Syoss styling







Vlasovú kozmetiku som už na blogu dávnejšie nespomínala, takže je na čase to trochu aktualizovať. Väčšinou som v oblasti vlasového stylingu dôverovala Taftu, ale odkedy som vyskúšala Syoss, už iné nechcem. Ich laky majú jednak krásnu vôňu, ale to nie je to hlavné, to hlavné je, že vlasy nezlepujú.
Giveaway ešte stále beží, takže sa pokojne zapojte. 










Poznáte to, chystáte sa na nejakú udalosť typu svadba, stužková no a váš účes by mal vydržať čo možno najdlhšie. Na tento účel vymysleli extra tužiace laky na vlasy a mojím favoritom je od minulého leta Syoss Max Hold. Lak je väčší ako bežné laky - 300 ml balenie, krásne vonia a tie obaly na mňa pôsobia dosť luxusne. 


Max Hold je silne tužiaci lak, takže som zlepenie čakala nenormálne, trošku ich možno zlepil, keď som si ho aplikovala z príliš blízkej vzdialenosti, ale to je skôr moja chyba, inak vlasy nezlepil takmer vôbec, rozhodne to nie je nič ala Taft 5, po ktorom sú z vašich vlasov väčšinou len drôty. Ja viem, že ak má účes držať tak lak by mal lepiť vlasy, ale účes musí byť predsa aj pružný, nemôže to byť helma a takýto pocit ja z lakov Syoss mám. Na veľké udalosti sa naň dá spoľahnúť, bežne detto.

Skúšala som aj nižší stupeň fixácie 4 lak s keratínom a tiež som bola maximálne spokojná, vlasy nelepil a účes mi vydržal po celý večer, takže prešiel aj záťažovým testom.


Syoss má aj pomerne širokú paletu suchých šampónov - bežne každá značka ponúka tak jeden, Syoss pochopil, že nie všetci máme rovnaké vlasy a preto ponúka dva varianty - Volume Lift a Anti-Grease. Mne viac vyhovuje práve ten Anti-Grease, zdá sa mi, že vlasy viac odmastí. Vôňou by som však volila druhú možnosť - Volume Lift. 


Ku kompletnému stylingu nikdy nesmie chýbať ani olej na vlasy. Ja používam striedavo Baleu a Syoss Beauty Elixir. Olej je hustejší a dávkovacia pumpička nie je úplne ideálna, pretože na jedno stlačenie dostanete pomerne veľké množstvo produktu.

Olej nanášam hlavne do mokrých vlasov, lepšie sa mi potom dajú rozčesať a rýchlejšie vyschnú. Vôňa oleja je pomerne nevýrazná, čo som trochu sklamaná. Celkovo ma olej prekvapil v pozitívnom smere pretože sa mi s ním pri veternom či daždivom počasí takmer vôbec nekrútia vlasy, viac si držia svoj tvar.

Aké prípravky na vlasy používate vy? Máte radi produkty Syoss?

Komentáre

  1. Olejíček jsem měla a byl moc fajn. zklamal mě ale sprej proti horku od Syoss.

    Welcome!♥Reviews everywhere

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. Sprejom proti teplu ja neverím, pripadá mi to ako marketingový ťah.

      Odstrániť
  2. Od Syoss jsem mela jenom sampon a byl docela dobry. Lak pouzivam jen obcas, mam Cien a je fajn, taky nastesti tolik nesmrdi jako jine :-) Ale suchy sampon a olej me zaujali, tak po nich priste v drogerii mrknu :-)

    OdpovedaťOdstrániť

Zverejnenie komentára

Ďakujem za každý milý komentár.