Rúž vhodný na bozkávanie

Avon

Výrazné a hlavne červené rúže sú proste moje. Som kreatívna duša, tvorivá bytosť, ktorá miluje farby. V oblečení, na perách - skrátka všade. Farby sú skvelé no len do času, kým nepríde na bozkávanie. Vtedy ten červený, výrazný rúž nemusí byť to pravé orechové. Asi žiaden chalan úplne netúži vyzerať ako káčer McDonald. Túto rozprávku si pamätám ešte z mojich detských čias a verím, že ju mnohí poznáte. Aký rúž teda zvoliť ak ste vo vzťahu?

Jednoznačne na rande sú vhodnejšie skôr rúže neutrálnych farieb. Ja sama mám takých pomenej, no je fajn nejaký takýto rúž doma mať. Nejde však len o bozkávanie a otlačok na chlapovi. Menej výrazný rúž sa hodí mať aj v prípade, ak máte napríklad výraznejšie líčenie. Niekedy menej je viac takže mať príliš výrazný make-up tiež nie je vždy to najlepšie. Samozrejme pokiaľ idete na tzv. rande na slepo, kedy ste dotyčného v živote nevideli, tak si ten výrazný rúž pokojne vezmite. 

No a jeden takýto jemný rúž mi nedávno poslali v rámci spolupráce so značkou Avon. Ich rúže sú u mňa zatiaľ nie práve najobľúbenjšie, no dávam im šancu. Farby sa mi páčia, len zvyčajne moje pery vysušujú viac ako treba. A to aj teraz v lete takže na zimu si to príliš neviem predstaviť. Môj rúž je z kolekcie Ultra Creamy a mám ho v jemnom odtieni Twinkle Pink. Farba je krásna, jemno ružová, trblietavá a na účely nude rúžu fakt perfektná. Myslím, že aj na to bozkávanie by sa určite hodila. 

Opäť sa mi však zdá, že rúž pery vysušuje. Asi o čosi menej ako môj prvý Avon rúž, no stále tam to vysušovanie pier cítim. A to aj keď si rúž nanášam vždy až po balzame na pery. Skrátka to stále tak nejako nie úplne funguje. Čo sa týka výdrže tak určite patrí skôr k tým kratšie trvajúcim. Myslím, že dá také nejaké 3 hodinky a potom je už takmer preč. Takže si ho potrebujete nanášať častejšie, čo by mi vôbec nevadilo keby pery nevysušoval. Každopádne si ho nechávam nakoľko má krásnu, jemnú farbu a ktovie kedy sa mi zíde. Človek nikdy nevie kedy na to bozkávanie príde čas a treba byť ready viete ako.

Hodnotenie: 3/5 bodov, priemerný rúž avšak krásna farba.

Na záver len dodám, že z klasických, tuhých rúžov sa výrazné otláčajú všetky. Ak chcete mať svoju super výraznú farbu a prežiť bozkávanie, odporúčam voliť skôr rúže tekuté. Tie by po uschnutí už nemali zanechať stopy na nikom. Takže sú fajn aj na oslavy kedy niekomu dáte pusu na líce. Aspoň na Slovensku tento zvyk pri gratulovaní či zvítaní sa býva a podľa mňa je to fajn tradícia. Nie som síce takmer vôbec zástanca tradícií, ale niektoré sa mi páčia.

Tak čo dámy aký rúž používate pri svojom partnerovi? Riešite tému otláčania alebo vôbec?

Komentáre