Kozmetických 10 naj za uplynulý rok 2014 - pleť a dekoratívka



Kalendár nám hlási január 2015 a to je čas, kedy si zvyčajne dávame predsavzatia do nového roka, no zároveň aj hodnotíme ten uplynulý. Súčasťou každého hodnotenia je vypracovanej akejsi analýzy toho, čo sa podarilo a čo sa naopak veľmi nepodarilo, zhodnotiť svoje silné i slabé stránky a kozmetika je oblasťou, ktorej sa to týka rovnako. V minulom roku som objavila mnoho zaujímavých a veľmi účinných produktov a spomedzi nich som vám vybrala 10 tých najlepších - dnes z oblasti pleťovej a dekoratívnej kozmetiky. 



Pleťová starostlivosť


Essence SOS Spot Killer - toto je jednoducho zázrak na zázraky, nemusíte naň minúť milióny, jeho cena sa pohybuje okolo 4 EUR a je to to najrýchlejší liek na akné, aké kedy uzrel svetlo sveta. Používam ho stále a vždy, keď sa mi minie bežím do obchodu pre ďalší kus. Najúčinnejšie funguje proti novým vyrážkam, tie zmenší a prisuší v priebehu pár hodín. 


Eucerin DermoPurifyer korektor - korektor, ktorý je peknej, svetlej farby, je vo forme tyčinky, takže sa aplikuje mimoriadne jednoducho a navyše hygienicky a čo sa mi páči na ňom najviac - nie je to len zakrývač akné, ale aj jeho liečiteľ. Korektorov, ktoré akné dokážu prekryť nájdete v obchodoch stovky, ale takých, ktoré akné aj vyliečia je už pomenej.


Dove mydlo na tvár - po dlhý rokoch používania všeliakých čistiacich prípravkov, ktoré mali účinne bojovať s akné som siahla po tom, čo radia všetci dermatológovia, múdre knižky a už aj niektoré blogy a to po mydle, ktoré nevysušuje - logickou voľbou bol Dove. Nič iné na čistenie pleti už nepoužívam a stav pleti je neporovnateľne lepší, ako počas používania gélov. Používam ho či už na tvár, ale rovnako skvelé aj ako mydlo na ruky.



Yves Rocher Odličovač a Tonikum s kamilkami 2 in 1 - tento odličovač som si zamilovala pre jeho ľahkosť a krásnu, sviežu a jemnú vôňu kamiliek.


Sephora Lip Balm - hydratuje schopne, má krásne všade sa zmestiace a veľmi šikovné balenie a tej vôni sa skrátka odolať nedá.


Dekoratívna kozmetika

GOSH paletka očných tieňov - pre ich krásnu sýtosť a nesmrteľnú výdrž, paletku mám už rok a lepšie tiene na oči som doposiaľ nenašla.


Elf Make-up Mist and Set - fixátor make-upu, ktorý skutočne funguje, dá sa naň spoľahnúť, make-up by s ním vydržal hádam aj svadbu, stačí ho nastriekať na hotový make-up a máte po probléme.


Dermacol 24h Control make-up - najlepší make-up na svete, naozaj vydrží dlho, ak si ho nanesiem štetcom tak je to bez problémov. Mňa ale najviac očarili a doslova fascinovali odtiene - konečne žiadna pomarančová pleť, žiadna oxidácia make-upu na pleti, krásne svetlé odtiene, vhodné aj pre bleduľky akou som ja. 

Rimmel Scandaleyes riasenky - neuvádzam žiadnu konkrétnu, pretože som vyskúšala tri a všetky boli skvelé, majú hustú a veľkú kefku vďaka ktorej sú moje riasy výrazné a majú objem, to sú kritériá, ktoré musí riasenka u mňa spĺňať. Momentálne mi do zbierky pribudla táto. 


Essence ceruzka na obočie - v hnedej farbe s praktickou kefkou, na úpravu obočia je vynikajúca, farba je sýta, nanáša sa ľahko, nemám čo dodať.






you might also like

Komentáre

  1. Tú ceruzku na obočie mám aj ja a je skvelá. :) okrem tejto ceruzky na obočie už nemám nič s tebou spoločne. Avšak s tým mydlom musím súhlasiť. Používam detské mydlo od Bupi som.spokojná. Vyrážky sa mi tvoria menej a to isté je aj s čiernymi bodkami. Inak super článok :)

    leuslifestyle.blogspot.sk

    OdpovedaťOdstrániť
  2. Suhlasim s nazorom na Gosh paletku. Ja mam tu druhu verziu, a su to moje najlepsie ocne tiene. Eucerin korektor chcem vyskusat.
    Kaviareň u mačky

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Spot killer jsem měla taky. Pár let zpátky mi ho přivezla kamarádka z Německa, protože u nás se neprodával. Upřímně ani nevím, jestli se teď už prodává. Pamatuji si, že byl dost agresivní, ale trochu pomáhal :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Neskusala som ani jedno :) ale laka ma Essence ceruzka na obocko :)

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za každý milý komentár.