Letný TAG I LOVE SUMMER


Leto je konečne tu z čoho mám obrovskú radosť, slnko ma vie vždy nabiť dobrou náladou a pozitívnou energiou. Naviac v lete sa môžem dokonale vyblázniť a nosiť šaty koľko len chcem. Keď som objavila tento TAG hneď som sa ho rozhodla napísať. TAG má veľmi výstižný názov I love Summer a našla som ho na tomto blogu. Teším sa, že je to letný TAG, pretože tiež patrím k tej väčšine ľudí, ktorí leto milujú zo všetkého najviac a keby som si mohla vybrať miesto, kde chcem žiť tak si určite vyberiem nejakú slnečnú prímorskú krajinu, kde svieti slnko a je teplo takmer celý rok. To by bolo niečo pre mňa.

Obľúbený bronzer?

Nuž priznávam, že ja bronzery zvyčajne veľmi nepoužívam, ale tento rok sa to rozhodla zmeniť a používam na to púder od Max Factor Creme Puff v odtieni 05 Translucent. Je mierne hnedej farby, páči sa mi, že farba nie je extra výrazná, ale dokáže zvýrazniť lícne kosti a pleť tak pôsobí opálene a sviežo. Ako púder sa mi veľmi neosvedčil, ale ako bronzer je rozhodne lepší.



Obľúbený letný nápoj?

Celkom mi chutia rôzne limonády alebo voda s pravým domácim malinovým sirupom, to je fakt paráda. 


Obľúbený letný produkt na pery?

Na pery používam stále tie isté produkty, nemám nejaký špeciálne vyhradený pre tento účel. Najčastejšie používam rôzne bezfarebné balzamy na pery, aktuálne je mojím miláčikom La Roche-Posay Cicaplast Levres, ktorý striedam so svojou klasikou od Avene Cold Cream.


Bazén alebo more?

Na základe mojich doterajších skúseností bazén, keďže pri mori som ešte nebola a žiaľ tento rok to tiež nevyzerá veľmi sľubne, ale túžim ísť k moru. Zatiaľ však leto prežívam hlavne v bazénoch a aquaparkoch takže zatiaľ si vyberám bazén. 

Obľúbený produkt na vlasový styling?

Po dlhom zvažovaní som si zvolila olej na vlasy Balea Oil Repair Haarol. Iste ste už o ňom počuli, ja ho milujem pre jeho úžasnú vôňu, ktorá je výrazná, sladká a jedným slovom nádherná. Najlepšie na tomto oleji je, že tú nádhernú vôňu cítite ak si ho aplikujete do suchých vlasov aj na ďalší deň až kým si vlasy opäť neumyjete. Olej používam hlavne na suché končeky vlasov, ale tiež pre fúkaním ako takú ochranu vlasov.


Opaľovanie alebo samoopaľovacie prípravky?

Toto je otázka ako vyšitá pre mňa. Opaľovanie jednoznačne, ale vždy s použitím nejakého opaľovacieho prípravku s faktorom minimálne 25. Nemám záujem sa spáliť a byť červená ako rak. Najlepšie a najviac sa dokážem opáliť pri kúpaní sa v bazéne, ako všetci vieme, voda slnko priťahuje oveľa viac. Istý základ som si už vytvorila, ale zatiaľ je to slabé. Opaľujem sa veľmi rada a následne používam hlavne telové mlieka s kvapkou samoopaľovacieho krému. Samoopaľovacie prípravky samotné veľmi nepoužívam, pretože sa obávam fľakov, čo sa mi už raz aj stalo.


Obľúbený letný lak na nechty?

V lete ma vždy pochytí chuť dať si sýto červený lak na nechty, neviem ani prečo, je to možno trochu kontrast v porovnaní s tým, že letné farby sú zvyčajne jemné, ja mám v lete rozhodne najradšej červené laky. Tiež ale pomerne často používam aj tento ružovkastý od Rimmel - odtieň Grape Sorbet.



Nejaké letné tradície?

Tak už takou pravidelnou letnou tradíciou v mojom živote je snáď návšteva aquaparku, vždy v inom meste a občasne aj v inom štáte ako tomu bolo minulý rok. Letnou tradíciou u mňa je aj opaľovanie a opekanie. No a k letu patrí aj občasné hranie bedmintonu. Je to taký náš rodinný šport a viem sa pri tom výborne odreagovať. 

Obľúbená letná vôňa?

V tomto bode vás asi veľmi nepoteším, vône nemením podľa obdobia, ale skôr podľa nálady a podľa toho, či som sa danej vône už presýtila alebo ešte nie. Aktuálne používam dve - Avon Ultra Sexy a Christina Aquilera Red Sin. 


Obľúbené jedlo z barbecue?

Túto otázku vezmem tak trochu všeobecne a asi najobľúbenejšie letné jedlo pre mňa sú grilované kuracie stehná. 

Obľúbený letný (summer-proof) produkt?

Rozhodne mlieko po opaľovaní. Doposiaľ najlepšie pre mňa bolo mlieko po opaľovaní od značky Avene, takú nádhernú vôňu krému po opaľovaní som dlho necítila. Na názov produktu si veľmi nespomínam, ale značku si pamätám jednoznačne. A v súvislosti s letom mi napadá ešte jeden summer produkt a tým je termálna voda v spreji, ktorú používam denne či už na osvieženie alebo aj počas opaľovania alebo na akýkoľvek iný účel. Voda má už aj svoje čestné miesto v mojej kabelke a nosím ju všade so sebou.


Plány na leto? Prípadne aké by bolo moje vysnívané leto?

Tak toto leto sa chcem hlavne kúpať a opaľovať, klasika ako každý rok. K moru sa zatiaľ nechystám, ale uvidíme, nikdy nehovor nikdy však. Ďalej sa koncom leta chystáme na svadbu, takže sa veľmi teším a už teraz pomaly začínam zháňať šaty. No a samozrejme plánujem navštíviť ďalší aquapark, v mojom okolí práve jeden dostavali. A aké by bolo moje vysnívané leto? Tak to viem celkom presne, dva týždne strávené pri mori, kde by som sa mohla od rána od večera kúpať a opaľovať teda realizovať dve činnosti, ktoré milujem zo všetkých činností na svete najviac. K tomu by som si samozrejme zašla nakúpiť nejaké ďalšie letné šaty a nejakú peknú bižutériu. 


Komentáre

  1. Termalnu vodu od La roche mam v plane si toto leto kupit, citala som ze je dobra na plet.
    Pozyvam ta na moj blog na GA o balicek plny peknej kozmetiky :)
    http://petra-justbeauty.blogspot.sk/2014/06/giveaway.html

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Termálne vody sú v lete skutočný zázrak, klobúk dole pred človekom čo na taký skvelý vynález prišiel. Rozdiel medzi termálnou a dermálnou vodou som síce doteraz nepochopila, podľa mňa fungujú všetky rovnako a sú fakt super.

    OdpovedaťOdstrániť
  3. super Tag, prečítala som ho na jeden dych...asi si ho požičiam :-)

    Beauty Diaries

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Ďakujem, pokojne si ho požičaj nech si opäť aj ja nejaký takýto TAG prečítam.

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za každý milý komentár.