Značka Revolution u mňa doma


Určite ste zaregistrovali, že už cca rok, možno aj viac, je značka Revolution dostupná aj v našich kamenných predajniach. Konkrétne ju nájdete v sieti drogérií DM. Spočiatku som registrovala len ich paletky očných tieňov, ktoré sú fakt slávne, no časom mi pohľad padol aj na iný sortiment. Veľmi ma zaujali ich rozjasňovače a predstavte si, našli si ku mne cestu v podobe giveaway. Takže za výhru ďakujem a spolu s rozjasňovačom mi prišiel aj rúž tejto značky. Samozrejme som sa na produkty ohromne tešila a hneď som sa ja pustila do ich testovania. A myslím, že už nastal čas objektívne sa na ne pozrieť.



Produkty som vyhrala u mojej obľúbenej blogerky Saveonbeauty. Určite odporúčam prečítať si jej články, majú fakt šťavu a ja si nenechám ujsť ani jeden. Späť ale k výhre a dnešným produktom, začnem rozjasňovačom Reloaded v odtieni Just my Type. Kúpite ho za cenu okolo 4 eurá čo je podľa mňa veľmi fajn cena. Produkt je obrovský, má 10 gramov čiže je vám jasné, že míňať sa bude dlho. Obal je pastva pre oči a aj spôsob, akým produkt zlisovali sa mi páči. Ten reliéf je nádherný a ani používaním sa jeho tvar príliš nezničil, asi vôbec takže je stále ako nový. Samotný obal je pevný, dobre drží, je to fakt trieda. Úprimne som po tomto produkte pokukovala už dávnejšie predtým ako sa ku mne dostal.

Prišiel ku mne v zlatej farbe a asi viete, že tá je síce krásna, ale skôr pre teplý a žltý typ pleti. Ja mám studený podtón a mne sedia skôr ružové podtóny produktov. Takže som sa trochu obávala efektu na pleti. A veru ako rozjasňovač na mojej pleti až tak nevynikne. Jasné, leskne sa perfektne, to vidíte voľným okom, ale nejako mi nezvýrazňuje lícne kosti tak ako môj ružový rozjasňovač Catrice. Myslím, že je to jednoznačne dané podtónom pleti, takže ak máte žltý, smelo do toho.

Aj napriek tomu produkt neviem pustiť z ruky a našla som mu alterantívne využitia. Jednak ako očný tieň, tu funguje excelentne a aj dlho vydrží. No a samozrejme sa dá použiť miesto lícenky, takže ak mám chuť na žiarivé líčka tak používam toto. Inak je to produkt síce púdrový, ale krásne krémový, perfektne sa nanáša, práši minimálne. Za mňa je to fakt kvalita, len u mňa by sa zišla iná farba. Ak od tohto faktu odhliadnem tak je pre mňa dokonalý.

Hodnotenie: 4/5 bodov, aj napriek nie úplne vhodnému odtieňu je skvelý.




Rúž Revolution Iconic Matte Nude mám v odtieni Lust. Ide o ultramatný rúž na pery v nádhernom zlatom obale. Z fotky to možno tak vidieť nie je, ale toto je taká skôr nude farba. Je dosť podobná môjmu rúžu od Bourjois. Opísala by som ju ako takú púdrovú, hnedoružovú farbu. A už ma poznáte že ja som skôr na výrazné, červené rúže ako na niečo nude. Hnedý rúž by ste u mňa doma fakt nenašli. Myslím, že mi dokonca ani nepristane. S týmto som stále na pochybách, neviem čo si o ňom myslieť. Farba mi tiež nesedí úplne na 100%, ale sem-tam sa to dá prežiť. Viac mi však prekáža ten suchý, až takmer kriedový efekt na perách. Keď sa povie matte rúž tak si prestavím rúž matný a nie rúž, ktorý vaše pery akoby zmatňuje, sťahuje a vysušuje. No a toto je presne ten typ extra suchého rúžu. Výživu tu nečakajte a bez podkladového balzamu ho používať neodporúčam. Fakt škoda, lebo ten obal sa mi extra páči, ale no produkt samotný na mňa dojem nespravil a ani neviem, čo s ním vlastne spravím. Našťastie nie je drahý a vyjde vás tiež na cca 4 eurá.

Hodnotenie: 2/5 bodov, podpriemer.

Ako vidíte a čítate, produkty u mňa uspeli tak na 50%. Každopádne mám už pre vás ďalší produkt z radov Revolution, ale o tom nabudúce. Z dnešných produktov určite odporúčam rozjasňovač. Niečo tak skvelé nájdete málokedy. Rúž príliš dobrý nie je, ale možno niekomu sadne. Značku ako takú vnímam zatiaľ veľmi pozitívne. Má skvelé ceny, je dostupná v eshopoch aj v drogériách, má estetické obaly a zdá sa kvalitná. Veď jej paletky sme si kedysi z netu húfne objednávali. Neviem, aké sú teraz, ale predtým boli super. No a už expandovali aj do oblasti skincare a predávajú séra podobné tým od značky The Ordinary. Takže je si fakt z čoho vyberať.

Majte sa krásne a do komentárov mi napíšte vaše skúsenosti so značkou Revolution. 

Komentáre

  1. Já mám stále nejraději jejich oční stíny. Tenhle rozjasňovač mám taky. Já ho zase měla v mistery bagu od Pinkpandy. Jinak celkově na jejich rtěnky moc chvály neslyším.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Takže paletky majú stále kvalitné, to ma teší. Rozjasňovač je perfektný :)

      Odstrániť
  2. Ja mám tuto značku celkom rada. Poskušala som od nej už celkom dost produktov, no najoblubenejši som mala jeden ružový ruž. Ten som milovala. Musim si ho znovu kupit, ak h ešte maju.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Nuž tak asi to bol iný rúž ako tento, daj vedieť som zvedavá.

      Odstrániť
  3. Já mám tuhle značku ráda :))
    Nejvíce jejich paletky očních stínů.

    Nela z blogu Růžová rtěnka

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Já naprosto miluji jejich paletky očních stínů, za málo peněz dokážou vytvořit moc pěkné líčení :) Naopak zklamaná jsem byla z jejich laků na nehty :(

    Pauline's Tiny World

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak podľa všetkých komentárov tuto sa zhodneme, že s púdrovými produktmi to vedia. Laky asi teda skúšať nebudem, vďaka za tip.

      Odstrániť
  5. U mňa od Revolution najviac vedú paletky tieňov, doma mám niekoľko. Výborná je aj linka (tá v zlatom obale) a pozdávala sa mi aj riasenka. Rúže ma neoslovili vôbec.
    Owl Heaven

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Linky mám rada a používam ich často, takže tento tip určite vyskúšam. Vidím, že si toho od Revolution vyskúšala už dosť.

      Odstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za každý milý komentár.