Top produkty leta 2020

Článok o tých najlepších produktoch leta nesmie na blogu chýbať. Nejde o úplné beauty novinky, skôr o produkty, ktoré sú top v mojich očiach. Ako tak pozerám na výber tak je tu niečo takmer z každej oblasti. Ach to leto je tak úžasné, škoda, že na Slovensku netrvá celý rok. Avšak aj iné ročné obdobia majú svoje čaro a treba brať život taký aký je. To je vždy ten najlepší prístup. Tak poďme už na tie moje letné naj beauty produkty.

Opaľovaním a hydratáciou pokožky by som asi začala. V oblasti SPF sa mi konečne podarilo dostať k môjmu prvému kórerjskému opaľovaciemu krému od Biore. V krásnom modrom obale mi prišiel ich Watery Gel. Paradoxne to je skôr ľahké mlieko ako gél, to však necháme stranou. Krém ma očaril na prvý pohľad, je neskutočne ľahký a je prvý, ktorý mi nespôsoboval akné na pleti. Táto kórejská kozmetika je fakt iná a ak ste neskúšali tak to určite zmente. Ja som tak super krém na opaľovanie ešte nemala. A navyše má minerálny UV filter, no nie ste biele ako stena. To už je mega bonus. 

Tento rok som sa opálila asi najviac za celý môj život. Paradoxne som sa bola cielene opaľovať a kúpať len dvakrát, zvyšok spravili moje obľúbené prechádzky. Zvyčajne si dávam denne dve - jednu v čase obeda a druhú hneď potom ako dopracujem. Moje leto bolo stále v štýle home-office a poviem vám, malo to svoje výhody. Keďže je však moja pokožka krásne hnedá tak je treba ju hydratovať, aby príliš skoro nevybledla. A v tomto smere som sa zverila do rúk detského telového mlieka Bubchen. Nedávno som o ňom písala samostatný článok, tak naň určite pozrite pre viac detailov. Každoápdne mlieko je perfektné a ja ho vrelo odporúčam. 

Ja som človek, ktorý tak trochu ulietava na aromaterapii. No a Avon mi takúto super vecičku zaslal. Ide o telový sprej Calm s vôňou mäty a čínskeho eukalyptu. Nuž a to je vám tak príjemne chladivý produkt, že lepší si v lete neviem predstaviť. Vďaka nemu som prepadla ošiaľu telových sprejov. A samozrejme pocítila príjemné ochladenie presne vtedy, keď som to potrebovala. Myslím, že má aj nejaké tie upokojujúce účinky takže pokojne sa ním nastriekajte aj pred spaním. Ja ho používam aj po športoch na unavené nohy. 

Na záver tu mám dva produkty z dekoratívnej kozmetiky. Tým prvým je, a to mi neuveríte, gél na obočie značky Avonu. Raz sa mi totiž na pár dní stratila ceruzka na obočie a gél bol práve po ruke. Tak som si povedala, že mu dám ešte šancu a ukázal sa v tom pravom svetle. Pracuje sa s ním rýchlo, dobre fixuje a ja som sa doň zamilovala. Farba by síce stále mohla byť trochu tmavšia, no už som si naň nejako zvykla.

Ako čerešničku na pomyselnej torte dnešného článku som si nechala laky Nobea. Tie sú totiž tými najlepšími, aké som kedy mala. Ich čaro spočíva v ich neskutočnej výdrži, to hádam nie je ani možné. Laky vydržia dva týždne v nezmenenom stave. Na rukách o niečo kratšie kvôli domácim prácam a umývaniu riadu. No konečne sa nemusím o manikúru nonstop starať. Toto skrátka musíte mať, farieb majú od výmyslu sveta a ceny sú priaznivé.

Aj keď je článok o top produktoch leta už na svete, verím, že leto s nami ešte ostane. Júl sa letu podobal len sem-tam, august sa už potom zapojil naplno. Myslím, že nám však počasie stále pár pekných dní dlhuje. Tak uvidíme či sa dočkáme. Nuž a neviem čím to je, ale moja slnečná alergia je už asi preč. Tento rok ma chytila len raz v jari, čo je úplne normálne.

Majte sa krásne a dajte mi vedieť, čo si myslíte o kórejských SPFkách. A tiež či zvyknete v lete používať nejaké produkty s chladivým efektom. 


Komentáre

  1. Kde si objednavala korejsky SPF? Dost ma zaujal. Hoci som voci korejskej kozmetike skepticka, mozno by nebolo zle dat jej sancu.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Myslím, že klasicky cez e-bay som ho kupovala. Ja som niečo tak super ešte nemala.

      Odstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za každý milý komentár.