Avon paletka očných tieňov

Túto paletku som si objednávala naslepo. Na stránke Avonu v čase, keď nám prišla ako blogerkám kampaň na testovanie, ešte nebola dostupná. Takže som netušila aké farby a tóny môžem od paletky očakávať. Nakoľko však už skôr žijem ako premýšľam tak som to riskla a šla do toho. No a môj risk sa opäť raz vyplatil. A tak vám dnes predstavím krásnu paletku Avon Glimmering Gems

Paletka je v papierovom obale s magnetickým uzatváraním. To je podľa mňa ten najlepší typ obalu aký existuje. Navyše ten obal je neskutočne nádherný. Hotová pastva pre oči a klobúk dolu pred človekom, ktorý toto vymyslel. Paletka obsahuje 10 nádherných a hlavne intenzívnych farieb. Je to kombinácia lesklých a matných farieb v rovnovážnom pomere (rozumej 5 a 5). Paletka je teplá avšak v poslednej dobe som si na teplé farby v líčení zvykla. Kedysi som si myslela, že je to o type pleti a ja som rozhodne "studená". Avšak zistila som, že čo sa týka očného make-upu tam mi pristanú aj teplejšie farby.

Najviac využívam hnedé a zlaté farby, modrá, fialová a zelená sú pre mňa naozaj nepoužiteľné. Kvalita tieňov je perfektná, tiene sú maslovejšie a s aplikátorom perfektne intenzívne. V poslednom čase používam túto paletku takmer denne. V mojom prípade skôr vždy keď sa líčim nakoľko do práce fyzicky stále ani po dvoch rokoch nemôžem chodiť. Napriek tomu sa líčim aj tak a musím povedať, že tiene dávajú v pohode aj celý deň. Krásne držia, sú intenzívne a neopadávajú. 

Myslím, že paletka je vhodná aj na cesty. Je ľahká a nezaberie zbytočne veľa miesta. Niekomu by možno chýbalo zrkadielko v paletke avšak mne sa páči takto. Osobne sa nikdy nelíčim pred malými zrkadielakmi. Takže ja to ako mínus nevnímam. 

Hodnotenie paletky: krásnych 5/5 bodov, perfektná.

Toto je už moja tretia paletka do zbierky avšak je perfektná. Doposiaľ som asi tiene od Avonu doma nemala takže rozhodne som milo prekvapená. Paletky Avon nejaké má avšak takéto väčšie príliš nie, aspoň ja o tom neviem. Momentálne zháňam nejaký schopný a hydratačný rúž takže keby ste o nejakom vedeli som samé ucho.

Majte sa krásne a do komentárov mi napíšte aké sú vaše skúsenosti s tieňmi značky Avon. 

Komentáre