Essence krémy na ruky

Ahojte, keďže je zima, aj keď nie je až tak mrazivá ako inokedy, no napriek tomu v tomto období sú krémy na ruky veľmi často kupovaným produktom. Je tomu tak aj v mojom prípade, väčšinou mám doma minimálne dva krémy na ruky, jeden mastnejší a jeden ľahší, ktorý používam hlavne keď odchádzam z domu von a potrebujem, aby sa krém rýchlo vstrebal. No a presne na tento účel mi slúžia krémy na ruky od Essence.


Toto sú moje prvé dva kúsky krémov, ktoré som od Essence zatiaľ vyskúšala. Ja patrím k tej skupine spotrebiteľov, ktorí si vyberajú kozmetiku podľa vône a presne tak tomu bolo aj v tomto prípade, účinky ma až tak nezaujímali, išla som hlavne podľa vône, no a zvolila som tieto dva. Inak musím uznať, že tieto krémy ma zlákali aj svojím veľmi pekným obalom, to je podľa mňa pri produkte tiež veľmi dôležité. 

1. 2 in 1 hand & nail balm - balzam na ruky a nechty s jogurtovým extraktom a kalciom. Má takú príjemnú, sviežu vôňu, ktorá nie je ani nejako veľmi výrazná, takže by nemala nikomu prekážať. Krém je biely, konzistenciou skutočne pripomína balzam, niečo medzi telovým mliekom a krémom na ruky, ale nebojte sa, vôbec nie je riedky, je taký akurát. 

No a asi najlepšie na ňom je, že sa vstrebáva okamžite, nemusíte sa báť, nezamastí ani papiere, takže pokiaľ váhate, aký krém si kúpiť do práce, tak skúste tento. Ruky hydratuje, ale neviem posúdiť, či by stačil aj na suché a popraskané ruky, niekedy som s tým mala problém aj ja, momentálne sú však už moje ruky v dobrom stave, nevysušujú sa tak ako kedysi, takže mne stačil. 


2. 24h hand protection balm - "intenzívny regeneračný balzam na veľmi suché a drsné ruky" s bambuckým maslom a kokosovým olejom. Tento krém má už výraznú, takú trochu sladšiu vôňu, bambucké maslo tam skutočne cítiť a musím priznať, že ja vôňu bambuckého masla zbožňujem. Obal vyzerá takisto úžasne. 

Krém je tiež bielej farby, je o niečo hustejší ako predchádzajúci krém 2in1, myslím, že ruky aj viac vyživuje, ale opäť neviem posúdiť, či si dokáže poradiť so suchými rukami. Mne pre moje potreby úplne postačuje, vstrebáva sa tiež veľmi rýchlo, to je podľa mňa na kréme na ruky veľmi dôležité, nemám rada krémy, pri ktorých musíte čakať, kým sa vstrebú a ak náhodou medzitým potrebujte niečo urobiť, tak je všetko zamastené. 

A ešte musím spomenúť, že vôňa tohto krému sa na rukách drží istý čas, čo je podľa mňa super, mám rada, keď je vôňu cítiť a táto je fakt pekná. 


No a na záver pridám ešte hodnotenie: krém 2in1 hodnotím tak na 9 bodov, o niečo lepší sa mi zdá tento druhý 24h hand protection, takže tento dostáva plných 10 bodov. Obe krémy sú však skutočne výborné a oplatí sa si ich zakúpiť, cenovo sú tiež celkom prístupné, tuším do 2 eur, takže super. 

A ktorý krém z Essence je pre vás ten naj?

Komentáre

  1. ako často si krémuješ ruky?

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Vždy večer pred spaním a v zime aj počas dňa, vždy keď cítim, že sú ruky suché.

      Odstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za každý milý komentár.