Liebster award TAG

Na napísanie tohto TAGu som bola nominovaná blogerkou Monami Rae za čo sa jej chcem veľmi pekne poďakovať, je to pre mňa obrovská česť a zároveň príležitosť prezradiť vám niečo o sebe. Nebudem chodiť okolo horúcej kaše a prejdem rovno k podstate tohto tagu. Ako všetko aj on má určité pravidlá a to:

1. Nominovaný by mal poďakovať blogerovi za nomináciu.
2. Napísať 11 faktov o sebe.
3. Odpovedať na 11 otázok, ktoré dostal.
4. Na konci nominovať 11 blogerov, ktorí majú pod 200 odberateľov, aby odpovedali na tvojich 11 otázok.


Na úvod teda 11 faktov o mne:

1. Nikdy som na sebe nemala umelé riasy a asi si ich nikdy v živote nenalepím, bojím sa totiž toho lepidla, či to náhodou nepoškodí zrak, zvláštny uhol pohľadu viem, ale viete, oči máme iba jedny.

2. Preferujem jemné líčenie a to za každých okolností, jemné však neznamená nahé, to nie, musím mať nalíčené oči aj nanesený make-up, rúž si viem odpustiť aj všetky ostatné líčidlá a snažím sa vždy líčiť s mierou, aj keď pri mastnej pleti je to trochu ťažšie, pretože nájsť prirodzene vyzerajúci make-up je ako hľadať ihlu v kope sena.

3. Som závislá na šatách, keby som mohla chodím v nich nepretržite celý rok, ale asi by ma to po čase prestalo baviť, avšak v lete sa v tom doslova vyžívam.

4. Milujem opätky, tenisky či tramky nikdy neboli nič pre mňa, to je u mňa úplne out, maximálne niekam na hory alebo na nejakú túru, aj vtedy sa cítim strašne divne, vôbec nie som vo svojej koži. Od malička som milovala opätky a tzv. klopkacie topánky, nenosievam úplne vysokánske, v ktorých vás bolia nohy, ale zase ani nie tie príliš nízke, je fakt, že nízky opätok pôsobí trochu komicky.

5. Rada štrikujem, považujem to za skvelú formu odreagovania, doposiaľ som síce neuštrikovala žiaden sveter, robím to skôr tak pre zábavu, ale spomínam si, že svojej veľkej bábike som raz uštrikovala svetrík. Pustila som sa aj do šálov, ale nikdy som to nevydržala.

6 Nemám rada utieranie prachu, je to činnosť, ktorej sa vyhýbam ako sa len najviac dá, keď musím, tak to spravím, ale nemám to rada, fakt nie. Ostatné činnosti mi neprekážajú, ale ak upratovanie, tak ten prach to je hotová katastrofa.

7. Mám rada bižutériu, hlavne také výraznejšie a odvážnejšie kúsky, predovšetkým náušnice, či už zlaté, strieborné alebo farebné, to až tak nerozhoduje, ale musia byť zaujímavé. Celkom sa mi páčia aj hand-made šperky, bola som už aj na Retro Burze a odniesla som si odtiaľ fakt krásne zelené náušnice.

8. Strašne rada plávam, skôr tak rekreačne, nie som nejaký vytrvalostný profesionálny plavec, ale rada spájam príjemné s užitočným - teda plávanie s opaľovaním ideálne v prostredí aquaparkov, tie som si v poslednom čase veľmi zamilovala.

9. Kedysi som bola blondínka, avšak tá blond mi tak nešla, tak som prešla na svetlohnedú a celé okolie túto zmenu veľmi chváli. Vraj mi to takto pristane omnoho viac, takže som pri tom už aj ostala.

10. Nemám rada zvuk budíkov, akýchkoľvek, viem ma to ráno vcelku vystrašiť, budíky asi nemá rád nikto, no mne ten zvuk proste strašne prekáža, som rada, keď sa mi podarí zobudiť vopred a budík si radšej vypnem.

11. Čo sa týka hudby mám najradšej rock, ale nie taký úplne hard rock, skôr taký jemnejší, romantickejší a veselo znejúci. Viem sa pri tom úžasne odreagovať, milujem hudbu, spev a všetko čo s tým súvisí.

Odpovede na otázky nominujúcej blogerky

1. Aká je tvoja vysnívaná farba vlasov?
Krásne lesklá svetlohnedá farba vlasov so zlatými odleskami, svetlohnedé vlasy síce mám, no lesklé nie sú a to mi trošku chýba.

2. Aký je tvoj obľúbený autor kníh?
Rada čítam Jane Austin, to je taká romantická klasika, ale mám rada aj chorvátsku spisovateľku Mariju Jurič-Zagorku, ktorá napísala historické romány, medzi nimi aj jeden môj obľúbený - Gričskú čarodejnicu. Túto knihu veľmi odporúčam.

3. K akému štýlu sa najviac hodíš? Retro, vintage, grunge, emo, punk,..
Páči sa mi aj vintage, aj retro, som možno niečo medzi tým, nemám svoj štýl presne definovaný, rozhodne však nie som na tmavé farby a pochmúrne veci, mám rada veci veselé a hravé. 

4. Akej farby je tvoja obľúbená kabelka?
Nie som príliš zaťažená na kabelky, ale mojou asi najobľúbenejšou kabelkou je klasická čierna spoločenská kabelka, ktorú nosievam na svadby, do kostola a na podobné spoločenské príležitosti. 

5. Rada fotíš? Ak áno, čo najčastejšie?
Fotím rada a najradšej nejaké pekné šaty, ale mám rada aj pekné krabičky.

6. Na ktorú sociálnu sieť máš zlý názor?
Ja tie sociálne siete nejako extra nepoužívam. Mám založené konto aj na Google+, aj na Facebooku, ale snažím sa držať si odstup, ten facebook považujem za trošku nebezpečný a aj preto sa mu snažím vyhýbať. 

7. Ktoré 3 veci v jeseni miluješ robiť?
Jeseň nie je veľmi moje ročné obdobie, ale ak si mám niečo z jesene zvoliť tak to asi bude nosenie koženiek, lodičiek a ako tretiu vec milujem babie leto. 

8. Aká farba prevláda v tvojom šatníku?
U mňa sú to hlavne výrazné farby a najviac mám asi modrej, nie tej tmavomodrej, ale takej výraznej sýtej modrej. Som svetlučká a preto preferujem výrazné farby, ktoré ma oživia. 

9. Hráš nejaké hry? Ak áno, aké najčastejšie?
Počítačové hry veľmi nehrávam, najradšej mám spoločenské hry napr. Investor, tiež rôzne kartové hry, ale aj bedminton, čo je vlastne športová hra. 

10. Preferuješ život v meste alebo dedine?
Ja som určite dedinský typ, život v meste je fajn, tiež má svoje výhody, ale aj nevýhody. Život na dedine a hlavne v dome má proste svoje čaro, ktoré mi mestský ruch nedokáže vynahradiť. Ľudia sa tu viac poznajú, sú k sebe milší, viac si pomáhajú a naviac ten pocit, že máte vlastný dom, dvor, vlastný bazén, kopec vlastného priestoru a kopec možností na sebarealizáciu, relax a využitie voľného času je proste na nezaplatenie. 

11. Delíš sa o svoju kozmetiku poprípade požičiavaš ju?
Samozrejme, že sa s ňou delím v rámci rodiny minimálne, ale aj medzi kamarátkami si občas niečo požičiame. Ja som vždy rada, keď mi niekto pomôže minúť kozmetiku, pretože nerada používam jednu vec pridlho a naviac aj ja sama si rada prezerám kozmetiku u kamarátok. Dokonca by sa mi páčilo, keby existoval nejaký výmenný program kozmetiky, že si proste na istý čas vymeníte svoj kozmetický arzenál s niekým iným, podľa mňa by to bolo super.

Mojich 11 otázky pre mnou nominované blogerky:

1. Aký je tvoj obľúbený hudobný štýl? Pop, Rock, Country, Metal...
2. Aká farba očných tieňov ti najviac pristane?
3. Máš radšej rúže alebo lesky na pery?
4. Aké oblečenie najradšej nosíš?V čom sa cítiš pohodlne?
5. Kto je tvoj obľúbený herec/herečka a prečo?
6. Kde najradšej nakupuješ kozmetiku?Máš radšej online alebo kamenné predajne?
7. Aká je tvoja vysnívaná krajina, v ktorej by si chcela žiť?
8. Sleduješ módne trendy alebo sa riadiš skôr vlastným štýlom?
9. Ktoré letné aktivity ti budú najviac chýbať?
10. Keď si máš vybrať medzi knihou alebo časopisom čo preferuješ?
11. Akú farbu by si si na seba nikdy neobliekla?

Na tento TAG nominujem tieto blogerky - snažila som sa dodržať aj počet sledovateľov:

kaviareňumačky
saveonbeauty
The life of Adrien
Denník fotografky
Get The Louk
Džejn´s world
Bashi
Lieenka
Mishella
My daily fashion news
Night Owls Lady


Komentáre

  1. Já už jsem tento tag sice psala, ale odpovím aspoň na otázky. :-)
    1. Nejraději poslouchám metal a rock.
    2. Já mám ráda skoro všechny barvy, nejčastěji ale nosím hnědé a zlaté stíny.
    3. Poslední dobou mám raději rtěnky, z lesků už jsem asi vyrostla. :-D
    4. Cokoliv černého, trička, sukně, často i džíny. :-)
    5. Nemám oblíbenou herečku, mezi herci mám nejradši Jima Parsonse, jeho Sheldon je prostě úžasnej.
    6. Rozhodně v kamenných prodejnách, ráda si všechno vyzkouším.
    7. Líbí se mi v České republice. Ale chtěla bych se podívat na Island a na Nový Zéland.
    8. Snažím se utvářet si svůj vlastní styl.
    9. Procházky prosluněným lesem, plavání v rybníce, prohánění se po loukách a strniskách na koni...
    10. Preferuji knihy.
    11. Nikdy bych na sebe nevzala bárbínkovsky růžovou.
    Děkuju za nominaci! :-)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Jé, super. Mám ráda tyto články, alespoň se dozvídám více informací :) . Na mém blogu probíhá *GIVEAWAY* o bělící pásky na zuby od CREST, přijď se podívat a zasoutěžit!♥ Budu moc ráda, když se přidáš :) Blog ϐook of ϐeauty

    OdpovedaťOdstrániť
  3. :)
    http://saveonbeautyblog.blogspot.sk/2014/09/tag-c-2.html

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Ahoj, ďakujem že si ma nominovala :) Ešte tento týždeň sa pokúsim urobiť TAG :)
    Adrien

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Obdivujem Ťa za to vyhýbanie sa Facebooku !

    Nika GIVEAWAY

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za každý milý komentár.