Top produkty jar 2018


Jar je v posledných rokoch obdobie, ktoré trvá veľmi krátko. Našťastie sa upravila len klíma, kalendárne sa ešte stále tešíme jarnému obdobiu. Pre mňa je jar takou srdcovkou, asi aj preto, že som sa v jari narodila. Vtedy sa totiž príroda zmení z bezfarebnej na farebnú. A mení sa nielen príroda, ale aj naše beauty návyky. To, čo mi sedelo v zime, už veru neplatí a tak nastal čas predstaviť vám mojich jarných obľúbencov.

Začnem vianočným darčekom v podobe telového mlieka Dove Glowing ritual. Ako iste viete, telové mlieka už veľmi nepoužívam. Zdá sa mi, že ich hydratačné schopnosti sú nulové. Toto telové mlieko mi však v teplejšom počasí plne vyhovuje. Rýchlo sa vstrebe, pokožka po ňom neostáva mastná a teda žiaden ulepený pocit nehrozí. Okrem toho príjemne vonia po lotuse. Čo sa týka zloženia, je to konvenčná kozmetika čiže silikóny a iné vecičky tu samozrejme sú prítomné. Za mňa však skvelé telové mlieko do teplejších dní. 

Teraz sa presuniem k pleti a mám tu pre vás dermálnu vodu Bioderma z radu pre citlivú pleť Sensibio. U mňa akosi termálne či dermálne vody nikdy nefungovali. Zdá sa však, že táto je výnimka. Je hypoalergénna, bez parabénov a ja tam cítím aj zinok. Laicky mi táto voda robí pleť krajšou. Trochu ju aj hydratuje, dobre sa znáša so všetkými olejmi či sérami.  Na pleti ju cítite aj po aplikácii, dovolím si tvrdiť, že pleť mierne hydratuje.


A teraz sa už presunieme k fialovým krásavcom. Tým prvým je krém na ruky s vôňou levandule. Môj taliansky úlovok, o ktorom som vám písala v tomto článku. Je to taká moja večerná aromaterapia. Krém ruky hydratuje, rýchlo sa vstrebáva, som s ním fakt spokojná. 

Ďalším fešákom vo fialovom obleku je mini lak na vlasy Balea. Mal by dodať vlasom objem, no ja ho milujem pre jeho prirodzenú fixáciu. S týmto lakom skrátka nešliapnete vedľa. Nedávno o ňom bola na blogu reč spolu s jeho čiernym bratom. 

A päticu uzatvára kosatcový krém od Weledy, tiež v sympatickom fialovom šate. Určite si spomínate, ako som ho v tomto článku príliš nepochválila. Krém na zimné obdobie to skrátka nie je, no v teplejších dňoch sa mi osvedčil. Nakoľko sa moja pleť už opäť mastí akoby bolo horúce leto, je tento krém ideálnou voľbou. Je ľahký, pleť nezaťažuje a dokonca pri jeho používaní nepotrebujem pleť toľko púdrovať. Krém mi totiž zabezpečí istý matný efekt a to už je niečo. Niekedy sa druhé šance skrátka vyplatia. 

Jar máme teda, čo sa týka kozmetiky, zrekapitulovanú. Hádam jediná kategória, ktorá tu dnes nebola  spomenutá je make-up. V líčení som momentálne nenašla nič nové, používam stále tie isté produkty, takže snáď nabudúce. 

Majte sa krásne a do komentárov mi napíšte, aké produkty ste si v poslednom čase obľúbili vy. Zhodujeme sa v niečom? Poznáte dnešné produkty?


Komentáre

  1. Já mám ráda termální vodu s modrým víčkem od Biodermy, je super!

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Z týchto produktov som vyskúšala len kosatcový krém od Weledy a bol fajn, ale ide skôr o ľahší krém, takže ako píšeš teraz super, ale na zimu je to málo.
    Ja som si teraz obľúbila Český krém od Havlíkovej prírodnej apotéky, takže keď dopotrebujem určite napíšem recenziu :).

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Som veľmi zvedavá na ten český krém, tiež by som ho rada vyskúšala.

      Odstrániť
  3. Kosatcový krém mne vyhovoval tiež a pekne mi držal na uzde akné. Čo sa týka termálnej /dermálnej vody, najlepšia zatiaľ bola bioderma hydrabio brume :) obsahovala zinok a liečila mi pleť

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. To je už pri dnešnom článku druhý ohlas na modrú Biodermu. Určite vyskúšam.

      Odstrániť
  4. Na leto mám veľmi rada termálnu vodu Id Avène. Inú som asi ani neskúšala ale možno sa tento rok pozriem po tej bioderme. Ďakujem za radu na krém. Už dlhšie zháňam nejaký denný hydratačný krém pre moju mastnú pleť s ten od Weleda vyzerá super!
    xxAlexandra MS ALWAYS LATE

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Na leto je tá Weleda super, resp. už v jari sa dá používať. V zime sa mi zdala slabá, no teraz ju maximálne využívam.

      Odstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za každý milý komentár.