Spevňujúce sklamanie Dermacol Enja Firming


Ahojte, dnešná recenzia nebude veľmi optimistická, pretože daný výrobok ma popravde dosť sklamal. Jeho obal bol to, čo ma na ňom dlho lákalo a zaujalo na prvý pohľad. V tomto prípade však netreba dať na prvé dojmy. Dlho som túžila niečo z radu Enja Firminig vyskúšať a tak som siahla po Spevňujúcom telovom balzame. Obal sa fakt vydaril to musím uznať, ale tým sa asi výhody tohto produktu z mojej strany končia. Spevnenie pokožky som ani neočakávala, pretože som už vyskúšala niekoľko podobných prípravkov, či už proti striám, celulitíde alebo spevňujúce a zázrak nespravil žiaden, takže toto Dermacolu nevyčítam. 

Tentokrát som si však pred kúpou prípravok v obchode neotvorila a nezistila, akú má vôňu, keby som to vedela, tak by som si tú kúpu asi aj rozmyslela. Vonia mi to totiž ako úplne obyčajné mydlo, čakala som proste niečo viac, nie obyčajnú mydlovú vôňu. Konzistencia je dosť tekutá, ja teda nie som nejaký odborník na to, akú konzistenciu by balzam mal mať, ale na môj vkus je táto dosť vodnatá a riedka, nič pre mňa. Pri nanášaní sa produkt nejako extra nevstrebáva do pokožky, takže som sa vždy natrela a obliekla. Je pravda, že nezanecháva mastný pocit na pokožke, ale neviem, nemala som pocit, že som sa vôbec niečím natrela. 

Toto sa proste podľa môjho názoru značke veľmi nepodarilo a tuším, že ďalšie produkty z tohto radu ani skúšať nebudem, ale ako sa vraví, nikdy nehovor nikdy. Avšak tento produkt by som asi zaradila medzi moje kozmetické prepadáky. Ten obal je fakt úžasný a keby mal lepšiu vôňu a menej riedku konzistenciu, tak by som to dokázala prežiť. 

Hodnotenie: nuž tentokrát to bude fakt slabé - dostáva 1 bod za obal.

A čo vy?Skúšali ste nejaký produkt z radu Enja Firming? Aké sú vaše skúsenosti?


Komentáre