Kozmetické katastrofy roka 2014


Kozmetiku, ktorá by sa mohla hrdo hlásiť za TOP produkty roka 2014 som už predstavila a dnes padla karta na tie produkty, ktoré si moju priazeň nezískali. Stáva sa to, netreba to brať tragicky, trh je predsa plný skvelých kozmetických produktov tak pre tých pár horších nebudeme plakať. Tu som sa rozhodla kategórie nevytvárať, až tak veľa tých katastrôf zase nebolo.

Alverde telové maslá z jesennej limitovanej edície - síce boli v obchode ukážkovo zabalené, aj celkom pekne voňajú, ale roztierajú sa hrozne a hydratujú ešte horšie. Nikdy viac.


Dermacol Fixing Powder - skrátka som po ňom mastná ako mastný fľak, takže to, že fixuje make-up mi žiaľ nestačí plus aplikačné nástroje pridávané k tomuto púdru sú nepraktické a totálne nepoužiteľné.

Astor očné tiene - strašne slabá pigmetnácia a navyše sa príšerne trbliecu, nič pre mňa. O výdrži sa tu tiež nedá absolútne hovoriť, to je aj zbytočné vôbec spomínať. 


Gliss Kur Ultimate Repair mask - no toto bola najhoršia maska, akú som kedy v živote mala doma, sladko vonia, to sa jej nedá uprieť a mne sa tá vôňa náramne páči, ale účinky masky sú nulové, maska je veľmi hutná, nedá sa do vlasov poriadne naniesť a po nanesení nevidíte žiaden efekt, ako by aj keď pôsobenie podľa obalu je len 1 minúta, myslím, že to hovorí za všetko. Táto maska ma totálne odradila od mojich zámerov skúšať akékoľvek masky z drogérie, radšej nakupujem cez internet profesionálne značky za rovnakú cenu, no s neporovnateľne vyššou kvalitou.

Garnier Neo deodorant - už som o ňom písala aj samostatnú recenziu, skrátka sme si nesadli, robí príšerne biele fľaky a jeho trvácnosť je veľmi krátka, spotená som bola za veľmi krátky čas v porovnaní s antiperspirantmi používanými bežne a to nepatrím vôbec k tej skupine extrémne sa potiacich, je to vhodné možno tak pre deti.

zdroj

Gabriella Salvete Stars lak na nechty je u mňa žiaľ tiež prepadákom, pretože jednak sa takéto druhy trblietavých lakov nedajú normálne odlakovať, je to strašne nepríjemné no a jednak samotný lak mám pocit, že vysáva z nechtov život, moje nechty boli neskutočne vysušené. Ani odtieň laku nesedel k mojim nechtom, bol nejaký zvláštny.


Komentáre

  1. To sú tie garnier neo až také zlé ? :) lebo som ich chcela vyskúšať :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Čo si spravila s tymito vyrobkami? Vyhodila, alebo niekomu posunula?

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja sa vždy snažím produkty spotrebovať, ak to fakt nešlo, tak som ich posunula ďalej.

      Odstrániť
  3. Po tieňoch Astor som pokukovala, Garnier Neo ma neláka, takže asi som o nič neprišla. Zato GS Stars laky mám rada, aj keď sa fakt zle odlakovávajú.
    http://miskasiska25.blogspot.sk/

    OdpovedaťOdstrániť
  4. S tou maskou Gliss Kur naprosto souhlasím, byla to moje druhá maska od této značky a byl to absolutní propadák. Nepozorovala jsem žádný efekt a z té předchozí mi přišlo, že se mi třepí konečky. Jinak bych tě moc ráda pozvala na svou řasenkovou giveaway

    OdpovedaťOdstrániť
  5. super článok :) S tými alverde maslami som trošku prekvapená lebo všetci ich chvália do nebies :O Aj keďúprimne, ja som ich nevyskúšala... Zostávam verná klasike a to je Nivea a Dove :) ... A s tou maskou na vlasy som tiež prekvapená... Aj keď som ju znova neskúšala ale mám vyskúšanú celú radu - šampón, kondicionér, sérum aj ten sprej a boli skvelé ... super článok :) Lovely Beauty Book

    OdpovedaťOdstrániť
  6. Koukám, že na ty Alverde másla jsou protikladné názory. Někdo si je zamiloval a někomu vůbec nesedly. od DC snad ani nic nemám, nějak mi ta značka nesedla. Jinak ostatní věci jsem nezkoušela.

    OdpovedaťOdstrániť
  7. Máš docela hodně protikladných názorů, ten Garnier Neo mi na začátku vyhovoval, ale pak se mi začalo stávat to samé co píšeš. Na Alverde máslíčka a na ten pude od Dermacolu jsem četla skoro samou chválu, ale chápu že každému nemusí vyhovovat to stejné ;) Stars laky naopak mám velmi ráda i přes jejich zlé odlakování :)

    OdpovedaťOdstrániť
  8. Dermacol púder mám tiež a celkom mi vyhovuje, ale je pravda, že na dlho ani moju pleť nezmatní, takže častejšie používam iné.

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za každý milý komentár.