Garnier Body Intensive 7 days - Zjemňujúce telové mlieko

Ahojte, tak po dlhšom čase som tu opäť s recenziou na moje najobľúbenejšie telové mlieko Garnier Body Intesnive 7 days - mangový olej. Vonia nádherne, tak sviežo a príjemne, že tá vôňa ma hneď dostala. Priznám sa, že doposiaľ som od Garnier nevyskúšala žiadne iné telové mlieko, už po druhýkrát som si kúpila opäť toto. Prvýkrát som naň natrafila v lete a bola som s ním maximálne spokojná. 

Vlastnosti: Je bielej farby, konzistencia je taká akurát ani príliš hutná ani príliš riedka, rozotiera sa dobre a čo je super, veľmi rýchlo sa vstrebáva, takmer okamžite, nie je potrebné ho dlho zapracovávať do pokožky. Mne osobne sa veľmi páči aj obal, dobre sa otvára, má taký nezvyčajný tvar a dobre sa dávkuje, pumpička mi v tomto prípade vôbec nechýba. A aby som nezabudla, je určené na suchú a hrubú pokožku, čo rozhodne nie je môj prípad, ale zvykla som si kupovať telové mlieka tejto kategórie, pretože sa mi zdá, že hydratujú viac. 


Účinky: Po nanesení sa rýchlo vstrebe a aj na druhý deň cítite, že pokožka je na dotyk hydratovaná a jemná. A to sa mi veru nestalo zatiaľ pri žiadnom telovom mlieku a to som ich už vyskúšala skutočne dosť. 7 dňovú hydratáciu síce poskytnúť nedokáže, ale koniec koncov to po pravde od žiadneho telového mlieka ani nečakám.

Takže maximálna spokojnosť - plných 10 bodov.

Komentáre