Nielen život dokáže sklamať



Rovnako ako v živote občas zažívame sklamanie ani kozmetika nie je výnimkou a tiež nás vie niekedy nepríjemne prekvapiť. Do obchodu naklušete s veľkým elánom a s radosťou si domov odnášate nové úlovky no po pár použitiach smutne skonštatujete, že ste investovali úplne zbytočne. A presne o tomto bude dnes reč, dnešné recenzované "celebrity" už dúfam nikdy neuvidím. 


Zo značkou Garnier a jej odličovacími prípravkami sme nikdy veľké kamarátky neboli a ani toto Upokojujúce odličovacie mlieko Essentials Sensitive moje srdce nedokázalo v tomto smere obmäkčiť. Odličovaciu funkciu síce zvláda bez väčších problémov, ani oči neštípe, ale ten nános mastnoty, ktorý na pleti po odlíčení zanechá je katastrofa, cítim sa akoby som mala na pleti kilo toho najmastnejšieho krému na svete. Tento efekt je proste totálne neakceptovateľný a aj preto používam radšej micelárne vody alebo gély na odličovanie aby som sa týmto problémom nemusela viac pasovať. 


Ďalšou vecičkou, ktorá ma maximálne sklamala je táto čierna maska Gliss Kur Ultimate repair. Okrem krásnej vône na nej naozaj nevidím nič, čo by stálo za to kúpiť si ju znova. Maska sa do vlasov nedá absolútne zapracovať a po jej nanesení necítim žiadnu výživu tobôž sa nedá hovoriť o ozdravení končekov vlasov. Jediný efekt, ktorý maska na moje vlasy má je uľahčenie rozčesávania vlasov avšak myslím si, že rovnakú službu vám spraví akýkoľvek kondicionér, na to by som si masku určite nekupovala. Za mňa maximálne sklamanie a je mi to fakt veľmi ľúto, pretože tá vôňa sa mi skutočne páči, je taká sladká čokoládová. Som rada, že masku som už takmer minula a odteraz sa jej budem zďaleka vyhýbať. 


Poznáte slávny Pivný šampón značky Manufaktura? Ja som o ňom dlho čítala samé chvály a tak som sa rozhodla ho vyskúšať. Nebol to úplne najlacnejší špás, ale keď je tak skvelý tak prečo neinvestovať do kvality. Sen o kvalite a pozitívnych účinkoch sa však po pár použitiach rozplynul a mne ostala len hrozne svrbiaca pokožka hlavy, ale neskutočne, bolo to tak príšerné, že som šampón skrátka musela vyradiť. Minula som z neho polovicu, ale ďalej to proste už nešlo, to svrbenie bolo neúnosné. 

Ako zlatý klinec vám predstavujem odličovacie tampóny Bel - teda nazvať ich odličovacími tampónmi je asi dosť prehnané, je to skôr taká vata v novom šate a to doslova. Na odličovanie sú totálne nepoužiteľné a to nie som nijako extra náročná, ale tento názor zastávame všetky členky našej rodiny, ktoré sa denne potýkame s problematikou odličovania. Keď som si na tampón naniesla micelárnu vodu tak ju vôbec do seba nenasal, ale micelárnu vodu som mala po celej ruke. Savosť sa rovná úplnej nule a o tom, že som minule počas odlakovania poliala odlakovačom takmer všetko vám už ani nebudem hovoriť. bola to proste hrôza des. Odlakovač som naliala v malom množstve na tampón a mala som ho po celej ruke a ešte všade naokolo, čudujem sa, že v kúpeľni nie je ešte všetko biele. Takže toto nikdy nikdy nikdy viac, nešťastnou náhodou sme ich kúpili domov, ale toto sa proste nedá. 



Komentáre

  1. fííha...na Garnier mám odlišný názor, tento si rada kupujem, mám tretí a ten mastný nános mi vyhovuje, ani neviem prečo...a navyše hneď uschne, asi to bude mojou pleťou :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Tie vatové tampóny ma prekvapili, pretože moja babka ich kupuje a včera som si na ne dávala pleťovú vodu a išlo to v pohode. Vsiaklo to ako malo. Možno si narazila na nejaký nepodarok, ktorý sa vo výrobni nepodaril.

      Odstrániť
  2. mala som podobne tampony prišlo mi to ako ta "vata v novom šate" tiež sa mi nepačili ale asi som mala inu značku

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Veľmi pekný článok:)
    Pozývam ťa na moju Giveaway!
    http://fashionbycornelia.blogspot.sk/2014/07/first-giveaway.html

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za každý milý komentár.