ako sympatická a usmievavá slečna :)
    MakeUpByVeo

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Presne tak, sympatická blogerka. Je to cítiť z celého jej blogu.

      Odstrániť
  4. Blog Daniely jsem vůbec neznala. Díky za tip ♥

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Odpovede
    1. Inak blog Daniely mam aj ja velmi rada, treti nepoznam, ale vyzera velmi dobre, hned ho davam medzi oblubencov :)

      Odstrániť
    2. Vidím, že sledujeme podobné blogy.

      Odstrániť
  6. Ja poznám len prvý uvedený blog a musím súhlasiť - pôsobí veľmi príjemne - ako články, tak samotná autorka.
    Blogy nachádzam väčšinou tak, že náhodne kliknem na autorku komentáru, ktorý sa nachádza na blogu, ktorý sledujem? (Ehm dáva to zmysel? =D)... Pár zaujímavých som už takto objavila.=)

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Poznám prvé dva blogy. Všetky vyzeraju inak užasne, ani sa tti nečudujem, že su tvoje oblubene. Ja nové blogy objavujem čaasto v komentároch pod článkami a teraz aj takto cez FB - Blogerky, ako som objavila aj teba :)
    Štýl ženy

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Áno komentáre alebo skupiny sú dosť nápomocné, dá sa povedať, že viac ako samotný google.

      Odstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za každý milý komentár.