Light hydratácia pleti s Eucerinom

Hydratačný krém pre zmiešanú pleť

Ani si neviete predstaviť, aká je to veda, nájsť vhodný a hlavne pleť nezaťažujúci krém pre mastnú pleť. Zopár kúskov som už chvalabohu našla a tento krém od Eucerinu do tejto zbierky môžem pridať. Krém Eucerin AquaPorin Active určený pre normálnu až zmiešanú pleť splnil všetky moje očakávania.

Krém by mal podľa oficiálneho popisu optimálne hydratovať pleť po celých 24 hodín a zaručiť jej zmiernenie napätosti. To, ako dlho je moja pleť po kréme hydratovaná sa hodnotí skutočne ťažko, ale nemám žiadne výhrady. Krém používam buď samostatne ako hydratačný krém zvyčajne na noc alebo ako podkladový krém pod make-up. Make-up s týmto krémom drží, nehrudkovatie a dá sa bez problémov nanášať.

Dávnejšie som už skúšala pleťový krém z tohto radu a oslovila ma na ňom jeho krásna vôňa, tento krém vonia identicky, je to fakt krásna vôňa. Krém je navyše veľmi šikovne zabalený, balenie sa zmestí všade do každej kabelky, takže ak hľadáte niečo malé na cesty, choďte do toho - krém má 40 ml.


Neviem, čo je najdôležitejším kritériom pri pleťovom kréme pre vás, u mňa je to určite jeho schopnosť rýchleho vstrebávania a tento sa vstrebáva skutočne extrémne rýchlo, navyše vám stačí naniesť fakt veľmi malé množstvo krému. Tým, že sa dokáže tak rýchlo vstrebať do pleti som si ho obľúbila hlavne ako podklad pod make-up, pretože ráno skrátka nemám čas vyčkávať ani tých 5 minút, nieto ešte 10, kým sa krém poriadne vstrebe do pleti a na ešte nevstrebaný krém sa make-up nanáša hrozne obtiažne. Akné mi tento krém nevytvoril, nepribudli mi žiadne nové vyrážky, takže je skutočne ako píšu na obale nekomedogénny. 

Nedávno som na blogu recenzovala krém na mastnú pleť Effaclar H, no v porovnaní s ním je Eucerin omnoho lepší, hlavne čo sa rýchlosti vstrebávania týka. Krémy hydratujú asi obe rovnako, tu rozdiel nevidím a mojej mastnej pleti to rozhodne stačí, avšak tá vôňa - u mňa vyhráva Eucerin. 
you might also like

Komentáre

  1. eucerin nepoužívam ale vypadá naozaj zaujímavo :) Avšak mne by asi tento nestačil kedže mám skôr suchú pleť :) Super recenzia :) Lovely Beauty Book

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. To neviem posúdiť, tuším existujú dva varianty, moja je mastná tak preto mi tento vyhovuje.

      Odstrániť
  2. Používám Biodermu Sébium Hydra a je to velmi zvláštní krém - dodává mastné pleti potřebnou výživu ;) vůbec pleť zbytečně nemastí a také se rychle vstřebává ;) ten Effeclar H bych taky někdy ráda vyzkoušela, celkové mám v oblibě krémy z lékárny ;)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Poznám aj Sébium Hydra, ale mala som len malé testovacie balenie takže mi je ťažko hodnotiť.

      Odstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za každý milý komentár.