Padlí bojovníci mesiaca September


Tak a máme za sebou ďalší mesiac September, rozlúčil sa s nami romanticky babím letom a fakt pekným počasím, takže September ďakujeme. Priznám sa, že ani neviem, ako rýchlo ten mesiac zbehol, veru čas letí hrozne rýchlo, nejako sa to však tento mesiac neprejavilo na mojej kozmetickej zbierke. Čo som teda minula?



Telová kozmetika

Bioderma Photoderm Apres-soleil - mlieko po opaľovaní, ktoré má krásny obal, fakt tá modrá je vynikajúci nápad. Čo sa týka mlieka tak vyživovalo pokožku celkom schopne, celkom pekne aj voňalo, nemám sa veľmi na čo sťažovať. Podrobnejšie si môžete o mlieku prečítať v tejto recenzii.

Kúpim znova: možno áno

Avon Intenzívny zvláčňujúci krém na nohy - musím uznať, že tento krém bol fakt skvelý, mal mentolovú vôňu, fakt hustú konzistenciu typickú pre krémy na nohy. Po nanesení sa nevstrebal hneď, ja som si vždy po nanesení navliekla ponožky a bolo. Jeho hydratačné účinky boli ale fakt super, takmer od prvého použitia bolo cítiť, že nohy sú hydratované, zhrubnutá koža bola jemnejšia a mala som taký lepší pocit. Dávam mu plných 10 bodov. 

Kúpim znova: určte áno

Palmolive Smooth Delight with Macadamia Oil, Cocoa and Moisturising Milk - skvelý sprchový krém, ktorý bohato penil, mal krásnu sladkú vôňu, pokožku umyl tak ako každý iný sprcháč, tu nevidím fakt žiadne rozdiely, aj po jeho použití bolo nutné natrieť sa telovým mliekom, ale to je u mňa už proste klasika. Čo by som chcela vyzdvihnúť je krásna vôňa, takže dávam opäť 10 bodov.

Kúpim znova: určite áno


Pleťová kozmetika

V tejto kategórii som minula jednu jedinú vec a tou je opäť micelárka DeramtoClean od Eucerinu, tým sa moje zásoby tejto micelárnej vody už minuli definitívne, jednu otvorenú mám ešte doma, ale tu vo svojom druhom domove už nemám žiadnu, takže som prešla na odličovanie ala Yves Rocher, tešte sa bude recenzia čoskoro. Čo k micelárke dodať, je skvelá, cenovo dostupná, nedráždi pleť, ja som s ňou maximálne spokojná. 

Kúpim znova: určite áno


Vlasová kozmetika

Tu sa mi podarilo minúť jednu jedinú vec a tou je môj obľúbený šampón Balea Glossy Braun, stále sa mi po ňom nemastia vlasy, čo je fakt úspech vzhľadom k tomu, že toto je už moje štvrté spotrebované balenie s menšími pauzami ho používam takmer stále. Tá vôňa je fakt úžasná, taká čokoládová, naviac zo začiatku mi každý chválil vlasy, ako sa mi lesknú, no ja som si taký efekt nikdy nevšimla, ale tak ktovie, možno sa mi fakt leskli. 

Kúpim znovu: možno áno, teraz si však dávam pauzu.

Dekoratívna kozmetika

Počas môjho pobytu v Prahe mi došiel púder Essence All about Matt, tentokrát už v jedinej dostupnej a to kompaktnej verzii - strašná škoda inak. Obal som už ale domov neniesla, takže fotky sú robené ešte z čias kúpy. Na rovinu vám poviem, že tento kompaktný nie je nič moc, taký priemer, zmatní pleť, ale nie na tak dlho ako to dokázal jeho sypký starší brat, žiaľ už nepredajný a nedostupný. Neviem, čím to je, podľa mňa je chyba práve v tej forme, že je kompaktný a také púdre vraj mastnej pleti veľmi nevyhovujú a u mňa sa to fakt potvrdilo. Takže výsledok je, že pleť zmatní, no nie na celý deň a ja sa veru prepúdrovávať nebudem. Hodnotím ho tak na 6 bodov.

Kúpim znova: nie


Korektor Eucerin DermoPurifyer bol skvelý, akné nielen kryl ale aj liečil, má pekný svetlý odtieň, síce dožlta, ale kedže ide o korektor tak mi to vôbec nevadí. Som s ním maximálne spokojná.

Kúpim znova: áno na 100%

Posledný dnes spomínaný produkt bude moja obľúbená riasenka od Rimmel Scandaleyes Curve Alert. Ak čítate môj blog dlhšie tak určite viete, že tieto riasenky mi prirástli k srdcu, majú skvelú veľkú kefku, s ktorou sa mi dobre pracuje a ktorá mi zabezpečí krásny objem rias. Čo k tomu viac dodať, maximálna spokojnosť, vrelo odporúčam vyskúšať.

Kúpim znova: áno na 100%

Komentáre

  1. Pudr od Essence taky miluju a šampony Balea stejně tak :)

    Welcome!♥Reviews everywhere

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Sprchac mam v policke, caka na otvorenie. Zaujal ma Eucerin korektor, zatial ma odradza cena.
    KAVIAREŇ U MAČKY

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Je pravda, že je drahší, ale ja som už skúsila korektorov kopec a tie bežne dostupné väčšinou akné len zakryjú a neliečia, tento je naopak skvelý.

      Odstrániť
  3. nad tyčinkou eucerin som už rozmyšlala, a palmolive sprchove su uplne užasne najviac sa mi pači mlieko a med

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za každý milý komentár.