Dnes nekozmeticky a trochu organizačne

Každý blog občas potrebuje zmenu a platí to aj o tom mojom. Určite ste si všimli, že vzhľad blogu som kompletne zmenila a verím, že sa vám páči. Dnes vám načrtnem aspoň približný harmonogram postov, ktoré môžete na blogu čakať.

1. Každú nedeľu budem uverejňovať Nedeľné beauty okienko - jeho obsahom budú najpravdepodobnejšie rôzne rady na kozmetické problémy, ako napr. akné, s ktorým mám bohaté skúsenosti a ešte stále sa mi tento boj celkom nepodarilo vyhrať, ale aj iné témy, nechajte sa prekvapiť.

2. Minimálne raz mesačne plánujem uverejniť nejaký TAG, ktorých je na mojom blogu zatiaľ pomerne málo. Písanie TAGov je zábava a aj ja si ich na iných blogoch rada čítam.

3. Posty typu Novinky zrejme veľmi publikovať nebudem, len v prípade nejakých skutočných trhákov. Tieto posty totiž nemajú nejakú extra vypovedaciu hodnotu, pretože žiadne skúsenosti s nimi zväčša nemám, keďže som si ich kúpila a ešte nestihla otestovať. 

4. Spotrebované produkty sa tu budú objavovať zrejme aj naďalej, ale uvidím ešte v akej forme. Mňa osobne dosť hnevá, keď si musím celý mesiac skladovať obaly, mám rada ten pocit, že som nejaký produkt minula.

5. Recenzie na kozmetiku sa tu budú objavovať stále keďže je to kozmetický blog dáva to celkom logiku. 

Chcem zaviesť na blogu trochu organizácie a poriadku, aby ste aj vy vedeli, kedy asi môžete aký post očakávať a na čo sa môžete tešiť. Na niektorých blogoch to tiež funguje týmto spôsobom a je to podľa mňa super, už vopred sa teším na daný deň, pretože viem, aký typ recenzie na blogu bude a to sa mi páčilo a preto som sa rozhodla niečo také zaviesť aj na svojom blogu. Nedeľa je deň kedy toho napíšem oveľa viac ako počas pracovného týždňa a preto som zvolila pre Beauty okienko nedeľu. Takže od budúceho týždňa sa máte na čo tešiť.





Komentáre