Nech žijú Vianoce



Nákupný ošiaľ zháňania vianočných darčekov už máme všetci úspešne za sebou a čas Vianoc pred sebou. Tento rok to vyšlo skutočne excelentne - 3 dni sviatky plus dva dni víkend = 5 krásnych dní strávených v kruhu rodiny, s tými, ktorých máme radi. Na Vianociach je asi najkrajšie to, že sa všetci spolu celá rodina zídete k štedrej večeri, pre mňa je to niečo, bez čoho by Vianoce Vianocami neboli. Aj keď je okolo príprav na Vianoce vždy trochu stresu a zhonu nakoniec sa všetko stihne. No a samozrejme nás potom po večeri pod stromčekom čakajú aj nejaké darčeky. Ja sa vždy najviac teším na reakcie ostatných na darčeky, ktoré som pre nich vybrala. Tento rok som si dala fakt záležať a nakupovala som poriadne v predstihu. 

Tak Vám moje milé čitateľky tohto môjho kozmetického blogu želám šťastné a veselé Vianoce, nech ich prežijete v kruhu svojich najbližších, veľa lásky, zdravia, šťastia a rodinnej pohody a samozrejme veľa pekných darčekov. 

K Vianočnej atmosfére samozrejme patria aj vianočné pesničky. spomedzi slovenských môžem odporučiť Iné Kafe - Vianoce, Palo Habera Daj Boh šťastia či Madona s dieťaťom. Zahraničných je kopec napr. We wish you a Merry Christmas, Jingle Bells a kopec ďalších. 

P.S. začiatkom nového roka 2015 plánujem usporiadať prvú Giveaway, takže sa máte na čo tešiť. 

Komentáre

Zverejnenie komentára

Ďakujem za každý milý komentár.