Najlepšie produkty roku 2013.

Ahojte, tak rok 2013 je už úspešne za nami, pomaly si začíname zvykať na nový a tak som sa rozhodla spraviť trochu netradičnú recenziu o produktoch, ktoré sú pre mňa tie naj za uplynulý rok. Priznávam, že bolo ťažké vybrať si spomedzi toho množstva produktov, ktoré mám rada nejakých zopár, aby to nebola recenzia, ktorú budete čítať pomaly celý deň. Väčšina výrobkov už recenzovaná bola, keďže táto recenzia je akousi rekapituláciou uplynulého roka. Hodnotenie produktov v tomto prípade už myslím písať ani netreba. 

Priznávam, že na túto recenziu som sa chystala už dlhšie a teraz na začiatku nového roka je na to ideálne príležitosť. Takže poďme na to. 


1. Balea Braun shampoo - V obchode sa už stretnete s novším variantom tohto výrobku, má trochu iný názov, ale predpokladám, že zložením to bude to isté. Tento šampón umiestňujem na prvé miesto, je to najlepší šampón na moje hnedé a zároveň mastné vlasy aký som kedy používala. 

Má výraznú hnedú farbu a čokoládovú vôňu, ale nemusíte sa báť vlasy nijako nezafarbí, zdá sa mi že možno tú farbu trochu zvýrazní ale možno je to len môj subjektívny pocit. Spotrebovala som asi 3 balenia, ale ako na každý šampón aj na tento si moje vlasy rýchlo zvykli a preto ho už teraz nepoužívam, no odporúčam ho na 100%, u mňa je to proste jednička. Naviac je to šampón bez silikónov, čo ja nejako zvlášť nesledujem, ale pre vlasy je to určite lepšie, okrem toho obsahuje aj UV filter, takže v lete sa tento k nemu určite vrátim. 

2. Avène Cold cream balzam na pery.  Tak tento balzam na pery si kupujem pravidelne a míňam ho pomerne rýchlo, trúfam si povedať, že som ich spotrebovala okolo 10. Jednoducho moje pery sú po tomto balzame krásne hydratované a čo je najlepšie, nemusím si ich neustále natierať, stačí ráno a večer. Recenzia tu.

3. Schauma Cream and oil - Tento kondicionér je zatiaľ najlepší, aký som kedy mala. Je to pre mňa číslo jedna. Možno aj preto, že obsahuje olej je taký úžasný neviem. Recenzia tu. 

4. Dermacol - Perfect Cleanser 2 in 1 - Odličovacia a čistiaca micelárna voda. Micelárna voda patrí už dlhší čas medzi moje kozmetické "stálice", používam ju tak na oči, ako aj odlíčenie celej pleti. Recenzia tu.

5. Avène Couvrance - zelený korektor - je pre mňa jednoducho neodmysliteľnou súčasťou líčenia, dokáže akné nielen zakryť, ale aj účinne s ním bojovať, nedávno mi došiel, ale určite si kúpim ďalší. Recenzia tu.

6. Balea Raiser Gel - s aloe vera. Ďalší skvelý výrobok, ktorý si kupujem pravidelne. Má peknú vôňu, dobre sa nanáša a nedráždi pokožku. Recenzia tu.

7.Avon Advance Techniques - Nezmývateľná vzživujúca kúra s marockým argánovým olejom na všetky typy vlasov. Písala som už o nej toho toľko, že už ani neviem čo dodať, je to proste skvelá kúra, ja ju však nazývam olejom na vlasy a jedinou jej nevýhodou je dostupnosť. Recenzia tu.

8. H & M Pleťová maska - malinový kokteil - maska čistiaca póry. Naozaj účinná maska na pleť, ktorá viditeľne čistí póry a zlepšuje stav pleti. Má peknú malinovú vôňu, takže jej aplikácia je skutočne príjemná. Odporúčam každému, kto má akné a problémy s rozšírenými pórmi.Recenzia tu.

9. Dove Supreme Fine Silk - tekuté mydlo - kozmetika Dove patrí medzi moje obľúbené, toto tekuté mydlo ruky nevysušuje, naopak sú hebké a hydratované. Mydlo má veľmi peknú vôňu, typickú pre výrobky dove. Obsahuje dávkovaciu pumpičku, balenie je menšie, len 250 ml aj cenovo je drahšie, ale určite sa oplatí si ho kúpiť, najmä ak chcete mať svoje ruky pekne hydratované. Konzistencia je na mydlo trochu hustejšia, ale vďaka tomu vám stačí skutočne iba jedno stlačenie pumpičky.

10. Balea Waterproof Augen Make-up Entferner - odličovač vodeodolného očného make-upu. Ďalšia stálica mojej kozmetickej výbavy, odličuje skutočne dokonale, ja používam síce z vodeodolných produktov akurát tak ceruzku, občas očné tiene a tie dokáže odlíčiť perfektne. Recenzia tu.


A aké sú vaše obľúbené produkty?

Komentáre