Tekutý rúž, ktorý vydrží všetko


Tuhé rúže či rúže v ceruzke sú takou klasikou. Na pery sme si ďalej, hlavne na strednej, zvykli nanášať lesky. Keďže však pery dosť vysušujú a zvyčajne držia veľmi krátko, nepoužívam ich. Držím sa klasických tuých rúžov a tie mám najradšej. Žiaľ nenašla som taký, ktorý by dal ples, svadbu či párty. A tak som veru aj ja zakotvila vo vodách tekutých rúžov a našla jeden, ktorý vydrží fakt všetko.
Trend tekutých rúžov je v poslednom roku na výslní. Čoraz viac značiek prichádza s touto prevratnou novinkou. V minulosti už boli na trhu podobné rúže od Max Factor Lipfinity či Dermacol 16h, no šlo o také tie dvojkrokové rúže. Nové tekuté rúže by mali zvládať všetko v jednom - pohodlnú, rýchlu aplikáciu a skvelú výdrž v jednom kroku. Nemusíte si už dávať osobitne farbu a nejaký priehľadný fixátor. A presne taký je rúž Maybelline Super Stay Matte Ink. 

Rúž mám doma už takmer rok, kupovala som si ho kvôli plesu, na ktorom sme boli s fešákom začiatkom roka. Pravdaže som si ho kúpila kúsok vopred, nech viem, čo dokáže. Cena okolo 7 EUR je fajn, dá sa kúpiť priamo v drogérii a vyskúšať si tak odtieň. Ja som siahla po odtieni 120 Artist, čo je taká výrazná fuchsiovo-bordová farba. Mne tá farba učarila na prvý pohľad, výrazné rúže to je skrátka moje. Obal je podľa mňa tiež prepracovaný, len tie farby úplne nezodpovedajú farbe produktu. 



Aplikátor je v tvare slzičky a myslím, že je na pery úplne ideálny. Kreslí sa s ním dosť precízne, fakt si to nevyžaduje žiadne extra zručnosti. Po nanesení je dobré pár minút pery nespájať, aby farba dobre uschla. No a až uschne, tak môžete veselo jesť, piť a bozkávať sa koľko len chcete. A to fakt nekecám, chalan od rúžu nebude a to je pokrok. Výdrž je celovečerná, ak by som to mala spočítať na hodiny tak tipujem takých 10 hodín. Je tu však jedno ale a tým je vytrácanie rúžu. Samozrejme, ak máte sýty rúž ako ja, tak to vytrácanie bude ku koncu už vidieť. Nie je to nič strašné a videla som aj horšie efekty, ale vidieť to je. Ak ho chcete používať aj na bežný deň, tak vám odporúčam skôr nejakú menej výraznú farbu.

Mňa na trende tekutých rúžov vždy odrádzali vysušené pery. Toho som sa dosť obávala nakoľko som istý čas mala pery extra suché celý rok. Našťastie sa moje obavy nepotvrdili resp. nie tak úplne. Rúž pery samozrejme trochu vysuší, no asi ako bežný rúž. Nejde o nič vážne, čo by vám nejako extra prekážalo. Možno sú aj nejaké komfortnejšie rúže, no tento mi zatiaľ vyhovuje.

Hodnotenie: 5/5 bodov. 

Úchvatnosť tohto rúžu spočíva v jeho komforte nosenia a výdrži. A neskutočne ma teší fakt, že sa neotláča. Jediné, čo neviem povedať je, koľko rúž vydrží po otvorení. Ja ho mám už nejakých 11 mesiacov a stále je dobrý. Očakávam však, že časom môže stuhnúť alebo zmeniť vlastnosti. Takže sa ho snažím používať čo možno najviac. To je ďalší aspekt, ktorý treba zvážiť - či ten rúž využijete. No myslím, že aj keby šlo len o 1 ples ročne, tak sa vám to vyplatí. Finančne síce asi úplne nie, no tá kvalita sa pozná a potom ho budete nosiť aj mimo plesovej sezóny.

Majte sa krásne a do komentárov mi napíšte vaše skúsenosti s tekutými rúžmi. Aký dlhotrvácny rúž odporúčate?

Komentáre

  1. Já rtěnky z této řady naprosto zbožňuju ♥ Už mám doma 4 odstíny a všechny jsou naprosto perfektní :) Nejdéle mám jednu otevřenou dva roky a zatím jsem nespozorovala, že by se nějak změnila :)

    Another Dominika

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Dobré správy, takže sa so spotrebou nemusím až tak ponáhľať :)

      Odstrániť
  2. Odpovede
    1. Wow celkom pekná zbierka. Vidím, že sú tvoje obľúbené :)

      Odstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za každý milý komentár.