Veľká recenzia riaseniek

Riasenky

Normálne mám otvorenú jednu riasenku a tú používam nejaké 3-4 mesiace. Dlhšie nie nakoľko mám dosť citlivé oči takže to nechcem preháňať. V rámci spolupráce s Avonom a tiež z vlastnej iniciatívy sa stalo, že mám doma miesto jednej riasenky otvorené rovno 3. Z ekonomického hľadiska to nie je nič dobré pod slnkom avšak pre účely tohto článku sa to hodí. No a ako bonus nie sú všetky klasicky čierne.

 
Alverde

Prírodná riasenka Alverde Glamorous Volume bola už takým tichým výkrikom do tmy. Ja nemám nič proti akýmkoľvek riasenkám, len pri ich odličovaní moje oči neskutočne trpia. A to môžem použiť akokoľvek jemný a neparfumovaný odličovač - vždy je efekt ten istý. Buď je riasenka neodlíčená alebo mám ja červené oči. Ani jeden variant nie je dobrý a tak som sa rozhodla siahnuť po tejto prírodnej riasenke. Alverde bola takou mojou prvou voľbou a testovať som ju začala ešte počas leta.

Samozrejme je prírodná takže nejaký super efekt na riasach nečakajte. Vyberala som tú najviac objemovú a najviac sensitive riasenku a zdá sa, že som trafila. Efekt na riasach je slabší ako som zvyknutá pri bežných objemových riasenkách. Viem to však prežiť nakoľko po odličovaní tejto riasenky konečne nemám červené oči. Takže v tomto smere rozhodne výhra. Samozrejme je tu jeden dosť podstatný mínus a tým je rozmazávanie riasenky. Až pri tejto som prvýkrát pochopila, čo to vlastne rozmazaná riasenka je. Mne sa to nedeje asi že vôbec nikdy, no viem, že niektoré ženy s tým majú problém. Takže milé ženy konečne vás chápem. Riasenku preto používam skôr výnimočne a do horúcich letných dní nie je práve najvhodnejšia. Ak však už neviete kam z konopy tak ako ja, tak stojí za zmienku.

Avon

Ďalšou riasenkou je Avon Euphoric s efektom umelých rias. Táto je skvelá ako v poslednej dobe asi všetky Avon riasenky. Keď to porovnám s tým, čo vyrábali kedysi je to obrovský pokrok. Riasenka je klasická čierna, dodáva riasam dosť dobrý objem, drží, neotláča sa (nemá dôvod). Kefka je robustná a s týmto typom kefky sa mne osobne pracuje najlepšie. Odlíčiť sa dá avšak ideálne niečím olejovým a tu nastáva znova moja problematická časť. Nakoľko sa mi to ale deje pri všetkých riasenkách viem, že je to mojimi špeciálnymi očami a nie vinou riasenky. Efekt sa mi páči veľmi a kľudne by som si ju kúpila znova. Aktuálne mi fakt príde, že Avon riadne stúpol na kvalite. Keď si porovnám kvalitu z čias mojej strednej, kedy Avon fičal vo veľkom tak je to nebo a zem :)

Riasenka

Posledný kúsok je fakt KÚSOK. Musela som to zdôrazniť až takto lebo toto je moja PRVÁ FAREBNÁ RIASENKA EVER. Avon 5 in 1 riasenku som už doma mala v klasickej, čiernej farbe. Bola famózna, tak objemné riasy mi spravila fakt máloktorá riasenka. Aj ten obal sa mi veľmi páči a tak som si na testovanie vybrala jej farebný variant. Mne sa tá farba javí ako tmavofialová, no niekomu môže pripadať dohneda. Na riasach pôsobí inak, no že ide o fialovú či hnedú to by ste asi voľným okom netipovali. Riasy robí pekné a ja ju fakt milujem. Asi preto, že proste konečne nie je klasicky čierna. Aj na oku je vidieť, že je iná len by ste tú farbu úplne neodhadli. Javí sa menej výrazne ako čierna, no škoda, že nie je fialová viac. To je asi jej jediná chyba inak je skvelá. Ešte som si všimla, že nerobí až taký wow objemný efekt ako jej klasická čierna sestra. To trochu nechápem avšak ako skúsenosť s farebnými riasenkami je to za mňa paráda.

Asi sa pýtate, ktorú riasenku mám najradšej. Úprimne ani neviem a striedam ich podľa nálady. Keď už majú moje oči dám si Alverde. Ak som ok tak si veľmi rada nanášam fialovú 5 in 1. No a ak chcem niečo výraznejšie objemné tak siaham po Euphoric. Zlá nie je ani jedna, v zásada by som pokojne šla znova do každej. Pri Alverde však dvíham predsa len trochu varovný prst nakoľko sa otláča. A vyzerať ako kung-fu panda netúži žiadna z nás. Farebnú riasenku však určite vyskúšajte, stojí to za ten zážitok. Váš partner si to síce asi nevšimne, ale chlapom sa to dá odpustiť. 

Majte sa krásne a napíšte mi či ste skúšali aj inú ako klasickú čiernu riasenku. 


Komentáre

  1. Ahoj, zkoušela jsem modrou a zelenou řasenku a popravdě to není asi aktuálně nic pro mě. Mám ráda svoje nude líčení s klasickou černou linkou a klasickou černou řasenkou. Je to pro mě taková moje komfortní zóna v rámci líčení. Momentálně mám doma rozdělané též tři řasenky, ale to protože dvě z těch tří mi nesedly. No a já se nemaluju zas tak často teď takže nechci, aby mě od toho odradilo něco takového jako řasenka. Maybellne Lash Lift mi za jedno nejde odlíčit a za druhé mě pak druhý den bolí oči. Avon teď nevím přesně jak se jmenuje, ale je celá šedá mi nedělá téměř žádný efekt, řasy doslova jen obarví a třetí nejnovější je Dermacol Mega Lashes, kterou si teda rozhodně pamatuju o chlup lepší, ale ze zmíněných třech je pro mě nejsnesitelnější.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Niekedy to s tými riasenkami nejde. A pokiaľ ťa po nejakej až bolia oči tak to je fakt ako za trest. Tak skúšaj a hľadaj, verím, že nejaká zaberie. Ja som sa na Maybelline vedela vždy spoľahnúť, ale túto o ktorej píšeš som nemala.

      Odstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za každý milý komentár.