Vínny kondicionér od Manufaktury

Manufaktura balzam na vlasy

Vianoce 2017 sú už pomaly tu a ja som len nedávno otvorila jeden darček z tých predošlých. Ach ten čas letí veľmi rýchlo, hlavne keď už nie ste študent ako ja. Školské časy boli pre mňa nekonečné, na vysokej to už nabralo rýchlejší spád a teraz už niekedy ani neviem, aký je deň. Avšak na svoje beauty vášne si vždy nájdem čas. Keďže som so svojím kondicionérom z Chorvátska nebola spokojná, siahla som po zásobách a vytiahla Manufakturu. 

Manufaktura balzam na vlasy

Táto značka síce nepatrí medzi výrobcov prírodnej kozmetiky, ale stavia na používaní originálnych ingrediencií. Ja som sa dostala k vínnemu radu, konkrétne ku vlasovému balzamu s vínom a panthenolom. Tento kondicionér je vhodný pre majiteľky normálnych i suchých vlasov. Osobne nechápem kondicionéry na mastné vlasy, kto už len má mastné končeky? Možno ak máte krátke vlasy tak jedine vtedy, pri dlhých vlasoch sú však končeky suché vždy. 

Balzam alebo kondicionér, v podstate v tom veľký rozdiel nie je. Oba tieto produkty sú primárne určené na uľahčenie rozčesávania vlasov a aplikujú sa do dĺžok, ku korienkom by to opäť veľký zmysel nemalo. Kondicionér má štandardných 200 ml a je balený v tube čiže sa ľahko aplikuje. Zloženie som síce na obale našla, ale čo sa týka nejakých sľubovaných efektov, o tom už zmienka nepadla.



Kondicionér fakt vonia po víne, je mierne ružovej, takej púdrovej farby a stačí ho naniesť fakt malé množstvo. To som ja spočiatku nevedela presne odhadnúť nakoľko je trochu redší ako bežné kondicionéry. Tiež na vlasoch nerobí ten super vyhladzujúci efekt, takže možno až tak nadupaný silikónmi nebude. Zloženie je jedna vec, no pre mňa je dôležitejší finálny efekt. Za mňa ide o objav roka, mám po ňom ľahké vlasy, žiaden pocit ťažkosti, prirovnala by som to k prírodným produktom. Mala som raz jednu masku od Alverde a tá ľahkosť vo vlasoch bolo presne to, čo pozorujem aj teraz. Aj rozčesávanie vlasov ide bez námahy, za mňa jednoznačne perfektný produkt.

Hodnotenie: 5/5 bodov, perfektný.

Ja som svoju vlasovú lásku na rok 2017 už našla. Netvrdím, že neskúsim nič iné, avšak tento sa mi fakt pozdáva. Čím ďalej tým viac ma lákajú produkty, po ktorých sú vlasy ľahké. Kondicionér mi síce končeky nejako extra nevyživí, ale aspoň nemám po umytí pocit, že mám na vlasoch uviazaný balvan. Produkty Manufaktura skúšam tento rok fakt vo veľkom, jedine ich ceny ma vedia niekedy nepríjemne prekvapiť. Z času na čas si však treba dopriať. 

Majte sa krásne a do komentárov mi napíšte, aké kondicionéry na vlasy používate? Skúšali ste nejaký produkt značky Manufaktura? Máte pre mňa nejaké ďalšie tipy?

Komentáre

  1. Nuz ja kondicionery nepouzivam. Asi ich moje vlasy nepotrebuju, ked po nich nesiaham. Na vlasovu starostlivost som dost leniva. Uz aj masku na vlasy nanasam este pred umyvanim vlasov, aby som efektivnejsie vyuzila cas. K pocudovaniu to funguje aj takymto sposobom.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Jasné, že funguje, ja si tiež dávam masky pred umytím. Najčastejšie používam len čistý olivový olej, no občas aj klasickú, ale fakt výnimočne.

      Odstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za každý milý komentár.