Dve nové riasenky Avon a Maybelline


Riasenka by sa mala používať maximálne 3 mesiace. Nie je preto dobré a ani príliš rozumné mať otvorených viacero naraz. Zvykla som sa tejto zásady držať až donedávna, no akosi mám momentálne otvorené riasenky až dve. Samozrejme som ich otvorila s časovým odstupom asi tak mesiac, ale aj tak to nie je úplne super blogerské rozhodnutie. Každopádne, aspoň poslúžili účelu tak trochu porovnávacieho článku, ktorý tu dnes na vás chystám.

Prvou je skvelá a z môjho blogu známa riasenka Maybelline Lash Sensational. Je to taká moja top riasenka spolu s Yves Rocher Sexy Pulp up. Kupujem si ich stále dookola podľa toho, na ktorú je aktuálne akcia. Efekt majú rovnaký a aj preto som váhala, či túto od Maybelline budem znova spomínať. Avšak nakoľko som vzala nový odteň Intense Black tak mi to nedalo. Mne sa totiž zdá tak trochu iná a hneď vám vysvetlím prečo.


Klasická Lash Sensational vytvára krásne oddelené a objemné riasy. Táto tiež čiže čo sa efektu týka nevidím rozdiel. Ten rozdiel však spočíva v ich odlíčení a ja neviem prečo, ale táto intenzívna čierna ide dole akosi dosť ťažko. Dá sa to odlíčiť, ale nejde to tak jednoducho a to ani s mojím super čiernym Micelair expertom Nivea. Skrátka vždy po odlíčení musím riasenku doodličovať aj vodou, inak mám na druhý deň ešte stále vrstvu riasenky z predošlého dňa a tým pádom sú riasy tvrdšie. Fakt nechápem, čím to je a som zvedavá, či sa to deje aj niektorej z vás. Inak je efekt skvelý, no to odličovanie tak trochu neviem pochopiť.

Hodnotenie: 4/5 bodov kvôli odličovaniu.

Ďalšou riasenkou, od ktorej som ani náhodou nečakala, že bude tak super je nová Avon 5 in one lash genius mascara. Nuž názov je riadne dlhý, avšak zlatý obal si zapamätáme všetci. Riasenka má širokú kefku, s ktorou sa mne perfektne pracuje. Ako viete, takéto tučné kefky u riaseniek vyhľadávam. Farba je čierna a na riasy sa dobre nanáša. Efekt na riasach ma prekvapil - ide o fakt dokonalý objem. Raz som si robila test a naniesla som na jedno oko Maybelline a na druhé Avon. Nuž a viete čo? Avon vytvorila ešte o čosi lepší objem rias. To som fakt nečkala. Dokonca aj odličovanie s ňou je super. Má to však samozrejme jeden háčik a tým je opadávanie Mňa sa teda problém opadávania riaseniek nikdy netýkal, až kým som neskúsila túto. Nie je to nič dramatické, ale vždy mám pár čiernych bodiek v priebehu dňa pod okom. Takže je len na vás, či to risknete. 

Hodnotenie: 4/5 bodov kvôli opadávaniu.


Mimochodom som objavila aj pár zaujímavostí, čo sa týka týchto dvoch krásavíc. Kým Maybelline sa oficiálne podľa výrobcu smie používať až 6 mesiacov po otvorení, v prípade Avon riasenky sú to len klasické 3. Nuž a zase na druhej strane Avon riasenka má až 10 ml pričom Maybelline len 9,5 ml. Nuž a ak sa pýtate na cenu tak Maybelline zoženiete za cca 8 EUR a Avon za 9 EUR, no bývajú naň akcie. 

Aj napriek tomu, že riasenky nedostali plných 5 bodov, sú skvelé. Obe by som si pokojne kúpila znova, tú Avon teda určite. Maybelline a to odličovanie mi príliš pohodlné neprišlo, tu asi radšej zvolím klasickú čiernu. Fakt neviem, či som divná len ja alebo tá riasenka fakt robí trochu väčšie problémy s odličovaním ako treba. 

Majte sa krásne a do komentárov mi napíšte, aké riasenky máte najradšej. Skúšali ste tieto dve krásavice?

Komentáre

  1. V poslednom case sa mi nedari najst dobru riasenku. Neviem ci moje naroky stupli, alebo ci to vyrobcovia zacali flakat :-)
    Mačka z blogu Kaviareň u mačky

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Vieš čo aj mne sa zdá, že sa trochu menia tie produkty čo sa týka kvality.

      Odstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za každý milý komentár.