Moje obľúbené telové mlieka, krémy a oleje

Weleda telova kozmetika

SPA nemusí byť len o tom niekam ísť. Také malé domáce SPA si vieme spraviť aj samé. Stačí napustiť vaňu, pridať pár dobrých ingrediencií a skvelý SPA kúpeľ je na svete. No a samozrejme to najlepšie prichádza potom - natrieť si celé telo niečím voňavým a hydratačným. Ja tu mám dnes pre vás moje tipy na fakt dobré produkty na telo. Vždy, koľkokrát vyleziem zo sprchy či vane sa na ne neskutočne teším. Jedny pekne voňajú, iné zase skvele vyživia pokožku. Ak ste práve na stope nejakému dobrému telovému produktu,verím, že vám v pátraní pomôžem.

Dove starostlivost o telo

Dove telové mlieko s pšeničnými proteínmi milujem hlavne pre jeho vôňu. Dove telové mlieka sú všeobecne u mňa veľmi obľúbené. Najradšej mám to Nourishing, modré, ale toto vonia snáď ešte krajšie. Vyvižuje tak akurát, nie príliš, nie málo, ale stále sme v kategórii telových mliek takže skôr vhodné na leto. Na extra výživu v zime používam iné kalibre.

Weleda body butter Skin Food

Skin Food body butter od Weledy je mojím najnovším objavom a zároveň obrovským miláčikom. Je extra hutné, prirovnala by som ho ku krému Indulona Original. Rozotiera sa však omnoho ľahšie, no účinkami je takmer totožný. Skrátka toto je niečo fakt vhodné na zimu, na suchú pokožku ak jej chcete dodať extra výživu. Pomáha aj so suchými lýtkami po holení. Akurát pozor na jeho citrusovú vôňu, ak máte citlivú pokožku, tak to môže robiť problém. U mňa je to vporiadku.

Avon Maxima telove mlieko

Avon Maxima telové mlieko má snáď tú najkrajšiu, sladkú vôňu na svete. To je pre mňa úplne trefa do čierneho. Účinkami je ako iné, bežné telové mlieka. Čo sa však týka vône, tak to je zážitok. Určite odporúčam všetkým milovníkom sladkých vôní. Myslím, že v zime sa takýto produkt hodí. Mne osobne tá vôňa evokuje zimu, v ktorej potrebujete zahriať niečím príjemným. Navyše je mlieko balené v tube takže sa maximálne rýchlo aplikuje. Nuž a samozrejme sa rovnako rýchlo aj vstrebáva. Dostala som ho v rámci vianočného balíčka Avon a mám z neho obrovskú radosť. Tuším majú aj parfumovanú vodu s rovnakou vôňou, takže omrknite aj to.

Mandlovy olej

Posledným miláčikom je čistý mandľový olej Nobilis Tilia. Pôvodne som si ho kupovala aj na pleť, avšak tu sa mi nejako neosvedčil. Odličovanie s ním nefunguje a rovnako sa mi príliš neosvedčil ani ako pleťový olej. Na telo je však fantastický, či už na účely holenia alebo na následnú starostlivosť o pokožku. Dokáže ju krásne upokojiť a tým, že je čistý, nemá žiadnu iritujúcu parfumáciu. Myslím, že je veľmi vhodný aj pre suchý typ pokožky. Osobne sa ním natieram veľmi rada miesto telového krému. Asi už viete, že telové oleje mám vo veľkej obľube. V podstate mi príde podobný ako kokosový olej, len tento nijako nevonia. 

To by boli moje 4 produkty, ktoré aktuálne okupujú moju kúpeľňu. Sama neviem, kde sa to všetko u mňa vždy nazbiera, ale som za tieto skvosty fakt vďačná. Všetky kúpite u nás, všetky sú cenovo prijateľné a dva dokonca prírodné. Je len na vás, čo preferujete, či idete po vôni alebo po účinkoch. Ja to striedam podľa nálady a potreby. Ak som príliš suchá, doprajem si mandľový olej alebo skin food. Ak je moja pokožka ok, tak idem po vôni. Nuž vlastne pri Welede sa spája vôňa a hydratácia do jedného. Každopádne tento rok som na tom čo sa týka starostlivosti o telo viac ako skvelo.

Majte sa krásne a do komentárov mi napíšte vaše obľúbené telové produkty. Ostávate verné telovým mliekam alebo hľadáte aj iné produkty?

Komentáre

  1. Dove má super tělová mléka a zaujal mě olej Nobilis Tilia.
    Beauty of pink / Knižní regál

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Dove tělová mléka mám moc ráda. A teď testuju Tělové máslo Ryor a taky ho musím pochválit. Je skvělé.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Já jsem si hodně oblíbila bambucké másla. Od Weledy bych chtěla vyzkoušet to tělové máslo.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Bambucké mám tiež a je také extra hutné, ešte sa musím s ním viac skamarátiť :)

      Odstrániť
  4. To z Avonu je skvelé, mám ho tiež. A telové mlieka od Dove, tak tými človek tiež nikdy nič nepokazi :-)
    Štýl ženy

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Veru ten Avon je perfektný, tá vôňa je niečo neskutočné.

      Odstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za každý milý komentár.