Kult jednej značky - Eucerin


Určite nepatrím k ľudom, ktorí vyznávajú kult jednej značky, ale dnešná recenzia zobrazuje pravý opak, Tak nejako sa u mňa nahromadilo trochu viac produktov značky Eucerin okrem iného bude na príčine asi aj spolupráca s touto značkou. Okrem očného odličovača, ktorý som si kúpila z vlastnej iniciatívy, vám dnes ukážem dva produkty z radu Ultra Sensitive, ktoré mi spoločnosť zaslala na zrecenzovanie. Jeden mi sadol skvelo, druhý žiaľ takmer vôbec.


Začnem očným odličovačom DermatoClean, ktorý je vhodný aj pre nositeľov kontaktných šošoviek a poradí si aj s vodeodolným make-upom. Momentálne som ho už takmer celý minula a môžem pokojne prehlásiť, že je vynikajúci. Ide o dvojfázový odličovač, ktoré mám ja osobne veľmi rada. Odličovač si poradil fakt zo všetkým, aj s linkami, aj s riasenkou, skrátka zvládne odlíčiť oči fakt dokonale, nemá tuším žiadnu vôňu, ale tu by bolo asi v tomto jedinom prípadne možno na škodu. Kedže je dvojfázový, bála som sa, či nebude mastný, ale moje obavy sa nepotvrdili, nezanecháva na očiach mastný film, takže žiadne rozmazané videnie nehrozí.

Hodnotenie: 5 bodov



Z radu Ultra Sensitive som otestovala dva produkty - Čistiaci krémový gél a Upokojujúci krém. Produkty majú úplne nový typ obalu aj dávkovania, je to pumpička, ale taká iná, snažila som sa to zachytiť aj na fotke, ale nevyšlo mi to až tak ako som chcela. Podukty v sebe neobsahujú žiadne konzervanty, parabény, parafín, parfumáciu, alkohol, farbivá ani emulgátory, takže sa potešia aj milovníci ekologickejšej kozmetiky. Pre mňa je nulová parfemácia na škodu veci, svrbenie pleti som však nepociťovala po ani jednom produkte. 



Čo sa týka Čistiaceho krémového gélu je fakt krémový a veľmi jemný, šetrne čistí pleť, ale vôbec ju nevysušuje, použiť sa dá aj ako odličovač a na tento účel som ho využívala najčastejšie. Odličuje vynikajúco, poradí si s make-upom a pleť je po odlíčení akoby trochu aj hydratovaná, ale nie je lepkavá, žiaden nános som na pleti necítila. Tento krém by som si určite kúpila opäť, ale keďže nijako nevonia tak mu z celkových 5 bodov jeden strhnem.

Hodnotenie: 4 body.


To bola tá lepšia časť a teraz prejdem k tej horšej - Upokojujúci krém. V prvom rade opäť nevonia, ale to som vedela už z obalu, takže ma to neprekvapilo. Je určený na suchú pleť, tá moja je mastná, ale v zime je suchšia a niekedy mi vyhovujú aj mastnejšie krémy. Tento krém mojej pleti nevyhovoval, po nanesení sa do nej síce pekne vstrebal, ale po chvíli, keď som sa tváre dotkla, cítila som na nej taký povlak, nános čohosi - krému samozrejme, ale nemám to rada, je to taký lepivý pocit, takže na moju mastnú pleť nesadol. Rovnaké príznaky krém vykazoval aj po nanesení na krk a dekolt, ulepený pocit je niečo, po čom asi netúžia žiadna z nás.

Neviem, nakoľko by krém stačil vyživiť suchú pokožku, moju ale vyživil asi až priveľmi a krémy, ktoré u mňa zanechávajú zaťažujúci pocit nemám veľmi v láske. Jediné, čo sa mi páčilo je, že sa dokáže rýchlo vstrebať do pleti. 

Hodnotenie: slabé 2 body za šikovný obal a rýchle vstrebávanie. 

Čo vy a Eucerin - skúšali ste niečo tejto značky?Poznáte tieto produkty?

Komentáre

  1. Od této značky jsem zatím nic nezkoušela ale zaujal mě čistící gel a docela i ten krém, jelikož mám na některých místech dost suchou pleť a je těžké najít něco, co by ji zvládlo pořádně vyživit :-)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Vyskúšaj, Eucerin nie je až taký drahý a tieto krémy sú celkom novinkou.

      Odstrániť
  2. Od tejto značky som mala transparentný sprej na opaľovanie a väčšia katastrofa snáď neexistuje. Prvýkrát v živote som sa z kozmetiky vyhádzala a to zrovna na dovolenke. :-( A odvtedy túto značku obchádzam.

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. To je mi ľúto, mňa veľmi sklamala značka Himalaya Herbals svojou maskou a odvtedy sa jej tiež vyhýbam.

      Odstrániť
  3. od eucerinu som nemala ešte nič :) uvidíme či niekedy niečo vyskúšam :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. Eucerin mě nijak moc neláká, připadá mi to jako značka vhodná pro starší :D ale odličovač vypadá dobře, taky mám ráda dvoufázové odličovače :)

    OdpovedaťOdstrániť
  5. Eucerin je moja najobľubenejšia značka. Najsamlepší je nočný krém na problematickú pleť, o ktorom som písala aj na blogu. Predpokladam, ze vzhladom na to, ze ide o spolupracu, bude diskusiu citat aj niekto od Eucerinu, dovolila by som si napisat, ze Eucerin by potreboval lepsiu propagaciu. Mozno by nezaskodila aktivna stranka na FB, väcsia spolupraca s blogerkami, alebo nieco podobne. Obcas najdem v lekarnach vyhodne balenia, resp. nejake akcie, ale z medii, fb, blogoch sa o tom clovek nedozvie nic. Chyba mi teda lepsia informovanost zakaznikov. A dalsim problemom je podla mna to, ze obaly sa velmi podobaju. Momentalne mam na policke zmatnujuci krem na problematicku plet a krem na problematicku plet s ochrannym faktorom 30. Musela som si na ne nalepit nalepky, aby som ich vedela rozlisit. Takze tolko moj nazor. Ale aj tak je Eucerin moja najoblubenejsia lekarenska znacka :-)

    Kaviareň u mačky

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Eucerin je mladšia značka, ale presne ako píšeš bývajú naň často rôzne akcie. U mňa na celej čiare víťazí krém Aquaporin a aj tento odličovač. Ďakujem za skvelý komentár.

      Odstrániť
  6. Ja som od Eucerinu este nic neskusala, vzdy ked som v lekarni siahnem radsej po kazdej inej znacke- asi preto, ze na ine vyrobky mam nacitanych viac recenzii ako na Eucerin. Takze neviem posudit, ci maju dobre alebo zle veci, skor je to asi o marketingu zameranom na starsie zeny a preto ani neviem, ake produkty maju na mladu plet :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Ja poznám Eucerin už dlhý čas a bola som vždy spokojná, ich ceny nie sú tak závratné ako iné značky dermatokozmetiky, takže ak máš chuť, určite niečo vyskúšaj.

      Odstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za každý milý komentár.