Úžasná ružová voda Avon

Avon ruzova pletova voda

Na ružovú kozmetiku mám slabosť. Ja by som v tom Bulharsku fakt mohla žiť. Ruže skrátka milujem na všetky spôsoby. Prvý je jasný - kytica kvetov. Nuž a potom sú tu ružové parfémy, ružové oleje, ružové vody. Nebojte sa, ibalgin už dávno neberiem a v oblečení u mňa dominuje skôr modrá. No čo sa týka vôní tam to ruža vyhráva. Za ružovou vodou Leganza, ktorá sa už na Slovensko nedodáva, som dlho smútila. Našťastie každý smútok raz prejde a aj ja som si našla novú lásku. Je ňou toner s ružovou vodou značky Avon.

Dobre priznávam, úplne z vlastnej hlavy tento nápad nemám. Produkt je totiž dlhoročnou stálicou blogerky Saveonbeauty, ktorej články doslova hlcem. A čestne prehlasujem, že čítam každý jeden. Claire má proste talent a namotala ma už na nejeden produkt. Nuž a najčastejšie spomínala práve túto ružovú vodu. A tak som si povedala, že to musím vyskúšať. Ružová voda od Nobilisu je síce super, no táto vonia jednoznačne lepšie. Aj ten obal na mňa veľmi zapôsobil, čo vám poviem, Avon to v poslednej dobe vie. Akurát balenie je menšie, má 100 ml čo asi miniem skoro, no nevadí. O dôvod viac kúpiť si nové balenie. 

Oficiálne ide o čistiaci toner s ružovou vodou. Nuž jeho čistiacu funkciu nie tak celkom chápem, ale nevadí. Nemusím chápať všetko. Hlavné je, že je to toner, ktorý pleť hydratuje a navyše krásne vonia. Nanášam si ho vždy ráno a večer na pleť rukami a tá vôňa ma vždy dostane. No keby len pekne voňal, nestačilo by to. Pokožku musí dobrý toner aj vyživovať a tento to našťastie zvláda ľavou-zadnou. Ružová voda v zložení je, no až na nejakých nižších priečkach. Prírodné zloženie to síce nie je, no na účinkoch sa to nijako neodrazilo. 

Avon ruzova pletova voda


Toner si skvelo rozumie s akýmkoľvek krémom, sérom či olejom. Môžete naň naniesť skrátka všetko. Navyše pleť nedráždi a nespôsobuje žiadne začervenanie. Berte však do úvahy, že moja pleť citilivá príliš nie a vôňa jej neprekáža. Práve naopak, moja pleť voňavé produkty miluje a ja tiež. Jediná oblasť, kde až tak nelipnem na vôni sú očné krémy. 

Možno si poviete, taký mini produkt, avšak má to svoje výhody. Na cesty je perfektný a prešiel by aj letiskovou kontrolou. Takže ani na cestách sa nemusíte tohto toneru vzdávať. Ja si myslím, že je to úžasné. Zo všetkých tonerov, ktoré som doposiaľ vyskúšala mi tento príde fakt perfektný. Myslím, že ho budem striedať s ružovou vodou od Nobilisu. 

Hodnotenie: 5/5 bodov, perfektný toner.

Aj keď som ružovú kozmetiku tento rok nekupovala, našla si ku mne cestu aj tak. Budúci rok by sa zišlo doplniť zásoby, no nikdy nevieme, aká bude situácia. Našťastie na Slovensku sa už táto super kozmetika dá zohnať a ako vidíte, aj Avon má produkty s vôňou ruží. Tuším, že majú aj krém s rovnakou vôňou a na ten sa chystám. Krémy na ruky Avon sú totiž úžasné a ja musím mať doma vždy nejaký. 

Majte krásny deň a dajte mi vedieť, či používate ružové vody. Zaujímalo by ma, ktorá je podľa vás najkrajšia čo sa týka vône. 

Komentáre

  1. Musím souhlasit, růžová vůně je nejkrásnější, nejraději mám vůni čajových růží. Co se týká růžové vody, tak jsem ji hodně používala po porodu, kdy moje pleť bláznila. Krupička, akné, sušinky.. no hrůza, ale zachránila mě růžová voda Purity Vision, tu jsem používala hodně a pak jsem měla jen ve spreji od balea na denní osvěžení. tu mi pak vzala malá a pořád chtěla abych ji tou vodou stříkala.

    Blogová spolupráce

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Mala som Purity Vision, len to je skôr taký čistý hydrolát. Viem, že niekomu to veľmi vyhovuje. Ja potrebujem mať ružovú vodu plus nejaké ďalšie hydratačné zložky. Avšak ak ti hydrolát stačí tak super.

      Odstrániť
  2. Presne túto ružovú vodu teraz používam a tiež vďaka blogu Saveonbeauty kde ju blogerka toľko ospevovala a právom :) Akurát som si doobjednávala krém na ruky z tejto rady lebo ach tá vôňa...tá vôňa... :D
    Pobavil ma aj fakt , že vlastníme rovnaký adventný kalendár z Douglasu (sviečka) a chcela som sa opýtať či budeš pokračovať v recenziách všetkých produktov ktoré obsahoval :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ahoj Peti, no paráda, teším sa, že používaš túto ružovú vodu. A vidím, že máme rovnaké zdroje. Jasné ešte niečo od Douglas tu bude, jeden článok je už pripravený takže sa môžeš tešiť :)

      Odstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za každý milý komentár.