Osviežujúce letné produkty od Avonu

avon osviezenie leto kozmetika

Leto je tu moji milí a s ním aj horúčavy. Teda ja dúfam, že tie pravé letné 30tky sa udržia, viete som optimista. A práve na takéto extrémne horúčavy treba byť pripravený. Ideálne sú produkty, ktoré vás vedia okamžite schladiť a navodia priam ľadový pocit. Takéto účinky mávajú aj niektoré bylinky napríklad mäta. Iste ste už pili mätovú limonádu, tá je moja obľúbená a nie nadarmo sa servíruje práve v lete. Samozrejme aj rôzne citrusové plody pomáhajú telo ochladiť. No neostaneme dnes iba pri bylinkách a zelenine, ale pozrieme sa na hotové kozmetické produkty.
Avon telove mlieko zeleny caj verbena

Začnem telovým mliekom nakoľko sprchu v lete využívame pomerne často. No a po nej ostáva naša pokožka vysušená. Ak sa sprchujete viackrát denne tak odporúčam používať sprchový produkt len raz. Príliš časté drhnutie tela a odmasťovanie prirodzenej kožnej bariéry vysušuje pokožku a znižuje vašu imunitu. Každopádne telové mlieko to dokáže trocha zachrániť. Skúsiť by ste určite mali toto s verbenou a zeleným čajom. Ako vidíte, aj si ten zelený čaj doprajem vo všetkých formách. Ráno ako čaj a večer vo forme telového mlieka. Starostlivosť musí byť po všetkých stránkach chápete.

Mlieko vonia sviežo, no vôbec nie citrusovo z čoho mám obrovskú radosť. Citrusovú vôňu v kozmetike nepreferujem a sem-tam ma po nej svrbí telo. Predsa len citrusy sú silný alergén a ja sa im teda šťastne vyhýbam. Po nanesení sa mlieko veľmi rýchlo vsiakne do pokožky takže sa môžete rovno obliecť a ísť spať. No ale čo je úplne najlepšie - príjemne pokožku chladí a to okamžite. Aj preto je na leto úplne ideálne.

Mám však pre vás smutnú správu, toto je limitka, mali sme ju doma na východe tak som si ju sem vzala. Žiaľ momentálne už v ponuke nie je. S tými limitkami je to trochu nešťastný ťah zo strany značiek. Ak by sa však náhodou v kolekcii objavila znova tak ju musím mať. Mlieko bolo súčasťou setu - sprchový gél, mlieko a telový sprej. Podobné sety máva Avon v ponuke často, len pozor na limitky.

Hodnotenie: 5/5 bodov, super aj keď limitka.

Avon Planet Spa telovy sprej

Telové spreje som považala až k dnešnému dňu za zbytočnosť. Lenže potom som si len tak zo srandy povedala, že jeden skúsim a už tvrdím niečo iné. Telové spreje sú podľa mňa veľká závislosť. Hlavne tieto chladivé, to v lete oceníte. Ja mám svoj s vôňou čísnekho eukalyptu a mäty. Namotal ma obal kde uvádzajú, že sa jedná o aromaterapiu. No a ja mám aromaterapiu rada, pomáha mi s bolesťami hlavy a sem-tam aj so spánkom. Takže tento sprej nie je len taký obyčajný sprej. Môžete ho využiť aj na upokojenie nôh po námahe. Ja chodím teraz veľa bicyklovať a znova som začala s bedmintonom a cvičením na chrbát. Skrátka tej aktivity je viacej a práve po nej si dopriavam takéto letné osvieženie.

Rovnako tak pomáha aj pri vysokých teplotách, len tak na osvieženie. Obal je plastový, ľahký, zmestí sa všade a Avon to s rozprašovačmi vie fakt dokonale. Myslím, že takéto rozprašovače sú super a určite si obal nechám pre svoje vlastné účely. Každopádne tieto body mists ala telové spreje sú v lete nevyhnutnosťou. Príjemne chladia a to je to podstatné, čo všetci hľadáme. A samozrejme ani tento produkt nevonia po citrusoch, ale práve naopak má krásnu, sviežo-bylinkovú vôňu. Takže pre mňa je viac než ideálny.

Hodnotenie: 5/5 bodov.

Verím, že vás schladili minimálne tieto riadky. A ak nie tak bežte na stránku značky Avon a skúste si pozrieť, čo chladivé v ponuke aktuálne majú. Rozhodne odporúčam skúsiť nejaký body mist podľa vlastného výberu. Tento môj je ešte stále v ponuke a mlieko sa tam snáď objaví znova. Tak či tak von určite choďte, tak krásne počasie cez víkend tu dlho nebolo. 

Majte sa krásne a dajte vedieť, či si kupujete takéto chladivé produkty.

Komentáre

  1. Škoda, že to tělové mléko se už nedá koupit. Líbila by se mi jeho vůně. Tělové spreje mám celkově moc ráda a používám je každý den.
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Telové mlieko som mala ale moc mi nevyhovovalo

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tak každá máme iné preferencie, ešte že tej kozmetiky vyrábajú tak veľa :)

      Odstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za každý milý komentár.