Súboj riaseniek Gosh a Maybelline


My blogeri máme chuť stále niečo testovať, skúšať a skúmať. Inak tomu nie je ani v mojom prípade a preto som sa opäť, aj napriek negatívnej skúsenosti z minulého roka, pustila do skúšania nových riaseniek. Momentálne používam striedavo riasenky od Gosh a Maybelline. Pre mňa je veľmi dôležité, aby riasenky dodávali objem. V podstate tento bod splnili obe riasenky, no nechcem predbiehať, poďme sa pozrieť na detaily. 


Značka GOSH ma svojou riasenkou Boombastic prekvapila, avšak nepriaznivo, a táto riasenka sa teda ocitla medzi prepadákmi roka 2016. Nedávno som však ako darček k nákupu dostala ďalšiu riasenku tejto značky a to Rebel eyes. Podľa oficiálnych informácií sľubuje riasenka objem aj predĺženie rias. Má silikónvú kefku, je bez parfumácie a ako dodatok obsahuje olej z rakytníka pre ošetrenie rias. 

Riasenka má pomerne dlhú, mierne zaoblenú kefku, ktorá kvázi kopíruje tva rias. Nie je to ten typ mega veľkej kefky, aké obľubujem, ale aj napriek tomu je dobrá. Na moje prekvapenie riasenka vytvára vcelku viditeľný objem a zaraďujem ju tak medzi lepšie riasenky, no stále nedošlo k takému extra wow efektu. Zdá sa mi, že nie je dostatočne čierna a je trochu akoby suchšia, čo v konečnom dôsledku spôsobuje, že riasy nie sú tak výrazné, ako by som čakala.

Hodnotenie: 4 body, jedna z lepších riaseniek.




Druhá riasenkou, ktorú momentálne používam, je z dielne mojej obľúbenej značky riaseniek Maybelline. Ak sledujete blogy, tak ste o Lash Sensational už určite počuli. Riasenka má podobný tvar kefky ako vyššie spomínaná od Gosh, avšak táto má viac štetín a je mokrejšia. 

Táto riasenka je jedným slovom topka, vo všetkých smeroch. Riasy s ňou majú mega objem, je to vidieť zblízka aj zďaleka, vidíte to hneď pri nanesení a bohate si vystačíte s jednou vrstvou. ja si dve vrstvy riasenky nikdy nenanášam. Farba riasenky je sýto čierna, takže je fakt vidieť, že ju máte. Opäť raz recenzie nesklamali a ani značka samotná. Pre mňa ide už o tretiu úžasnú riasenku tejto značky a myslím, že pri Maybelline riasenkách už aj ostanem. 

Hodnotenie: plných 5 bodov.

Riasenku Lash Sensational som túžila skúsiť už veľmi dlho, blogerky po nej šalejú, je to fakt elita a teraz po jej vyskúšaní tento ošiaľ plne chápem. V predaji je dokonca aj vodeodolná verzia, takže ani v lete nás značka nenechala v štichu. Gosh riasenky ma naopak stále nepresvedčili o svojich kvalitách, no samotnú značku nezavrhujem, nakoľko majú skvelé očné tiene a vraj aj make-upy z ich dielne stoja za pokus.

Majte sa krásne a do komentárov mi napíšte, akú riasenky momentálne používate vy? Radi skúšate nové alebo ostávate verné svojej obľúbenej riasenke?

Komentáre

  1. Ja som si teraz objednala TheFalsies od Maybelline, tak som zvedavá :) Určite plánujem vyskúšať aj Lash Sensational :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Tu druhú riasenku mám aj ja, ale neviem... mne najviac vyhovuje lacná od Miss Sporty Studio Lash. :-D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Každému vyhovuje niečo iné. Kedysi som používala Miss Sporty a boli super, len sa mi nejako nedali odlíčiť. Mala som po nich také dosť zlepené riasy tak preto som od ich používania upustila.

      Odstrániť
  3. Darmo, Lash Sensational je skvelá riasenka, je to aj môj obľúbenec :) Kúpila som si do nej dokonca aj náplň :)
    World of Nicol

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Já Maybellinky používám ze všech nejraději, ale jen ty žluté a je mi jedno která to je, se všemi jsem spokojená :-)
    All my cosmetics

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Áno tie žlté sú super a táto je asi rovnako skvelá ako žlté.

      Odstrániť
  5. Já si nemůžu pomoct, ale Maybellinky jsou nejlepší řasenky vůbec. Nic se jim nevyrovná. Ani dražší značky. Teď jsem zase našla zalíbení v té klasické žluté colosal volume - ta voděodolná verze dělá takový objem, že to vypadá jak umělé řasy:) Ale střídám ji s tou růžovou :) Vyzkoušela jsem už spoustu různých řasenek, ale vždycky se vrátím k těmto:
    ...Instantní krása...

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Súhlasím s tebou, všetky, ktoré som od Maybelline skúšala boli úžasné a nech hľadám ako chcem, lepšie neviem nájsť. Z drahších som skúšala tiež, ale tuším jedine Loreal tie dvojzložkové robili rovnaký efekt, ale zase tá cena je vyššia.

      Odstrániť
  6. Od Gosh som skúšala len Catchy Eyes a nejak nechápem tým pozitívnym recenziám. Áno, riasenka je to fajn ale robím príliš prirodzený efekt. Zato Lash Sensational je iná trieda, vyrovná sa aj mojej favoritke Sublime de Chanel :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. To je už čo povedať, keď sa vyrovná aj takej značke ako Chanel. Podľa mňa tie riasenky, ktoré robia prirodzené riasy sú zbytočnosť, riasy mám prirodzené bez riasenky a riasenka by im mala dodať nejaký poriadny a výrazný efekt.

      Odstrániť
  7. Ja používam Loreal a Bourjois. Na moje riasy len tieto fungujú.

    Jarná GIVEAWAY

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Přidávám se k "partě" Lash Sensational, protože jí přímo zbožňuji, jak obyč., tak voděodolná verze je super :) GOSH se přiznám skoro vůbec nekupuji a tedy ani tvá recenze mne nepřesvědčila o tom, že bych o nějakém produktu měla přemýšlet .... :-) krásný den !! H.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Sama som toho od GOSH skúsila zatiaľ málo, no make-upy ma lákajú. Priznať však treba fakt, že Maybelline riasenky patria medzi elitu a prekonať sa nedajú len tak ľahko.

      Odstrániť
  9. Ďakujem za článok. Zaujímalo by ma, čo hovoríte na túto riasenku: http://www.marionnaud.sk/dekorat%C3%ADvna-kozmetika/o%C4%8Di/maskary/riasenka-pre-objem/p/BP_50320#.WPZjc9LyjIU. Chcela by som vyskúšať nejakú novú, tak hľadám všade možne.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Túto riasenku vôbec nepoznám, takéto značky nekupujem, prídu mi zbytočne drahé.

      Odstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za každý milý komentár.