Australian Bodycare pleťové sérum

pletove serum australian bodycare kyselina hyaluronova

A máme tu posledný produkt z testovania značky Australian Bodycare. Je ním hydratačné pleťové sérum pre všetky typy pleti a všetky vekové kategórie. Ak tipujete, že pôjde o sérum s kyselinou hyalurónovou - trafili ste do čierneho. Sérum poctivo testujem už pár týždňov, čo mi poskytlo dosť informácií na to napísať dnešný článok. Verím, že vám pomôže zorientovať sa v mori pleťových sér a vybrať si to, ktoré je pre vás to naj. Bez ďalší rečí poďme na Tea tree oil Hyaluronic Serum. 

Sérum je v sklenenom obale, má 30 ml a predáva sa na Elnino.sk za cenu 8 EUR. Myslím, že jeho cena je veľmi fajn a môže si ho dovoliť skutočne každý. Ako som už v úvode spomínala, je vhodné pre úplne každého a každú. Označuje sa ako skutočne ľahké pleťové sérum s obsahom 2% kyseliny haylurónovej a vitamínu B5. Ďalej v ňom nájdete aj ricínový olej či vitamín E a samozrejme tea tree olej. Po ňom toto sérum aj dosť výrazne vonia, vôňa sa však po aplikácií a vstrebaní séra stratí takže môže sedieť aj tým z vás, ktoré vôňu tea tree úplne nepreferujete. Keď som to zvládla ja, dáte to aj vy. Viac oficiálnych info snáď už ani nie je potrebných a poďme rovno na moje dojmy.

serum plet lahke vsetky typy pleti skincare rutina

Testovala som ho s repšektom aj opatrnosťou. Vôňa tea tree na pleti nie je úplne moja preferencia. Našťastie sa tá vôňa po vstrebaní stratí, takže sme si nakoniec porozumeli. Sérum je priehľadné, jemne lepkavé avšak inak sa aplikuje komfortne. Napriek vôni pleť neirituje, neštípe ani nijako inak nedráždi. Ja som ho používala dvojako - buď na suchú pleť alebo namokro. Pri sérach s kyselinou hyalurónovou sa práve aplikácia na vlhkú pleť odporúča. V prípade tohto séra som si však rozdiel nevšimla. V oboch prípadoch som cítila rovnaký efekt. Mala som pocit, že pleť mierne sťahuje. Fakt len mierne, no všimla som si to. Nikdy som však neostala iba pri sére, to už hádam všetky vieme. Sérum je základ, na ktorý sa majú naniesť ďalšie produkty. Ja som si naň zvykla dať pleťový krém a následne toner. Produkty spolu fungujú perfektne, sérum nerobí žmolky a mne sa vcelku páči. Podotýkam ako základné sérum.

Hodnotenie: 3/5, fajn základné sérum.

Ako iste viete, séra s touto látkou bývajú skutočne univerzálne a zároveň vcelku základné. Nič nimi nepokazíte, značka dokonca ponúka aj iné séra napríklad s aloe vera či anti-age. Toto môžete s prehľadom darovať kamoške, mame či komukoľvek z vášho okolia. Ja osobne až tak často séra s touto látkou nepoužívam, preferujem aj ďalšie benefity séra. Je to však dobrý základ, ktorý si rozumie aj s inými produktmi. Podľa mňa je úplne ideálne ak so sérami začínate. Tým by som dnešný článok ukončila. 

Čo vy a tieto základné, hyalurónové séra? Používate ich alebo dávate prednosť iným látkam?


Komentáre

  1. Ahoj, používám momentálně hyaluronové sérum od The Inkey List. Taky mám hyaluronku jako takové základní sérum, obvykle mám složením zajímavější krém paradoxně :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Vidíš to aj to je dobrý nápad mať v kréme niečo viac účinné a hyaluronku použiť len ako podklad. Vďaka za tip. Ja akurát trochu nechápem ako túto látku tak mega vyzdvihujú, možno v estetickej medicíne kedy sa používa vo fakt vysokých koncentráciách to fakt niečo robí, ale takto bežne príliš nie.

      Odstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za každý milý komentár.