Maska vďaka ktorej som opeknela

Maska

Ktorá z nás by nechcela byť krajšia? Pochybujem, že taká žena existuje. Sme ženy a tak nejako sa tá krása od nás aj očakáva. No a Avon na to má produkt, ktorý to dokáže. Ide o masku z radu Planet Spa Radiance Ritual. Bola mi zaslaná na testovanie a veľmi som sa na ňu tešila. Ide o ZLATÚ MASKU. Takže bez zbytočných rečí poďme sa na masku pozrieť lepšie. Už teraz vám však viem prezradiť, že toto doma musíte mať!

Maska má 50 ml, je balená v tube čo mne úplne vyhovuje. Neznášam také tie akože jednorázové sáčkové masky, ktoré však nikdy na jedno použitie neviete spotrebovať. Iba ak ňou natriete celú rodinu. Toto balenie je na masky excelnetné no kedysi to akoby v drogérii neexistovalo. Dnes po xy rokoch je už situácia konečne iná avšak Avon mi v tomto prišiel prevratný už dávno. Obal sa mi páči a maska samotná je zlatej farby. Fakt je zlatá avšak čo je zvláštne pri nanášaní to už nevidíte. Maska je priehľadná, na pleti uschne a následne má skvelý zlupovací efekt. A to ma na nej baví najviac. Žiadne zmývanie, žiadna extra námaha. Zlupovací efekt je dosť dobrý, maska sa trhá len minimálne.

Avon

Najväčšie prekvapenie však príde po použití masky. Pleť je naozaj rozžiarená a pripadám si fakt krajšia. Na prvýkrát som si hovorila, že to je určite placebo efekt. Skúšala som masku už viackrát použiť a stále rovnaký efekt - som vďaka nej proste kočka. Pleť je zároveň upokojená a vyživená takže sa z vás sušienky rozhodne nestanú. Myslím, že je vhodná pre všetky nevesty ale aj pre všetky ženy, ktoré chcú vyzerať o niečo lepšie. Ak ten efekt vidím ja tak určite aj vy.

Hodnotenie masky: 5/5 bodov, perfektná.

Svoju top čistiacu masku som našla už dávnejšie, je to Botanica Slavica 9 druhov plodov. Táto je zase topka čo sa týka krásy a rozžiarenia pleti. A nie je s ňou žiadna extra robota takže stačí len naniesť a o pár minút ste krajšie. Ja ten čas nejako nesledujem, počkám kým mi maska na pleti uschne a dávam ju preč. Myslím, že je skvelé používať ju aj ráno, ak máte blbú náladu tak vám určite rozjasní deň.

Majte sa krásne a napíšte mi akú pleťovú masku máte najradšej.

Komentáre

  1. Ahoj, tyto Avon masky v tubách jsou fajn, my u nás v rodině jedeme tu s minerály z Mrtvého moře a babička má ráda tu řadu s kaviárem.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Myslím, že akákoľvek Avon maska je výhra. Ďakujem aj za odporúčania.

      Odstrániť
  2. Taky moc nemám ráda ty jednorázové masky v sáčku. :-)
    Povídání nejen o kosmetice

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Wau, tak to musím vyskúšať. Milujem zlupovacie masky :)

    Budem rada ak sa zastavíš aj u mňa na blogu: http://lifeforjul.blogspot.com/

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za každý milý komentár.