Yves Rocher top produkty

Yves Rocher produkty

Franúczska značka Yves Rocher je už u nás dosť dobre známa. Ja som ju poznala ešte za čias, kedy sa dala kúpiť iba z katalógov. Fungovalo to vlastne podobne ako Avon. Našťastie doba pokročila a produkty i samotnú značku môžete navštíviť priamo v kamennej predajni. Slečny sú zvyčajne vcelku milé a čo je skvelé, stále prebiehajú nejaké akcie. Za tých pár rokov, čo túto kozmetiku sledujem som si našla pár svojich obľúbencov i z jej radov. A sú to až tak skvelé produkty, že vám o nich musím napísať.


Yves Rocher repair kondicioner s jojobovym olejom

Začnem tentokrát netypicky starostlivosťou o vlasy. Ako viete, značka Yves Rocher stavia na lepšie zloženie svojich produktov. Nie je to síce čistá bio či prírodná kozmetika, ale snaží sa o to vcelku dosť. No a v prípade vlasovej kozmetiky nepridáva zbytočne zaťažujúce silikóny ani parabény. A mne osobne sedia tak šampóny ako aj kondicionéry. Teda ja používam dookola ten istý kondicionér s jojobovým olejom z radu Repair. Neviem si pomôcť toto akože nové balenie mi príde skôr ako návrat do minulosti. Dajte vedieť či to tiež tak vnímate. Napriek tomu je kondicinér stále rovnako skvelý, nezaťažuje vlasy a skutočne ich hydratuje. Z môjho blogu už ste asi týmto kondicionérom aj otrávené, ale je najlepší. Len stojí 5 eur takže sledujte zľavy.

Yves Rocher riasenka objem

Prenesiem sa k líčeniu očí a tu mám svojho favorita tiež. Je ním riasenka Sexy Pulp Up, ktorá je mnohokrát darčekom k nákupu, ak máte zákaznícku kartičku Yves Rocher. Ja ju samozrejme mám a musím povedať, že presne takto som po prvýkrát riasenku skúsila. A od tej doby už len sledujem, kedy ju majú v zľave a kupujem si ju do zásoby. Tak objemné riasy mi nespraví takmer nič, ešte Maybelline Sensational je podobná. No Yves Rocher je v tomto fakt fenomenálna. Odličuje sa dobre, ale tie riasy to je niečo neskutočné. Aj pár mojich kamošiek túto riasenku miluje čo len potvrdzuje jej kvality. 

Ďalší produkt už na fotke nie je, ale za ich vanilkovým krémom na ruky sa odporúčam pozrieť. Je tak výživný, že sa naň viete spoľahnúť aj v treskúcej zime. Stačí ho veľmi malé množstvo, má super zloženie a tá vôňa, to je proste moje. Nedávno som o ňom písala aj samostatný článok. Každopádne krém je úžasný. Ja viem, poviete si páni veď je to len krém. Nuž ja toto vnímam ako istý nadštandard medzi krémami na ruky. Nechápte ma zle, naša Indulona je super, no toto je niečo inej kategórie. Len ten pomer cena versus veľkosť balenia trochu odrádza. Ak vám nevonia vanilka, kamošky si pochvaľovali aj olivový. 

Yves Rocher after sun

Posledný úlovok som si nechávala strategicky na záver článku. Toto leto som si totiž kúpila aj Yves Rocher mlieko po opaľovaní. A to je vám niečo. Všeobecne sú mlieka po opaľovaní úžasné a viac hydratačné ako tie bežné. To už snáď vieme všetci. No toto je proste luxusné a navyše extra luxusne vonia. Je to niečo svieže, trochu aj sladké a skrátka mne to vonia neskutočne. Pokožku to brutálne vyživuje, toto skrátka s telovým mliekom nedosiahnete. Ešte stále ho mám a používam ho aj teraz v jeseni. A fakt aj ten efekt opálenia predĺžuje. Ja som ešte furt opálená, jasné menej už ako v lete, ale stále vcelku dosť. Inak ja by som to ani nenazvala mliekom, skôr je to taký našľahaný, hustejší krém. Určite si ho kúpim aj budúcu letnú sezónu. Aktuálne sa už asi nepredáva nakoľko je po lete. 

Na záver mám pre vás aj tajnú informáciu a ňou je Yves Rocher Adventný kalnedár. Chcela som si ho kúpiť už minulý rok, no nakoniec som skúsila Douglas. Tento rok však bol cieľ jasný no a uznajte, ešte aj farba je presne moja - modrá. Takže máte sa vy aj ja na čo tešiť. Už sa neviem dočkať ako 1.decembra otvorím prvé okienko. Kalendár stojí 45 EUR, no značka má trochu vyššie ceny čiže myslím, že cena ja primeraná. 

Majte sa krásne a dajte mi vedieť, čo by som od Yves Rocher mala určite vyskúšať. Počula som, že aj ich rúže sú dosť dobré. 

Komentáre

  1. Tak s tou riasenkou suhlasim. Tiež som ju dostala nedávno k nákupu, sice trošku iný obal má, ale názov ten isty a je taká super, že si idem vveru jednu ešte kupit.
    A ten vanilkový krem si prihodim do košika tiež..
    A ano ich ruže su veru super, mala som a bola som spokojná.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Skvelé tak teda tie rúže určite vyskúšam. Tie obaly riaseniek dosť menia takže aj ja už som sa párkrát zľakla, že ich už predali.

      Odstrániť
  2. Ja mám najradšej ich sprchové gély, fantastický voňajú :)

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za každý milý komentár.