Voňavé odličovacie mlieko od Garnier


Garnier patrí medzi značky, ktoré nekupujem veľmi často, avšak rad Essentials z výťažkami z hrozna je výnimka. Vonia veľmi pekne, tak sviežo a jemne a je určený na normálnu až zmiešanú pleť, takže spomedzi sortimentu, ktorý značka ponúka je tento mojej pleti najbližší a najviac vyhovujúci. Dnes bude reč o Osviežujúcom odličovacom mlieku, ktoré si poradí aj s vodeodolným make-upom. Mlieko je univerzálne a dá sa použiť nielen na pleť, ale aj na odlíčenie očí. 

Odličujem sa najradšej micelárnymi vodami, no v zime sa moja pleť vysušuje asi tak ako každá pleť a preto v zime siaham radšej po odličovacích mliekach. Toto mlieko som skúšala kedysi dávnejšie, asi tak cca pred 5 rokmi a poviem vám, že sa za ten čas vôbec nezmenilo. Vôňa aj obal sú rovnaké a účinky na mojej pleti tiež. 

Mlieko ma klasickú mliečnu bielu farbu a je to proste mlieko, ktoré vám ale nevytečie celé na ruku, čo je skvelé. Stačí ho naniesť na tampón v pomerne malom množstve, takže sa míňa pomaly. Odličuje vynikajúco, na oči je potrebné nechať prípravok trochu pôsobiť a potom zotrieť, či si poradí aj s vodeodolným make-upom neviem posúdiť, nakoľko aktuálne nič vodeodolného charakteru vo svojej kozmetickej taštičke neskrývam. 

Po odlíčení mliekom si zvyknem ešte pleť dočistiť mydlom Dove, pretože predsa len je to mlieko a aj keď nie je nejaké extra mastné, trochu cítim na pleti taký povlak, ale ako vravím, v zime môže byť. V porovnaní s Yves Rocher 2 in 1 odličovačom je tento slabší, ale aj tak vynikajúci a keďže by sa prípravky mali z času na čas meniť, tak to bola príjemná zmena.


Hodnotenie. 8 bodov, bod dole za trochu dlhšie odličovanie očí a ďalší za trochu mastný pocit na pleti.

A little bit of English - This post was about make-up removal. I prefer products 2 in 1 which means that I can use them not only for make-up removal, but also as eye make-up removal. This one is from Garnier and it is quiet good, not the best one, but it is good alternative for micellar water especially in winter.

A čím sa  v zime odličujete vy? Zvyknete produkty striedať alebo používate celý rok to isté? 

Komentáre

  1. Já mám v oblibě skoro všechny odličovače od Garnier, tento byl celkem fajn, ale pouze na oči, na pleti mi nebyl ani trochu příjemný :( určitě doporučuji jejich dvoufázový odličovač, který je sice mastnější, ale na oční okolí mi to zas tak nevadí :) a v poslední době zbožňuji hydrofilní odličovací olej od Saloos, i když je to olej, tak je vhodný i pro mastnou pleť ;)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Vďaka za tip, na tie Saloos oleje sa chystám už dlhší čas, určite skúsim.

      Odstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za každý milý komentár.